Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 31, 2010 19:59 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon maja 31, 2010 20:00 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ojejku......mamusia maluszków????????? tak strasznie mi przykro :(
dasz radę karmić, odsikiwać i odkupkowywać maleństwa........?
:( :( :(

biedna koteńka [']
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 31, 2010 20:04 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Bidulka... a już miała wychodzić na prostą i lepsze zycie ją czekało...

[*]
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Pon maja 31, 2010 20:09 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

To strasze, biedna malutka

agusia200189

Od: Czw sty 28, 2010 13:32

Post » Pon maja 31, 2010 20:12 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

biedna koteczka :(
to tylko potwierdza ,że kotki od tej pani są słabe i nic dobrego ich u niej nie czeka.
biedny Narciarz nie powinien wrócić tam,ani żaden inny kociak
wszystkie będą biedne,słabe,chore
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon maja 31, 2010 22:24 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

[*]

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto cze 01, 2010 1:32 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koteczka spoczywa już w spokoju... [*]

To nie była kotka "tej pani". Ona żyła wolno na działkach, chodziła swoimi drogami, przychodziła do pani tylko przed porodami...

To była silna kocica, ale ogromnie dużo przeszła przez ostatnie dni... Już podczas porodu była jedną łapką na tamtym świecie. Potem - otoczona opieką w dt u Alla7 - stawała na nóżki. Nie udało się niestety. Zostały jej 2 sierotki.

Cóż powiedzieć - to była bardzo mądra kotka. Chcieliśmy aby miała już dobre, bezpieczne, pewne życie. Ma na pewno spokojne, szkoda, że jej duszek odszedł. Ale uszedł w spokoju, a nie gdzieś w krzakach...

Trzymamy kciuki za maleńkie kocurki! To przepiękne 2 stworzonka wiecznie szukające "źródła życia" :)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Wto cze 01, 2010 7:49 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Oj już pogubiłam się :) Kocica nie od "tej pani"
nie mniej szkoda kotki i biednych sierotek-oby udało się je wykarmić
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto cze 01, 2010 8:15 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Witam
Piszę w tym temacie, gdyż wczoraj w nocy znalazłam kotkę bardzo podobną do tych na zdjeciach z pierwszej strony, tylko całą czarną, ma pare miesiecy. Nie moglam zostawic jej w parku, podchodzila do ludzi i psow, jest oswojona, zdrowa ale chuda, balam się ze ktos jej zrobi krzywdę, zresztą zachowywala sie tak jakby szukala ratunku..(a na pewno jedzenia), jest bardzo przymilna i towarzyska, na pewno byla domowa
U mnie nie moze zostac, w ogole nie powinno jej tu być, moze macie nadwyżkę chcących zaadoptowac kotki z tego wątku, jesli nie to przepraszam, nie mam moliwosci przeczytac calego wątku, szukam wszędzie ratunku.
Kotka jest w Warszawie

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Wto cze 01, 2010 8:28 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

sasza925 pisze:Witam
Piszę w tym temacie, gdyż wczoraj w nocy znalazłam kotkę bardzo podobną do tych na zdjeciach z pierwszej strony, tylko całą czarną, ma pare miesiecy. Nie moglam zostawic jej w parku, podchodzila do ludzi i psow, jest oswojona, zdrowa ale chuda, balam się ze ktos jej zrobi krzywdę, zresztą zachowywala sie tak jakby szukala ratunku..(a na pewno jedzenia), jest bardzo przymilna i towarzyska, na pewno byla domowa
U mnie nie moze zostac, w ogole nie powinno jej tu być, moze macie nadwyżkę chcących zaadoptowac kotki z tego wątku, jesli nie to przepraszam, nie mam moliwosci przeczytac calego wątku, szukam wszędzie ratunku.
Kotka jest w Warszawie

Załóż wątek an kotach.
Choć raczej trudno o nadwyżki bo my wszyscy zakoceni na maksa. Foty by sie pzrydały.
Na twoim miejscu dałabym ogłoszenia w necie i papierowe.Miłe kociczki szybko znajduja domki. Byłaś u weta z nia, jest zdrowa, ile ma miesięcy/lat,czy sterylizowana...?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto cze 01, 2010 9:03 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

bardzo mi przykro [']

one nie mają tam lekkiego życia :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 01, 2010 9:10 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Noc nam minęła spokojnie. Dziękuję za butelki, dobrze się sprawdzają. Mały powoli zaczął przybierać na wadze, ale brata będzie musiał długo gonić. Oby mu się udało.
A teraz pytania:
1. czy budzić kotki do karmienia (zwłaszcza w nocy)?
2. czy kupka powinna być zawsze (po każdym karmieniu)
Na razie chyba tyle.

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Wto cze 01, 2010 9:41 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ja bym budziła ,wydaje mi się że jeszcze za malusie aby opuszczać nocne posiłki.
Kupka nie musi być po każdym posiłku ,dobrze lizać :wink: brzuszek wigotna ciepłą watka ,okolice odbytu również.
Pozwodzenia :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 01, 2010 9:54 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Nie miałam na myśli całkowitego odpuszczenia karmienia w nocy. Chodzi mi tylko o to, czy jeżeli śpią a minęło 2 godzinki, to je budzić. Malucha to pewnie tak, bo jest malutki no i mniej je.
Maluch dostał imię Tadzio ;) (bo Tadek niejadek)

Małe sierotki
Obrazek

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Wto cze 01, 2010 11:53 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

alla7 pisze:Nie miałam na myśli całkowitego odpuszczenia karmienia w nocy. Chodzi mi tylko o to, czy jeżeli śpią a minęło 2 godzinki, to je budzić. Malucha to pewnie tak, bo jest malutki no i mniej je.
Maluch dostał imię Tadzio ;) (bo Tadek niejadek)

Małe sierotki
Obrazek

O rany, jakie słodkie Maleństwa :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]