KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 28, 2010 20:19 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Moja córka obydwa kociaki ma właśnie z gumetre :ok: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Sob maja 29, 2010 8:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

:mrgreen: no to podział już jest :oops:
ja łódzkie, slapcio wa-wka, a śląsk szirra :piwa: pasuje :?: :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob maja 29, 2010 18:42 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Tzn Hanulko ,że mam się zarejestrować na gumetre tak ?? :D

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Sob maja 29, 2010 19:10 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Mnie gumtree nie wychodzi. Tylko kilka ogłoszeń udało mi się tam zamieścić, a teraz ciągle każe mi ponownie wpisywać treść ogłoszenia i tak bez końca. Poza tym na moim komputerze chodzi bardzo wolno. Dlatego wolę allegro. Jeśli pozwolicie, zostanę przy nim.
Teraz mam aktualne ogłoszenia Lilki, Kredki i Krawacika, Misi i Malwinki oraz Lolka. Zrobię tę mała szylkretkę. Zdjęcia skopiuję z forum. Trochę informacji proszę na PW lub na wątku.
Koordynacja ogłoszeń to dobry pomysł, bo gubię się. Proszę więc mi podsuwać, co mam zrobić.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob maja 29, 2010 20:54 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

szirra pisze:Tzn Hanulko ,że mam się zarejestrować na gumetre tak ?? :D

:kotek: szirra :1luvu: jakby się dało? ale to tylko propozycja :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob maja 29, 2010 20:59 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

majka2222 pisze:Mnie gumtree nie wychodzi. Tylko kilka ogłoszeń udało mi się tam zamieścić, a teraz ciągle każe mi ponownie wpisywać treść ogłoszenia i tak bez końca. Poza tym na moim komputerze chodzi bardzo wolno. Dlatego wolę allegro. Jeśli pozwolicie, zostanę przy nim.
Teraz mam aktualne ogłoszenia Lilki, Kredki i Krawacika, Misi i Malwinki oraz Lolka. Zrobię tę mała szylkretkę. Zdjęcia skopiuję z forum. Trochę informacji proszę na PW lub na wątku.
Koordynacja ogłoszeń to dobry pomysł, bo gubię się. Proszę więc mi podsuwać, co mam zrobić.

majka2222 :1luvu: wszystkie aktualne ogloszenia na pierwszej.... dzięki za Kamcie.. jest cudna.. ale info nadal takie jak na wątku.. + kochana, miziasta, bardzo uważna na czlowieka i proludzka, cudnie bawi sie wszystkim co ma pod łapką.. uwielbia być z opiekunem... czeka na niego, wygladając przez okno... opdpchlona, odrobaczona, kuwetkowa...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob maja 29, 2010 21:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Co do gumtree jedna rada: nie uzywajcie słowa "pieszczoty" w ogloszeniach, bo wywali że niezgodne z regulaminem :mrgreen: Chyba traktuje to jako ogłoszenie erotyczne :ryk:

a ja mam mnóstwo telefonów/sms od jakichś debili :evil: Kontaktują się ze mna też sensowne osoby, na szczęscie... Kama szybko znajdzie dom, teraz sporo osób chce kociaki, jak się przekonałam. Szkoda że dorosłe tak mało ludzi docenia...
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie maja 30, 2010 0:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie maja 30, 2010 4:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Moge sie zjac cafe animal, ale uprzedzam nie wsio od razu.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie maja 30, 2010 18:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

kociamysza pisze:Moge sie zjac cafe animal, ale uprzedzam nie wsio od razu.

fajnie.. oni wkladają losow te ogloszenia do "Metro"... w jednym widziałam Niunię.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon maja 31, 2010 9:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

na pierwszą, bo porządki muszę zrobić... :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon maja 31, 2010 9:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

:D
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon maja 31, 2010 9:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Ja tylko słówko o gumtree - jak ma się konto na gumtree, to ogłoszenia można zamieszczać na różnych miastach, nie trzeba się osobno rejestrować na innym mieście. Ja mam ogłoszenia jednocześnie na gumtree krakowskim i warszawskim, wszystkie wyświetlają się razem, więc tylko trzeba uważać, żeby odpowiednio zmieniać miasto dodając ogłoszenia :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon maja 31, 2010 11:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

owszem, ale chcąc miec ogłoszenie jednago kota w tych wszystkich miastach, gumtree nie puści ich od jednego uzytkownika. Próbowałam zrobić Mice Warszawę i Łódź, nie dało się - komunikat ze zbyt podobne do juz zamieszczonego przez mnie co jest niezgodne z regulaminem. No chyba żeby je baaardzo zmieniać... A tak jesli to robią rózni uzytkownicy nie ma problemu żeby w miare podobne ogłoszenie było w trzech miastach :lol:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon maja 31, 2010 11:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

No tak, ja tylko odniosłam się do kont na różnych miastach, że jest jedno konto na całe gumtree a ogłoszenia można wystawiać na różnych miastach. Tego samego rzeczywiście nie można, ale różne i owszem :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]