Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 10:34 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Marzenia11 pisze:Jak nie widać to jej nie ma. - Nusia
U mnie widać, a Duża daje mi woła. I moje chrupki na odchudzanie też, lubię je, choć mi się ostatnio przejadły - Duża
A ja podobno chuda jestem i Duża się martwi i daje chrupki na gorze w szafie, żebym tylko ja jadła. Bo jestem wyjątkowy kot - Mała

Ja wcale nie czuję, żebym tą fautkę miała, ale Duża swoje. Że mam i koniec.
A dobre te chrupki na odchudzanie? Muszę spróbować. :piwa:
Mała, ale masz dobrze. 8O Też bym tak chciała. :roll:
Ostatnio edytowano Nie maja 30, 2010 10:40 przez Mruśkowo, łącznie edytowano 1 raz
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie maja 30, 2010 10:36 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Mruśkowo pisze:Mała, ale masz dobrze. 8O Też bym tak chciała. :roll:

A masz szafę? - Mała
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 30, 2010 10:41 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Marzenia11 pisze:

A masz szafę? - Mała

Nawet dwie. 8O
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 10:54 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Mruśkowo pisze:
Marzenia11 pisze:

A masz szafę? - Mała

Nawet dwie. 8O

No to najpierw musisz siedzieć codziennie, powtarzam: codziennie pod szafą i miauczeć (pamiętaj, w różny sposób, krotko, długo, przeciągaj, przeraźliwie, smutno, wysoko i niskim tonem itp) tak długo aż Duża przyjdzie. Wtedy wymownym spojrzeniem wpatruj się w górę tak, żeby Duża zrozumiała, że chcesz wejść do szafy. I jak już nauczysz ją tego to nastepny krok to po prostu nie jedz (wiem, że to trudne, ale Duzi się denerwują jak nie jemy i szybko reagują, więc długo to nie potrwa) tylko zamiast do miski siadaj przy szafie i gdy będziesz w szafie to miaucz przeraźliwie z głodu. Wtedy Duża się nauczy, że ma Ci tam dać miseczkę :lol: :lol: :lol: Ja już jestem na etapie, że umiem sama wskakiwac na górę do szafy i Duża mi tam kocyki polozyła, żeby mi było wygodnie spać. A przy kocykach jest trochę miejsca własnie na miseczkę z chrupkami. Tylko MOIMI. - Mała
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 30, 2010 16:09 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Leżymy sobie w łóżeczku z Duża, odpoczywamy po obiadku, Duża mówi, że zaraz będzie burza. To chyba oznacza, że będą chrupki. 8O

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 16:22 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Mruśkowo pisze:A tutaj pieszczocha:

Obrazek

Pańcia się kąpie, to ja też się umyję:

Obrazek

I wytę się w ręczniczek:

Obrazek

A jak narozrabiam, to schowam się za myszkę:

Obrazek

A jak pokażę brzuchol to już nikt nie będzie krzyczał:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 30, 2010 16:27 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

:roll: dziękuuję

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 17:01 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Dama w łóżeczku:

Obrazek

Jestem ciekawska:

Obrazek

Obrazek

Ja nie śpię, ja się wyleguję:

Obrazek

Rycerz Jedi:

Obrazek

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 17:04 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Śliczna jesteś Mru!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 30, 2010 17:21 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

:mrgreen: Prawda :?:

Wielkie MRU

Mruśkowo

Post » Pon maja 31, 2010 0:25 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

kalair pisze:Śliczna jesteś Mru!!

Nooo! Prawie tak jak ja :1luvu: :1luvu: :1luvu: - Nusia

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 7:15 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 i 7

Witam się i proszę o kciuki za mnie za dzisiejsze powodzenie prac, bo termin się dziś kończy i już musi się udać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 7:53 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 i 7

Cześć Mru :D

Ja tak czasem tylko będę zaglądać, bo te inne koty, z którymi mieszkam mi nie pozwalają, bo mówią, że mam rudą galaretę zamiast mózgu :roll:

Mru-men
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon maja 31, 2010 12:12 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 i 7

Avian pisze:Cześć Mru :D

Ja tak czasem tylko będę zaglądać, bo te inne koty, z którymi mieszkam mi nie pozwalają, bo mówią, że mam rudą galaretę zamiast mózgu :roll:

Mru-men

Cześć MRU,

wpadaj tak często jak będziesz chciał. Zapraszam. Moja Duża mówi, że ja mam gów...w głowie zamiast mózgu. :lol:
Ostatnio edytowano Pon maja 31, 2010 12:31 przez Mruśkowo, łącznie edytowano 1 raz

Mruśkowo

Post » Pon maja 31, 2010 12:13 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 i 7

Marzenia11 pisze:Witam się i proszę o kciuki za mnie za dzisiejsze powodzenie prac, bo termin się dziś kończy i już musi się udać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Trzymamy trzymamy, chociaż ja śpieeeee, ale zaciskam łapki "na śpiocha".

Mruśkowo

[poprzednia][następna]