bubor pisze:To może jakąś przedwakacyjną zbiórkę trzeba by zorganizować ?![]()
Pawełku mnie to już jest normalnie wsyd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:To może jakąś przedwakacyjną zbiórkę trzeba by zorganizować ?![]()
terenia1 pisze:bubor pisze:To może jakąś przedwakacyjną zbiórkę trzeba by zorganizować ?![]()
Pawełku mnie to już jest normalnie wsydże
tak ciągle prosimy, czegoś chcemy, ciągle nam czegoś brak
terenia1 pisze:Kurcze nie chcę marudzić, dziś zapłaciłam prąd za Kocią Chatkę, na poczcie czeka na mnie faktura za czynsz na przyszły miesiąc na czynsz jeszcze pieniądze mam, ale niebawem przyjdzie faktura za prąd i tu kapa bo u mnie z pieniędzy przeznaczonych na te cele zero kasymam fundusze przeznaczone na inne cele sterylkowe i super jedzonkowe. Nie bardzo mogę tych funduszy naruszać
więc dziewczyny proszę może jakieś bazarki, ja przez długi weekend siedzę
w domku, miałam jechać dychnąć ale w związku z pogodą moje plany wzięły w łeb. Postaram się zrobić bazarki na rózne różności, ale nie wiem czy będą miały wzięcie
A potem znów następne miesiące i chcemy czy nie musimy zbierać jakieś fundusze.
gosiakot pisze:Tereniu , nie martwta się "gorole" , na moją osobistą prośbę Janosik już jedzie ! przybędzie po 7 czerwcaAle ma kawał drogi
jak wiecie Janosik poruszał się głównie na piechotę, a ciągnął za sobą zgraję niezdyscyplinowanych zbójników , więc siłą rzeczy to musi potrwać
- Ponadto zawsze prześladował go dokuczliwy murgrabia , co nie ułatwiało zbójowania. Troszkę cierpliwości poproszę ,
MIKUŚ pisze:Malutka chyba już jest na świecie
Iweta pisze:MIKUŚ pisze:Malutka chyba już jest na świecie
Nie chyba tylko jest, przeciez napisałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości