kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:No to współczowuję przedostawania się prze to
no i znowu mnie podeptano
![]()
![]()
![]()
A co, miałam wejść w sekretarkę rektora?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:No to współczowuję przedostawania się prze to
![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:Kazali mi go co 3 godziny budzić.Robimy tak jak sam się obudzi,bo po tych 33 godzinach rozbudzony nie chce jeść a potem go uspokoić nie mogę,więc doszliśmy do wniosku,że jak sam zacznie na żarełko krzyczeć to dostanie
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
![]()
![]()
![]()
A co, miałam wejść w sekretarkę rektora?
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Kazali mi go co 3 godziny budzić.Robimy tak jak sam się obudzi,bo po tych 33 godzinach rozbudzony nie chce jeść a potem go uspokoić nie mogę,więc doszliśmy do wniosku,że jak sam zacznie na żarełko krzyczeć to dostanie
no i słuszne![]()
trzeba karmic na żądanie
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A co, miałam wejść w sekretarkę rektora?
ale by była happy
dune pisze:Generalnie jak sie budzi sam i "żąda" a jeszcze wali koopy i sioosia wystarczająco i przybiera na wadze to nie trzeba budzic jak nieco zbalagani, moze mu sie co ładnego śni akurat
mnie by tez szlag trafił jakby mnie kto w nocy obudził i kazał jesc
kussad pisze:U nas już jest lepiej i wyjrzało słoneczko - wiec Wam prześlę promyki frrrr......![]()
Nie pamiętam jak często karmiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości