Gosiak104 pisze:Jak będziemy się w całości prać to chyba usiądę z nim w tej wannie, będzie łatwiej utrzymać koteczka.
To ja jednak może przyjadę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:Jak będziemy się w całości prać to chyba usiądę z nim w tej wannie, będzie łatwiej utrzymać koteczka.
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Jak będziemy się w całości prać to chyba usiądę z nim w tej wannie, będzie łatwiej utrzymać koteczka.
To ja jednak może przyjadę.![]()
Z aparatem foto z naładowaną baterią i kartą maksymalnej pojemności.
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Jak będziemy się w całości prać to chyba usiądę z nim w tej wannie, będzie łatwiej utrzymać koteczka.
Gosiak104 pisze:No następnaŻadnych zdjęć, żadnych filmów. Z Czinkiem będziemy się kąpać zupełnie bez świadków
Ani on nie chciałby się pokazać mokry, ani ja w samej bieliźnie. Wierzcie mi, że mnie w takim wydaniu też nie chciałybyście widzieć
Pipsi pisze:I pierze Czinka też sie złapało na zdjęciuKiedy on się tego pozbędzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 496 gości