Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 7:09 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

bubor pisze:
maggia pisze:Doberek! :D

Bubor Ty masz imieniny w dniu w którym ja mam urodziny. :D

Spóźnione Wszystkiego Najlepszego! :mrgreen: :piwa:

Do moich imienin jeszcze trochę zostało Maggia 8) niemniej dzięki za urodzinowe :wink:

:ryk: Ło matko! :ryk: Właśnie przeczytałam co ja napisałam. :ryk: :ryk: Nieprzytomna wczoraj byłam. :lol:

Odwrotnie ja mam imieniny w dniu Twoich urodzin. :mrgreen:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 01, 2010 19:43 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

maggia pisze:
bubor pisze:
maggia pisze:Doberek! :D

Bubor Ty masz imieniny w dniu w którym ja mam urodziny. :D

Spóźnione Wszystkiego Najlepszego! :mrgreen: :piwa:

Do moich imienin jeszcze trochę zostało Maggia 8) niemniej dzięki za urodzinowe :wink:

:ryk: Ło matko! :ryk: Właśnie przeczytałam co ja napisałam. :ryk: :ryk: Nieprzytomna wczoraj byłam. :lol:

Odwrotnie ja mam imieniny w dniu Twoich urodzin. :mrgreen:

Zatem wszystkiego najlepszego z okazji Twych imienin :ok: :ok: :ok: 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto cze 01, 2010 19:47 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

Wujku Pawle - Sofiś zaprasza na oobisty wątek:
viewtopic.php?f=1&t=112097

Wszystkie cioteczki i wujkowie niech czują się równiez zaproszeni :wink:
MIKUŚ

Post » Wto cze 01, 2010 21:22 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

Witajcie nocną już porą :wink:
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie już rozpoczął się długi weekend 8) :wink: , jak narazie nie za bardzo wiem co będe robił z taką ilością wolnego czasu ale mam nadzieję że nie będe sie zbytnio nudził w towarzystwie obu pannic . Niedawno znów miałem okazję wyczesać szczotką Kropciowe plecki i przy okazji zupełnie przypadkowo udało mi się poznać " co tygrysy lubią najbardziej " , otóż o ile zwykłe czesanie budziło w Kropci raczej mieszane uczucia od zadowolenia i pomrukiwania począwszy na złości i ucieczce kończąc to przypadkowe przejechanie szczotką " pod włos " po jej grzbiecie wywołało zupełnie niespodziewany efekt - pannica zaczęła sie o mnie ocierać , strzelać baranki i całkiem wyraźnie mruczeć 8O :D , nie pozostało mi nic innego jak kontynuować to zajęcie przez dobre dziesięć jak nie lepiej minut , po skończonych zabiegach panna wyglądała jak futrzana kula z małą głową :lol: :wink: .

Niejako przy okazji chciałbym Was prosić :oops: o wsparcie Kociej Chatki i całej wspaniałej ekipy z nią związanej poprzez podpisywanie petycji do władz Sosnowca w sprawie umożliwienia działalności wolontariuszy w tamtejszym schronisku ........

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

bubor

Post » Wto cze 01, 2010 21:46 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

czekam na weryfikacje, to tak oficjalnie, ale nieoficjalnie macie juz moje poparcie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 01, 2010 21:49 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

no i poszlo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 01, 2010 21:52 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Kociara82 pisze:no i poszlo :)

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Wto cze 01, 2010 22:01 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

bubor pisze:Witajcie nocną już porą :wink:
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie już rozpoczął się długi weekend 8) :wink: , jak narazie nie za bardzo wiem co będe robił z taką ilością wolnego czasu ale mam nadzieję że nie będe sie zbytnio nudził w towarzystwie obu pannic .

No jak to..panny będziesz miział i na miau siedział.. :P
Buborku, podpisana petycja!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 01, 2010 22:08 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

kalair pisze:No jak to..panny będziesz miział i na miau siedział.. :P
Buborku, podpisana petycja!!! :ok: :ok: :ok:

Tego się nie da wykluczyć Kalair 8) .
Dzięki :ok: :wink:

bubor

Post » Wto cze 01, 2010 22:23 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Petycja podpisana :D
Można prosić o zdjęcia :mrgreen:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto cze 01, 2010 22:24 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Podpisana :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto cze 01, 2010 22:54 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Zdjęcia może jutro będą - na razie nowych brak :oops:
Dziękuję za podpisy :1luvu: :wink:

bubor

Post » Wto cze 01, 2010 22:54 Re: Kropcia i Dolores - kolejna część ............

bubor pisze:....... Niedawno znów miałem okazję wyczesać szczotką Kropciowe plecki i przy okazji zupełnie przypadkowo udało mi się poznać " co tygrysy lubią najbardziej " , otóż o ile zwykłe czesanie budziło w Kropci raczej mieszane uczucia od zadowolenia i pomrukiwania począwszy na złości i ucieczce kończąc to przypadkowe przejechanie szczotką " pod włos " po jej grzbiecie wywołało zupełnie niespodziewany efekt - pannica zaczęła sie o mnie ocierać , strzelać baranki i całkiem wyraźnie mruczeć 8O :D , nie pozostało mi nic innego jak kontynuować to zajęcie przez dobre dziesięć jak nie lepiej minut , po skończonych zabiegach panna wyglądała jak futrzana kula z małą głową :lol: :wink: .

A to dopiero... :lol:

Niejako przy okazji chciałbym Was prosić :oops: o wsparcie Kociej Chatki i całej wspaniałej ekipy z nią związanej poprzez podpisywanie petycji do władz Sosnowca w sprawie umożliwienia działalności wolontariuszy w tamtejszym schronisku ........

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

Podpisano :wink: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro cze 02, 2010 7:12 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Hej słoneczka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 02, 2010 22:27 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Witajcie nocną już porą :wink:
Pierwszy dzień długiego weekendu za nami i choć w większości był on szary i ponury zdarzały sie też pogodniejsze chwile w których obie panny wylegały na balkonowe włości :wink: .

Obrazek

Obrazek

Nakrapiane futerko po raz kolejny z lubością poddało się czesaniu pod włos i wszystko byłoby idealnie gdyby nie dość zaskakujące wydarzenie sprzed mniej więcej godziny -
Kropcia nasikała mi do łóżka :( ....................

bubor

[poprzednia][następna]