KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 19:15 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Hugoś rozrabia, władował się do lasek i zbudził i teraz broją agentki...
Okładają się łapinami.
Hugitek galopuje .

Oni we trójkę razem śpią :) jak się zmęczą... jedzeniem i brykaniem...

Coś czuje , że zaraz będzie druga tura karmienia... nie pośpię w nocy...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie maja 30, 2010 21:42 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

I był wieczorny qupal.

Część była luźna, a reszta już ;) uformowana i w ulubionym kolorze dziewczyn.
Najdalej do wtorku poczekam na twarde dowody ;)

Laski śpią :D

Hugol na kolanach...zaraz wracamy się uczyć farmakologii...będzie mądry ;)

seja

Post » Nie maja 30, 2010 22:22 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

:lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie maja 30, 2010 23:05 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Marea pisze::lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
Tia...ja się nabijam z matek małych dzieci, że one tylko o kupkach i kolkach...i pampersach ... i tylko ciągle o tych dzieciach i dzieciach...

A ja sama nie lepsza :ryk: :ryk: :ryk:

seja

Post » Pon maja 31, 2010 6:03 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Seja uwierz mi, ze w porównaniu z nami, to młode mamuśki wcaaaaaale nie rozmawiają o "o kupkach i kolkach...i pampersach ... i tylko ciągle o tych dzieciach i dzieciach...".
Nie przypominam sobie, żebym z takim zainteresowaniem zaglądała do pieluchy, jak teraz do kuwetki :ryk:
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Pon maja 31, 2010 12:48 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Blusik pisze:Seja uwierz mi, ze w porównaniu z nami, to młode mamuśki wcaaaaaale nie rozmawiają o "o kupkach i kolkach...i pampersach ... i tylko ciągle o tych dzieciach i dzieciach...".
Nie przypominam sobie, żebym z takim zainteresowaniem zaglądała do pieluchy, jak teraz do kuwetki :ryk:

Moje koleżanki non stop o swoich gadają...ale do młodych mamusiek...one rodziły jak miały po 18,19,20lat... i wtedy nie miałam z nimi o czym gadać...a to było dawno...

seja

Post » Pon maja 31, 2010 13:13 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Gaga się rozkręca, próbuje wyłazić z kartonu dosyć wysokiego, pełza żwawo, wygląda o niebo lepiej :ok: ogólnie grzeczna dziewczynka, lubi drapanie i mizianie i chyba lubi ciocię Mareę bo tak się we mnie wpatruje tymi smiesznymi ślepinkami :) i ksycy żeby się nią zająć.... chyba będą z niej fajne koty :mrgreen:

Hugoś większy od dziewuch z 2 x a taki słodziak wylizuje je i dba i dziewczyny :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto cze 01, 2010 10:10 Re: Trójmiasto maleńtas bez matki... trzymamy kciuki!

Marea pisze:Gaga się rozkręca, próbuje wyłazić z kartonu dosyć wysokiego, pełza żwawo, wygląda o niebo lepiej :ok: ogólnie grzeczna dziewczynka, lubi drapanie i mizianie i chyba lubi ciocię Mareę bo tak się we mnie wpatruje tymi smiesznymi ślepinkami :) i ksycy żeby się nią zająć.... chyba będą z niej fajne koty :mrgreen:

Hugoś większy od dziewuch z 2 x a taki słodziak wylizuje je i dba i dziewczyny :lol:

Miód na moje serce :1luvu:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto cze 01, 2010 14:30 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

oj te koty to będą straszne przylepy, takie odmiziane od malego :D

Yorukamiko

Od: Czw maja 13, 2010 0:46

Post » Wto cze 01, 2010 15:06 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Co u was? ;) poprosimy o foty hihi
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Wto cze 01, 2010 16:40 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Też bym chętnie jakąś fotkę maluszków zobaczyła.
Seja, twój transporter jest u nas w firmie, wpadniesz czy chcesz żebyśmy z Doro ci podrzuciły?
Bo potem 4 dni firma zamknięta i transporterek też, chyba że nie potrzebujesz go do poniedziałku?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto cze 01, 2010 17:21 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

mpacz78 pisze:Też bym chętnie jakąś fotkę maluszków zobaczyła.
Seja, twój transporter jest u nas w firmie, wpadniesz czy chcesz żebyśmy z Doro ci podrzuciły?
Bo potem 4 dni firma zamknięta i transporterek też, chyba że nie potrzebujesz go do poniedziałku?

Wpadnę po niego jutro jak znowu nie zapomnę, bo działam na zasadzie automatu ostatnio i jak nie pamiętam...to jadę z góry z zaplanowanym planem dnia...

Marzence, albo Krysi coś wyślę mmsem, bo komputer nie mój i nie ma zainstalowanego oprogramowania na moją komórkę.

seja

Post » Wto cze 01, 2010 20:17 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Obrazek
trójca w komplecie

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto cze 01, 2010 21:49 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Ale Hugo wygląda na dużego kotka :D
Choć wiem, że wiekowo to jak Inka jest, tylko tamte takie malutkie :roll:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto cze 01, 2010 21:57 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Hugoś duży :)

A się dziś czegoś nawciągał i szalał , że hej!
Nie chciał powiedzieć co zeżarł...podzielić też nie ;)

Qupala ma rzadkiego, apetyt mu dopisuje.
Laski mają lepsze qupale.

Hoga mnie dziś pogryzła tymi swoimi wypustkami :D

Nażarte i śpią.

seja

[poprzednia][następna]