Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Bez szybkiej pomocy straca oczka.
Ten, który ma jedno oczko otwarte ma w tym srugim rope. Najlepiej rozmoczyc herbta albo świertlikiem i dokladnie ale delikatnie wymyć. Sporo wacików pójdzie, bo powinno sie raz tylko wacikiem zbierać tę ropę. Nie wiem czy gentamycyna wystarczy ale mozna od niej zaczać i do 5 rzy o ile pamiętam kropić. To szybko przechodzi ale nieleczone moze doprowadzić do owrzodzenia rogówki.
Pozostale kocięta tez powinny mieć otwarte oczy. Napewno pod tymi sklejonymi powiekami jest ropa.
Trzeba sie bardzo spieszyć:(
alessandra pisze:dzięki Kluseczce ślepaczki wzbogaca się o niezły grosik , dziękujemy za extra szybki bazarek![]()
AgaPap z pewnoscią uaktualni fundusze pod koniec miesiaca (bo obecnie gdiześ nad morzem jest, ja zaś w Beskidzie Śląskim i tak z doskoku w necie), ale myślę,że po podziale na kandydatów majowych, jakiś niezły grosik odłozymy na rezerwę, nie każdy bowiem miesiac jest tak bogaty, zgadzamy sie?
AgaPap pisze:Jak stare konto to pewnie do marcajnnykape poszło. Gdyby miała zamkniete konto to by się wróciło do Ciebie.
Napisze do niej na gg, zeby sprawdziła to konto.
Bazyliszkowa pisze:Nasi kandydaci do wsparcia finansowego
MAJ:
1/ Tola - info Mimisia, Kalinuwka![]()
viewtopic.php?f=1&t=109474
2/ Pucio - info sebriel
viewtopic.php?f=1&t=111442
3/ Iskierka - info pixia![]()
viewtopic.php?f=1&t=111238&p=5957285#p5957285
4/ 3 maluchy - info annskr
viewtopic.php?f=1&t=99668&start=840
5/ RudElla - info alareipan
viewtopic.php?uid=7550&f=13&t=111574&start=0
Bazyliszkowa pisze:"W drodze" jest jeszcze 50 zł z bazarków majowych.
alessandra pisze:Maj -podsumowanie kandydatów, AgaPap zapewne powiadomi, czy poszły przelewy; ja zaraz dam znac opiekunom na pw , aby podali Adze dane do przelewu.Bazyliszkowa pisze:Nasi kandydaci do wsparcia finansowego
MAJ:
3/ Iskierka - info pixia![]()
viewtopic.php?f=1&t=111238&p=5957285#p5957285
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 60 gości