Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 18:33 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Kropeczka13 pisze:Gucio
Obrazek

Ma taki sam czerwony nochal jak mój Adik :mrgreen: Jutro chlopakowi zrobie ogłoszenia i podlinkuję do kopiowania:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 30, 2010 19:59 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Porozsyłałam znajomym z gg petycje widze że troche ruszyło :ok: Jutro podjadę po umowy adopcyjne z ostatnich trzech lat ,tam są wpisane maile do osób ktorzy adoptowali od nas koty .Podesle im petycję może podpiszą

mar_tika

Post » Nie maja 30, 2010 20:01 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

mar_tika pisze:Porozsyłałam znajomym z gg petycje widze że troche ruszyło :ok: Jutro podjadę po umowy adopcyjne z ostatnich trzech lat ,tam są wpisane maile do osób ktorzy adoptowali od nas koty .Podesle im petycję może podpiszą

ja podpisałam i mnie niema :(
na maila nic nie przyszło :(

EDIT:juz mam :)

jeszcze zrobiłam błąd w swoim imieniu :ryk: :ryk:
stara klawiatura robi swoje :oops:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie maja 30, 2010 20:07 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Teresa wrzuc link do petycji na pierwsza stronę i zmień tytul watku.Bedzie prościej ja znaleźć :ok:

mar_tika

Post » Nie maja 30, 2010 20:18 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

wysylajcie ten link do wszystkich, głosujcie za
proszę o wsparcie petycji
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

[/quote]

Petycja podpisana :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie maja 30, 2010 20:34 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

własnie umiera nam drugi maluszek z trójki kociąt zabranych tydzień temu ze schroniska. Boże najgorsza jest bezsilność :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie maja 30, 2010 20:47 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

mar_tika pisze:Teresa wrzuc link do petycji na pierwsza stronę i zmień tytul watku.Bedzie prościej ja znaleźć :ok:

Link już w piewrszym wątku na 1 stronie, tytuł wątku zmieniony.
Filomen pisze:własnie umiera nam drugi maluszek z trójki kociąt zabranych tydzień temu ze schroniska. Boże najgorsza jest bezsilność :cry:

Ewuniu cóż tu powiedzieć nie ma słów :cry: dla tego maluszka i wszystkich innych kociaków, które odeszły przez to schronisko musimy zrobić to co do nas należy, chyba już nie mamy odwrotu od tego wszystkiego bez względu na to się wydarzy :evil:
Jeśli nic nie uda nam się zrobić to dalej będziemy bezsilne :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 31, 2010 7:10 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Podpisałam petycję :ok:

Przekazuje wieści z domu Abisi: Pani wczoraj do mnie zadzwoniła, powiedziała, że Abi zniosła dobrze podróż, je pięknie i kuwetuje też ok, da się głaskać i jest bardzo spokojna. Dużo śpi, tylko im poprzedniej nocy trochę pomiauczała :wink: Zwiedziła już cały dom :mrgreen: i nawet zdążyła się psa wystraszyć którego zobaczyła za oknem na ogródku. Pani zapewniła mnie, że wszystko jest dobrze i Abi jest super więc i ja się cieszę. :piwa:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pon maja 31, 2010 7:46 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Nowa82 pisze:Podpisałam petycję :ok:

Przekazuje wieści z domu Abisi: Pani wczoraj do mnie zadzwoniła, powiedziała, że Abi zniosła dobrze podróż, je pięknie i kuwetuje też ok, da się głaskać i jest bardzo spokojna. Dużo śpi, tylko im poprzedniej nocy trochę pomiauczała :wink: Zwiedziła już cały dom :mrgreen: i nawet zdążyła się psa wystraszyć którego zobaczyła za oknem na ogródku. Pani zapewniła mnie, że wszystko jest dobrze i Abi jest super więc i ja się cieszę. :piwa:

bardzo się ciesze i oby bylo tak dalej .Abi zasługuje na dobry dom :ok:

mar_tika

Post » Pon maja 31, 2010 9:24 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Bardzo proszę wszystkie osoby, które zadeklarowały chęć przystąpienia do Stowarzyszenia o przesłanie na PW gosiakot swoich adresów mailowych, Gosia napisała już statut i chce do wszystkich przesłać w cwlu zapoznania się z nim i ewentualnych uwag co do zapisów w Statucie.

terenia1

Post » Pon maja 31, 2010 10:22 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

I dobre wieści z DT Tigruni :) kicia robi się coraz odważniejsza, lubi siedzieć na parapecie wyglądać przez okno, fuczy na pieska bo chyba się do jeszcze boi, ale zawładnęła jego posłankiem i pies boi się ją zgonić z niego :) wcina duże ilosci jedzonka, ale tylko suche, na dodatek Iwonka mówi, że chowa sobie to jedzonko w róznych miejscach jakby się bała , że jej zabraknie.

terenia1

Post » Pon maja 31, 2010 10:40 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon maja 31, 2010 11:13 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Witam wszystkich po krótkim niebycie :D
petycja podpisana.
Niedługo biorę się za rozsyłanie :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 31, 2010 13:29 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Bona44 pisze:wysyłajcie ten link do wszystkich, głosujcie za
proszę o wsparcie petycji
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

Podpisałam, pamiętajcie o potwierdzaniu!
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]