InkaPigulinka teraz ja :) 16 Kulka ma 11 lat

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 14:38 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

KAsia Amy pisze:Dzień dobry popołudniowo i leniwie :)

Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie maja 30, 2010 14:48 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

MaryLux pisze:

Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki

no to z letka się nie widziałyście 8O 8O 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 30, 2010 14:50 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:

Ano, z leksza... - ale wydawało się, że poprzednie spotkanie było tydzień temu...

MaryLux

Post » Nie maja 30, 2010 14:54 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:Witam miło poimprezowo. Wczoraj spotkałam się z koleżankami z klasy z liceum. Jedną z nich zobaczyłam pierwszy raz od matury, a niekóre mają wnuki

Ano, z leksza... - ale wydawało się, że poprzednie spotkanie było tydzień temu...

Fajnie,bo z moich szkół to zero spotkania,nawet jednego nie było jeszcze.Z podstawówki kiedyś się kroiło,ale jak wszyscy mieli przyjść tak nikogo nie było.Ja byłam w pracy,kumpela mi opowiadała.Godzinę się wystała i ój że tak powiem wyszedł
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 30, 2010 15:02 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy

MaryLux

Post » Nie maja 30, 2010 15:08 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

MaryLux pisze:A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy

Ooo,a tu na miejscu u nas nie można się zgrać
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 30, 2010 15:09 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

mi kiedys kolezanka z podstawowki mowila, ze bylo jakies spotkanie klasowe, ze wysylala do wszytkich (24 osoby byly w klasie) zaproszenia poczta itd. W sumie przyszlo tylko 5 osob. Ja zadnego zaproszenia nie dostalam. Wogole ookazalo sie, ze to ójowo zrobili, bo ta piatka ma ze soba kontakt i sobie miedzy soba ustalili wszystko wlasciwie i nikogo jak sie okazalo nie powiadomili o tym, nawet 1 nauczycielka byla ale na chwile, bo sie dowiedziala dzien przed zlotem o calej akcji a miala juz plany na ten dzien. Chcialam kiedys zorganizowac zlot z liceum, ale mam kontakt tylko z 2 kolezankami, one tez z nikim nie maja zadnego kontaktu. A jakby nie patrzec to spora czesc z Tychow jest, wiec szlo by ich odnalezc. Ale jak ino my 3 mamy kontakt ze soba i z nikim z reszty to jak? Z zasadniczej jakby zlot byl to bym i tak nie poszla, bo nienawidzilam tej szkoly i tamtego towarzystwa.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 30, 2010 15:11 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:A my przynajmniej raz na 2 lata mamy większe spotkania, a częśto się spotykamy tak po kilka, choć po świecie się rozlazłyśmy

Bo im bliżej, tym trudniej, bo wydaje się, że zaraz będzie następna okazja. A jak np. Mariola z Tasmanii przyleciała, to było wiadomo, że przez następnych kilka miesięcy nas nie spotka, jeśli teraz nie przyjdzie

MaryLux

Post » Nie maja 30, 2010 15:13 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

no to faktycznie daleko kobiete wywialo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 30, 2010 15:38 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:

Bo im bliżej, tym trudniej, bo wydaje się, że zaraz będzie następna okazja. A jak np. Mariola zTasmanii przyleciała, to było wiadomo, że przez następnych kilka miesięcy nas nie spotka, jeśli teraz nie przyjdzie

8O 8O 8O 8O ładnie
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon maja 31, 2010 7:54 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

Kociara82 pisze:no to faktycznie daleko kobiete wywialo :)

Właściwie dziewczyn z mojej klasy nie ma tylko w Ameryce Południowej i w Afryce

MaryLux

Post » Pon maja 31, 2010 9:29 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

Fajnie!
My jeszcze żadnego spotkania nie mieliśmy.. I raczej się nie kroi bo i klasa w liceum niezbyt zgrana była..

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon maja 31, 2010 9:32 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

KAsia Amy pisze:Fajnie!
My jeszcze żadnego spotkania nie mieliśmy.. I raczej się nie kroi bo i klasa w liceum niezbyt zgrana była..

Najwyższa pora to zmienić :wink: Ja w styczniu zorganizowałam spotkanie klasy z podstawówki, tak się ludzie rozochocili, że w kwietniu było drugie, w lipcu następne. A klasa wybitnie niezgrana, to spotkanie w styczniu było pierwsze od skończenia szkoły

MaryLux

Post » Pon maja 31, 2010 9:41 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

MaryLux pisze:

Najwyższa pora to zmienić :wink: Ja w styczniu zorganizowałam spotkanie klasy z podstawówki, tak się ludzie rozochocili, że w kwietniu było drugie, w lipcu następne. A klasa wybitnie niezgrana, to spotkanie w styczniu było pierwsze od skończenia szkoły

O! Z tymi z podstawówki to bym się chętnie spotkała :mrgreen: Czasami coś tam o nich słyszę. Przeważnie o dziewczynach, ze za mąż, że ciąża...

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon maja 31, 2010 9:44 Re: InkaPigulinka teraz ja :) 16

KAsia Amy pisze:
MaryLux pisze:

O! Z tymi z podstawówki to bym się chętnie spotkała :mrgreen: Czasami coś tam o nich słyszę. Przeważnie o dziewczynach, ze za mąż, że ciąża...

To nie czekaj, tylko sama skrzyknij - starczy dać hasło ze 3 osobom, poprosić je o "podaj dalej", zamówić stolik w lokalu - i już :)

MaryLux

[poprzednia][następna]