Ruda kotka bez oczka w typie Norwega- ma wspanialy DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 18:20 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Muszę pogadać z mężem jaki ma plan i wieczorem dam znać o której planujemy powrót.
Pieczarka, do której najpóźniej Twój tż może być w Warszawie?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw maja 27, 2010 12:57 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Planujemy być koło 21 w Warszawie. Nie bardzo wiemy ile się jedzie z Wejherowa do Warszawy, bo zazwyczaj dojeżdżamy tylko do Rakowca przed Tczewem.
Obrazek

gaota

Post » Sob maja 29, 2010 5:42 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Witam. Jestem mezem Angel_. Dzisiaj odbieram kotke od znajomych i do jutra bedzie juz u mnie, wiec wszystko bedzie w porzadku;) Jeszcze dzis wieczorem przedzwonie pod numer podany w pw zeby umowic sie na jutro na odbior kotka;) Pozdrawiam Julek

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob maja 29, 2010 16:51 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

U nas tak się zmienia jak w kalejdoskopie. TŻ wraca dzisiaj do Krakowa.

Kolega bedzie wracał do Krakowa we wtorek. Jak cos się zmieni to dam znać.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Sob maja 29, 2010 17:29 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Witam. Ponownie mąż Angel z tej strony. Kotka jest juz u mnie. Jest tylko jedna nieplanowana sprawa.....Ruda jest zaciążona i na moje oko w dosc zaawansowanym stanie. Chyba ze tak przytyla od momentu kiedy ja ostatnio widzialem (aczkolwiek nie sadze). Nie wiem co planujecie w tej sytuacji....wszystko dalej tak jak zaplanowane? Czy jakies zmiany? Kotka musi jednak zniknac odemnie jutro, gdyz jak wiadomo poluje na inne koty, a u nas lata juz 5 sztuk naszych i naprawde ciezko to wszystko utrzymac w porzadku.

Angel_

Post » Sob maja 29, 2010 17:42 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:Witam. Ponownie mąż Angel z tej strony. Kotka jest juz u mnie. Jest tylko jedna nieplanowana sprawa.....Ruda jest zaciążona i na moje oko w dosc zaawansowanym stanie. Chyba ze tak przytyla od momentu kiedy ja ostatnio widzialem (aczkolwiek nie sadze). Nie wiem co planujecie w tej sytuacji....wszystko dalej tak jak zaplanowane? Czy jakies zmiany? Kotka musi jednak zniknac odemnie jutro, gdyz jak wiadomo poluje na inne koty, a u nas lata juz 5 sztuk naszych i naprawde ciezko to wszystko utrzymac w porzadku.

Spodziewaliśmy się takiej sytuacji. Wet musi ocenić czy nie za poźno na sterylkę aborcyjną. Kotkę zabieram z Warszawy od kasi_czy tak jak się zobowiązałam.

Pieczarka

Post » Sob maja 29, 2010 17:46 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ja tez jestem gotowa ją przetrzymać - pokój dla Rudej przygotowany :wink:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob maja 29, 2010 18:25 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Dziekuje wszystkim za pomoc. Szczegolnie mojemu mezowi, ktory dzis tyle godzin jechal po Ruda. Niestety musialam pilnie wyjechac, dlatego dziekuje mezowi ze wzial na siebie cala akcje z ruda.. Trzymam kciuki za cala akcje. Zmartwilam sie ciaza bardzo,ale mam nadzieje ze zdarzy miec aborcyjna.

Angel_

Post » Sob maja 29, 2010 18:35 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Z drugiej strony, dziwne byłoby gdyby nie była w ciąży ... Wiosna ... Ona niestrylizowana, a kocury chętne :wink:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Nie maja 30, 2010 16:04 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Rudzia już w drodze ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Nie maja 30, 2010 21:10 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Jedz Rudziu po nowe lepsze zycie.. Dziekuje wszystkim za pomoc!

Angel_

Post » Nie maja 30, 2010 21:13 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Bardzo dobrze to czytać!. Niech jej się poszczęści... :)! Super akcję przeprowadziliście :)!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie maja 30, 2010 21:26 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ania, pisała... że korki straszne po drodze, o 21 byli w Sierpcu...
Teraz pewnie się zbliżają do w-wy. U nas straszna burza była i terz dopiero przestało padać...
Dam znać jak Rudzia będzię już u mnie :)
Spanko przygotowane, kuweta również, a i kolacja podana :wink:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Nie maja 30, 2010 21:56 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

No i co dojechała już.

Pieczarka

Post » Nie maja 30, 2010 23:05 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Rudzia już u Kasi. Jechaliśmy ok. sześć godzin, z czego może godzinę Rudzia była w transporterku, a pozostały czas spędziła na moich kolanach. Bardzo chciała wyglądać przez okno i siedzieć za kierownica.
Poza tym jest miziasta, no i ma charakterek ;) No i oczywiście przepiękna.
Obrazek

gaota

[poprzednia][następna]