KAsia Amy pisze:Dzień dobry popołudniowo i leniwie
Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KAsia Amy pisze:Dzień dobry popołudniowo i leniwie
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Dzień dobry popołudniowo i leniwie
Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Dzień dobry popołudniowo i leniwie
no to z letka się nie widziałyście![]()
![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki
no to z letka się nie widziałyście![]()
![]()
Ano, z leksza... - ale wydawało się, że poprzednie spotkanie było tydzień temu...
MaryLux pisze:A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy
Ooo,a tu na miejscu u nas nie można się zgrać
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy
Ooo,a tu na miejscu u nas nie można się zgrać
Bo im bliżej, tym trudniej, bo wydaje się, że zaraz będzie następna okazja. A jak np. Mariola zTasmanii przyleciała, to było wiadomo, że przez następnych kilka miesięcy nas nie spotka, jeśli teraz nie przyjdzie
Kociara82 pisze:no to faktycznie daleko kobiete wywialo
KAsia Amy pisze:Fajnie!
My jeszcze żadnego spotkania nie mieliśmy.. I raczej się nie kroi bo i klasa w liceum niezbyt zgrana była..
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Fajnie!
My jeszcze żadnego spotkania nie mieliśmy.. I raczej się nie kroi bo i klasa w liceum niezbyt zgrana była..
Najwyższa pora to zmienićJa w styczniu zorganizowałam spotkanie klasy z podstawówki, tak się ludzie rozochocili, że w kwietniu było drugie, w lipcu następne. A klasa wybitnie niezgrana, to spotkanie w styczniu było pierwsze od skończenia szkoły
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Fajnie!
Najwyższa pora to zmienićJa w styczniu zorganizowałam spotkanie klasy z podstawówki, tak się ludzie rozochocili, że w kwietniu było drugie, w lipcu następne. A klasa wybitnie niezgrana, to spotkanie w styczniu było pierwsze od skończenia szkoły
O! Z tymi z podstawówki to bym się chętnie spotkałaCzasami coś tam o nich słyszę. Przeważnie o dziewczynach, ze za mąż, że ciąża...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 27 gości