Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rooda pisze:no i co tam u u Was i u Małej?
my właśnie robimy casting na nowe imię
Etiopia pisze:Rooda pisze:no i co tam u u Was i u Małej?
A żyjemy ....
Do czwartku Immunodol potem szczepienie potem ze dwa tygodnie odsapnięcia i jak wszystko będzie git to sterylka a potem jak się wygoi pewnie kierunek na Rzeszów. No nie imię Czarna Mamba się nie podoba....![]()
![]()
Etka Skarpetka wsuwa baby Cat mus mięsny jak odkurzacz. Nadrabia zaległości: bryka, fika, straszy koty tańcząc na paluszkach i skacząc bokiem nastroszona jak szczotka do butelek.
Tequila kiepska![]()
Mufek i Nalka oki.
Psica oki tylko nieszczęśliwa bo jej dzidziuś ucieka i biega po całym pokoju...
Rooda pisze:Etiopia pisze:Rooda pisze:no i co tam u u Was i u Małej?
A żyjemy ....
Do czwartku Immunodol potem szczepienie potem ze dwa tygodnie odsapnięcia i jak wszystko będzie git to sterylka a potem jak się wygoi pewnie kierunek na Rzeszów. No nie imię Czarna Mamba się nie podoba....![]()
![]()
Etka Skarpetka wsuwa baby Cat mus mięsny jak odkurzacz. Nadrabia zaległości: bryka, fika, straszy koty tańcząc na paluszkach i skacząc bokiem nastroszona jak szczotka do butelek.
Tequila kiepska![]()
Mufek i Nalka oki.
Psica oki tylko nieszczęśliwa bo jej dzidziuś ucieka i biega po całym pokoju...
ale zpisałam, że mi się podoba
edit:doczytałam o Immunodolu, powinnam go kupić?
Afatima pisze:Co tam u dzieciaków małych i trochę większych słychać?
Etiopia pisze:Nala W. i Etka Skarpetka po wizycie u weta w dniu 12.VI i 15.VI.
Nala W. ma podejrzenie astmy - po rtg jest to mało prawdopodobne, są niewielkie zmiany po ciężkim zapaleniu płuc, na szczęście nie tragiczne. Ma być obserwowana aby nie przegapić jakiś niepokojących symptomów. Nie ma na ten moment wskazań co do leczenia farmakologicznego. Ufffffffffffff.![]()
Zatoki, nos drożny,gardło bez zmian. Charczenie jest skutkiem pozapalnym. Nie przeszkadza jej.
Kicia niestety źle znosi upały.
Apetyt dopisuje bryka, fika. Jest raz zaszczepiona drugie szczepienie 7. VII - ale już w DS![]()
Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zostanie wysterylizowana.
Czeka ja jeszcze powtórka z odrobaczania i badanie kału...
Nala W. wybarwia się Uwaga: na kolor srebrny...
Afatima pisze:Jedni śpiewają z różą w zębach, inni z myszką..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości