Vinc się uspokoi przecież......tydzień i powinno być już w miarę ok.....
kciuki za cierpliwość

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Katia80 pisze:Gdyby ktoś z Lublina (lub okolic) miał coś dla psów z przytuliska sandomierskiego, to najprawdopodobniej w czwartek mąż jednej forumowiczki będzie jechał do Sandomierza właśnie. Rzeczy dla psów: koce, miski, karma.
Proszę o kontakt ze mną na PW, a ja pokieruję dalej, od jutra będę na forum często zaglądać.
pixie65 pisze:Anda, kciuki za Jasia![]()
![]()
![]()
![]()
Katia80 pisze:Dziewczyny, napisałam już na wątku powodziowym tarnobrzeskim, piszę tutaj:Katia80 pisze:Gdyby ktoś z Lublina (lub okolic) miałby coś dla psów z przytuliska sandomierskiego, to najprawdopodobniej w czwartek mąż jednej forumowiczki będzie jechał do Sandomierz właśnie. Rzeczy dla psów: koce, miski, karma.
Proszę o kontakt ze mną na PW, a ja pokieruję dalej, od jutra będę na forum często zaglądać.
Agnieszka16 pisze:Katia80 pisze:Dziewczyny, napisałam już na wątku powodziowym tarnobrzeskim, piszę tutaj:Katia80 pisze:Gdyby ktoś z Lublina (lub okolic) miałby coś dla psów z przytuliska sandomierskiego, to najprawdopodobniej w czwartek mąż jednej forumowiczki będzie jechał do Sandomierz właśnie. Rzeczy dla psów: koce, miski, karma.
Katia, wiem, że pewnie głupie pytanie, ale jakich firm może być ta karma dla psów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości