czesc moja slodka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:No ,już te dwa tygodnie w rękach jest odczuwalne
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:Myszuniu! Gdzie wy jestescie?!
Jesteśmy Sis.Tylko dzionek zakręcony mieliśmy.Rano mały stracha nam narobił ,bo sporo zwymiotował i chyba sam się tym wystraszył,bo go uspokoić nie mogliśmy.Potem jak tż mi usiadł przed kompem to jak leżałam ,drzemło mi się.Mały zjadł,poszliśmy trochę na spacer,potem kąpanie karmienie i teraz mam chwilkę,Dopiero teraz też zrzuciłam zdjęcia i zaraz wrzucę Myszę w wanience
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:No ,już te dwa tygodnie w rękach jest odczuwalne
![]()
zartujesz?! Ile juz wazy?
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:Myszuniu! Gdzie wy jestescie?!
Jesteśmy Sis.Tylko dzionek zakręcony mieliśmy.Rano mały stracha nam narobił ,bo sporo zwymiotował i chyba sam się tym wystraszył,bo go uspokoić nie mogliśmy.Potem jak tż mi usiadł przed kompem to jak leżałam ,drzemło mi się.Mały zjadł,poszliśmy trochę na spacer,potem kąpanie karmienie i teraz mam chwilkę,Dopiero teraz też zrzuciłam zdjęcia i zaraz wrzucę Myszę w wanience
tak czulam, ze pogoda dopisala, to pora na rodzinny spacerek
Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buhahahaha ale sie usmialam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buhahahaha ale sie usmialam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja to myślałam,że pęknę.Wkońcu musiał postawić tę wanienke i normalnie rękami kociamberę wyjąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości