Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 28, 2010 8:14 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

:(
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt maja 28, 2010 8:21 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

smutno :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt maja 28, 2010 9:09 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

Nigdy nie pojmę, dlaczego ludzie są tacy okrutni.

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Pt maja 28, 2010 9:10 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

Wczoraj zaszczepione zostały Pucuś i Adelka i oczywiście Pucuś jak wrócił zaczął zaraz kichać. :cry: Dziś mu z noska coś leci... :| Mam nadzieję, że nic złego się nie będzie działo.

Benia dziś chrapała przy mnie słodko całą noc. Ostatnio jest łaskawa i często ze mną śpi. Moja słodka śnieżynka.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt maja 28, 2010 9:27 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

Za zdrówko całej gromadki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dla Haneczki i Adasia 100 lat ! :balony: :piwa:

Strasznie żal seniora piesia :placz: Pozbyli się go jak starego śmiecia :crying:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt maja 28, 2010 10:04 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

anita5 pisze:........
Wczoraj też widziałam najsmutniejsze psie oczy, jakie sobie można wyobrazić. Moja znajoma ma tymczasowo pieska, którego chcieli uśpić jego 'opiekunowie' z powodu przeprowadzki. Wet zadzwonił do niej, że to pilne. Znajoma zabrała pieska, skrajnie przerażonego, w trakcie wynoszenia mebli przez tych ludzi z mieszkania. Dodam, że pies ma 17 lat, niedowidzi i ma zamiast jąder jedną wielką ranę. Wygląda to okropnie. Będzie miał operację i trzeba mu znaleźć ciepły dom, bo to kochany, grzeczny piesek. Taki biedny staruszek. Kompletnie bezradny.
Koszmar po prostu. Nie dali mu czasu, nie próbowali znaleźć innego domu, nie wiem, co by zrobili, gdyby nie znajoma. :cry:

..........

To faktycznie niepojęte... :cry:

Mam nadzieję, że maluchy po szczepieniu jednak doją do siebie i będzie dobrze :ok:

Adaś tyje? O rany... :wink: Wszystkigo najlepszego z okazji rocznicy :piwa: :ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt maja 28, 2010 14:38 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

Dziękujemy w imieniu Haneczki :D Moja ukochana Wieprzusia :1luvu: Tydzień temu, wzorem Andrzejka, pozbawiono ją ząbków wszystkich. Słodka jest przeokropnie i śliczna z tą swoją małą mordką szczerbatą :D
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Pt maja 28, 2010 20:23 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

alinka6 pisze:Dziękujemy w imieniu Haneczki :D Moja ukochana Wieprzusia :1luvu: Tydzień temu, wzorem Andrzejka, pozbawiono ją ząbków wszystkich. Słodka jest przeokropnie i śliczna z tą swoją małą mordką szczerbatą :D

Ja się tak cieszę strasznie, że Wieprzusia ma taki super domek... Bez ząbków też na pewno jest śliczna.

Mam na stanie teraz przecudną małą a la Haneczkę, z tego samego schronu zresztą, kochaną Helenkę. Helenka czeka na domek, dokazując z Trusią i Tanitką. Uwielbia głaskanie, od razu ugniata i mruczy, a w zabawie nigdy nie wyciąga pazurków. Ma tego swojego zezolka i jest bardzo malutka, prawie nie rośnie.
Chciałabym, żeby miała taki dom jak Haneczka, i na taki dom czekamy.

mahob pisze:Adaś tyje? O rany...

Ano, strasznie duży kotek się z niego zrobił...
Zadziwia mnie pewna rzecz. Często go rano widzę, jak leży na Tomku w dokładnie takiej pozie, jak to robił Tymek... Podobno też całuje (tego nie widziałam). :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt maja 28, 2010 20:24 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

MagdaMagda pisze:Nigdy nie pojmę, dlaczego ludzie są tacy okrutni.

Ja też nie. :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt maja 28, 2010 23:25 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

alinka6 pisze:Dziękujemy w imieniu Haneczki :D Moja ukochana Wieprzusia :1luvu: Tydzień temu, wzorem Andrzejka, pozbawiono ją ząbków wszystkich. Słodka jest przeokropnie i śliczna z tą swoją małą mordką szczerbatą :D

Oj, to teraz dwa śliniaki-mamlaki bezzębne są :lol:

:ok:

mahob

Post » Pt maja 28, 2010 23:25 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

anita5 pisze:...........

......Podobno też całuje (tego nie widziałam). :)

Ukrywają się :twisted:

mahob

Post » Nie maja 30, 2010 11:57 Re: Moja gromadka - Alfred i tri w DS :)), Kituś po zabiegu...

amyszka pisze:Za zdrówko całej gromadki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dla Haneczki i Adasia 100 lat ! :balony: :piwa:

Strasznie żal seniora piesia :placz: Pozbyli się go jak starego śmiecia :crying:

od nas też ogromniaste :ok: :ok: :ok: :ok:
a co do pieska to nie wypowiem się lepiej bo musiałabym użyć słów powszechnie uznanych za brukową łacinę a tego mod by mi nie darował, powiem tylko, że życzę tamtym "ludziom" aby kiedyś spotkał ich taki los, jaki zafundowali swojemu długoletniemu przyjacielowi...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie maja 30, 2010 12:08 Re: Moja gromadka - maluszeczki są niegrzeczne :)

I jak tam maluszeczki? Grzeczniutkie?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie maja 30, 2010 16:47 Re: Moja gromadka - maluszeczki są niegrzeczne :)

Maluszki szaleją. Obrabia je aktualnie wujek Eleli. 8)

Mieliśmy dziś jechać z maluszkami do nowego domu, ale przesunęłam akcję na przyszłą niedzielę, żeby Elfik się doleczyła, no i żeby się okazało, co z Pucusiem, bo kicha.
W związku z powyższym, jako że niedzielę trzeba zagospodarować 8) , udaliśmy się do lecznicy w pokaźnym składzie kocim na badania.

Pucuś pojechał, bo jego siusiak mi się nie podobał. No i ma zapalenie napletka, biedulek maleńki. Musi brać środek przeciwzapalny.
Starsi koledzy, czyli Klocek, Gucio i Benia, pojechali na badania nerkowe i hematokrytu. Wszystkie badania wyszły bardzo dobrze. Benia ma idealne! Tak się cieszę.

Jazda była okropna, korki, upał połączony z ogromnym deszczem, byliśmy wykończeni.
Pucuś zniósł jazdę super, starszaki gorzej - ryki cała drogę...

Dziwny dziś ten dzień, bardzo zmienna pogoda, piję kawę za kawą... :D

Wczoraj za to było ekstra, tak przyjemnie, miło, i grill w doborowym towarzystwie... Taka wiosna to fajna jest.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie maja 30, 2010 19:45 Re: Moja gromadka - maluszeczki są niegrzeczne :)

Obrazek

Psinek staruszek - ten porzucony... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]