Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 21:06 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

charm pisze:Obrazek
patrząc na te zdjęcia nie ma wątpliwości, że to szczęśliwy kot :1luvu: :D :D :D

Dokładnie. :D Max jest prawie tak cudny jak Guree. :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Czw maja 27, 2010 20:17 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Wariactwo ostatnio zupełne, pogoda źle na mnie działa :(

ale zrobiłam bazarek, na który wszystkich zapraszam :)

viewtopic.php?f=20&t=111907

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw maja 27, 2010 22:31 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Fajny bazarek :)
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto cze 01, 2010 17:12 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

ewaw pisze:Fajny bazarek :)

Cieszę się, że się podoba :)

a ja dotarłam z pracy...
zmęczona jestem, ale cóż.. w piątek mam urlop :D
przynajmniej odpocznę, wyśpię się, i wyprasuję ubrania, które czekają na to od dwóch tygodni... ;)

wrzucę też jakieś fotki, i dorzucę nieco do bazarku ;)

charm

Post » Wto cze 01, 2010 17:15 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

I oczywiście zrobię przez weekend coś na bazarek ;-)
I oczywiście też będę zapraszać i zachęcać do zakupów :D

i jeszcze jedno, choć całkiem ot :P
zapomniałam się pochwalić swoim nowym zakupem - kupiłam sobie stanik :P :P :P i pasuje, i nie mam fiszbin w okolicy łopatek, i nawet obyło się bez zwężania obwodu, i nie wystaje z każdego dekoltu :D :D :D
niektórzy wiedzą, jaki w moim wypadku to wyczyn..... ;)
oczywiście nie jest bez wad, ale to najwygodniejszy stanik jaki udało mi się kupić odkąd przestałam się mieścić w rozmiarówce....

charm

Post » Wto cze 01, 2010 20:28 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

charm pisze:I oczywiście zrobię przez weekend coś na bazarek ;-)

zapomniałam się pochwalić swoim nowym zakupem - kupiłam sobie stanik :P :P :P i pasuje, i nie mam fiszbin w okolicy łopatek, i nawet obyło się bez zwężania obwodu, i nie wystaje z każdego dekoltu :D :D :D
oczywiście nie jest bez wad, ale to najwygodniejszy stanik jaki udało mi się kupić odkąd przestałam się mieścić w rozmiarówce....

A jakiej firmy? Ja od lat toleruje tylko Triumpha i Feline... Ostatnio kupilam komplet w Intimissimi. Piekny, turkusowy, no obledny po prostu. Rozwalil sie po tygodniu. Ich bielizna jest sliczna, ale sprawdza sie u kobiet, ktorym nie musi niczego naprawde trzymac, u mnie niestety ciezar zrobil swoje... :roll:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Wto cze 01, 2010 20:31 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

charm pisze:I oczywiście zrobię przez weekend coś na bazarek ;-)

No to gratki!
Ja też muszę pokupić nową, schudłam i teraz wiatr mi hula :(

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto cze 01, 2010 20:50 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

ewaw pisze:A jakiej firmy? Ja od lat toleruje tylko Triumpha i Feline... Ostatnio kupilam komplet w Intimissimi. Piekny, turkusowy, no obledny po prostu. Rozwalil sie po tygodniu. Ich bielizna jest sliczna, ale sprawdza sie u kobiet, ktorym nie musi niczego naprawde trzymac, u mnie niestety ciezar zrobil swoje... :roll:

przykro mi to pisać, ale triumph i felina jest u mnie dość nisko w rozmiarower klasyfikacji, a jakość w ciągu ostatnich nastu lat też się pogorszyła... kiedyś ichniejsze 75F dało się nosić, ale idziemy do przodu, a nadal nie produkują obwodów poniżej 70 i misek powyżej H... nie mówiąc już, że triumphowe 75 potrafię zapiąć za przeproszeniem na d... bo tak się rozciąga...
generalnie polecam brytyjskie marki - panache, freya - jakość o niebo lepsza (jeszcze żaden mi się nie zużył, raczej wyrastam, ale freyowa rozmiarówka chociaż szeroka mnie nie obejmuje, w panache jestem na krawędzi... :(
ale ja noszę 28J/28JJ, tzn 60 z brytyjską miską J/JJ, która odpowiada polskiemu/triumphowemu, gdyby istniało R/S.... urok posiadania nieco ponad 60cm pod biustem i prawie 110 w biuście... ale też urok niemożności kupienia żakietu/bluzki/większości ubrań... :(

polecam http://biusciaste.prv.pl/ ;-)

btw - byłam brafitterką

charm

Post » Wto cze 01, 2010 21:06 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Ja mam C-D, wiec Triumph mi sie sprawdza...
Zupelnie nie wiem, gdzie kupic te, o ktorych napisalas :roll:
Obrazek

ewaw

Post » Wto cze 01, 2010 21:19 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

jesteś pewna, że masz C-D ? bo ja jestem pewna, że nie :P (na C to tak realna różnica między pod biustem a w biuście ok 10cm - nie miałabyś problemów "wagowych" :P) sory, brafitterski nawyk :oops: ale mam na koncie kobiety przychodzące np w 85D a wychodzące w 65H ;-)

w stolicy to polecam dopasowaną albo peachfield ;-)
zmierz się CIASNO pod biustem, potem w miarę luźno w biuście, obwód pod biustem zaniż w dół (do najbliższej 5-ki, lub jeszcze o 5 mniej, w zależności od tego, czy masz trochę tłuszczyku czy nie - jeśli masz, to odejmij 5cm), i sprawdź w tabelce, jaki pownnaś nosić rozmiar ;-)
w wymienionych sklepach można liczyć na dość fachową pomoc ;-)
a tutaj zdjęcia poglądowe

coś stanikowo się zrobiło :oops:

charm

Post » Wto cze 01, 2010 21:24 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Albo www.ewa-michalak.pl

Ja braffiterką nie byłam, sama się ostanikowałam, no u mnie to tylko 65g brytyjskie, polskie J, ale wreszcie mogę swobodnie się schylić w pracy czy podnieść ręce do góry i nie martwić się, że mi biust wypadnie ze stanika ;)

Już nic nie mówię ;)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto cze 01, 2010 21:29 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

charm pisze:coś stanikowo się zrobiło :oops:

No. I teraz ani poczytać, ani się odezwać... :roll: ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto cze 01, 2010 21:30 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Mysle, ze mam dobrze dobrane, bo zawsze dobieralam wg tych zasad. Ładnie mi lezy i wszystko jest OK. Nie mam zbyt duzego biustu.
Ten stanik Intimissimi niestety rozciagnal sie po tygodniu i przestal sie ukladac, z Triumphem nie mam takich problemow.

Dobra, wrocmy do kotów hehe :wink:
Obrazek

ewaw

Post » Wto cze 01, 2010 21:33 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

Mojej Norce tez by sie stanik przydał,
bo ma baba wyciągnięte cycki po karmieniu małych,
a jeszcze się przytyło, to wisi jeszcze bardziej...
Wyobrażacie sobie kota w staniku? :wink:
Obrazek

ewaw

Post » Śro cze 02, 2010 8:52 Re: Bliźniaki i Natalia: na wariackich papierach....

A ja się odezwę - a co mi tam :twisted:
W samą porę wstawiłaś te linki - chociaz jestem ostanikowana prawidłowo [no - prawie] to mam przed sobą zakup czapek dla bliźniaków co w moim wypadku graniczy z cudem i zainteresowały mnie te brytyjskie firmy tylko muszę rozmiarówkę rozgryźć - bardzo Ci jestem wdzieczna :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]