Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 15:34 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Mruśkowo pisze:
bozena640 pisze:
Mruśkowo pisze:A Duża jakaś nie w sosie, znów na mnie krzyczy, że tylko bym jadła i jadła. A ja czułam noskiem, że kupiła wołowinkę. I nie chce mi dać teraz. Mówi, że to na kolacje. Tak długo mam czekać :?: :|

Cześć Mru, ja mam taki sposób na Dużą, jak mi nie chce dać jeść to co ja chcę. Siadam przed Dużą patrzę jej prosto w oczy i przełykam ślinę - to zawsze u mnie działa, spróbuj
Gabi

Gabi, postąpiłam zgodnie z Twoją radą. Dołożyłam jeszcze głęboki spojrzenie w oczy. I dostałam...ale kabanosa. 8O
Duża mi nie chce dać woła. :evil:

A to Duża :wink: , na naszą to działa. Sisi tak fajnie popiskuje, jak coś chce, ale to facet i ma fory u Dużej :roll:
Chyba będziesz musiała poczekać :(
Może jeszcze ktoś coś Ci doradzi....
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 29, 2010 17:48 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

DUuuuża daj Mru Woła :evil: Natentychmiast :evil: :twisted: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob maja 29, 2010 19:29 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

kotka doroty pisze:DUuuuża daj Mru Woła :evil: Natentychmiast :evil: :twisted: :1luvu:

Tak, tak, Duża da woła, a potem odchudzać będzie kto?
Poza tym za pół godziny kolacja. :ryk:

Duża
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob maja 29, 2010 19:31 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Mruśkowo pisze:
kotka doroty pisze:DUuuuża daj Mru Woła :evil: Natentychmiast :evil: :twisted: :1luvu:

Tak, tak, Duża da woła, a potem odchudzać będzie kto?
Poza tym za pół godziny kolacja. :ryk:

Duża

Odchudzanie jest dużo trudniejsze i dużo mniej przyjemne niż jedzenie woła - Duża
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 29, 2010 21:57 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Duża dała woła, ale malutko. :x Powiedziała, że mam już fautke i nie da więcej. :evil:
A mam dojeść chrupkami. Chyba ogłoszę bunt. JA chcę woła. :evil:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Sob maja 29, 2010 22:08 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Mruśkowo pisze:Duża dała woła, ale malutko. :x Powiedziała, że mam już fautke i nie da więcej. :evil:
A mam dojeść chrupkami. Chyba ogłoszę bunt. JA chcę woła. :evil:

Powiedz Dużej, że fautka robi sie od chrupek, a nie od woła - Duża
No własnie - Nusia
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 22:12 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Marzenia11 pisze:
Powiedz Dużej, że fautka robi sie od chrupek, a nie od woła - Duża
No własnie - Nusia

My się pod tym podpisujemy, chrupki strasznie tuczą i powodują fautki.
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Nie maja 30, 2010 8:04 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Namawiam na dojedzenie chrupkami, bo od Mrusiowego dojadania chrupkami fautka się nie zrobi.
Bo kicia lubi tylko jeden rodzaj chrupek, a te dostaje tylko od wielkieg odzwonu i malutko. Inne omija w miseczce. Albo je dwa ziarenka na ząbek. :ryk:
A woła dostała dużo za dużo. :mrgreen: I ja miałam przemowę ze strony Dużego, bo ostatnimi dwoma kawałkami Panna się bawiła.
Jak wytłumaczyć facetowi, że kota nie da się upilnować jak ma mięcho w misce i nie da się odwieźć od pomysłu zabawy nim :?:
No chyba, że schować, ale wtedy Wielkie MRU biega za mną i krzyczy, że chce woła.
Ja zwariuje. :lol:

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 8:11 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Dziś dostałam na śniadanie indycka od Dużej. Kochana Duża. :1luvu: I o zwykłej porze, mimo, że Duża dziś do pracy nie polazła.
(znaczy się o 6:00 jak dostałam po raz n-ty łapą po nosie :evil: - Duża)

A Duży wczoraj na mnie krzyczał :evil: bo podrzucałam sobie woła na pazurku. Bez sensu jak jedzonko przychodzi od tak sobie i leży bezwładnie w miseczce. Wychodzę z założenia, że jak się porusza to lepiej samkuje. A Duży wrzeszczy. Że Duża ma mnie pilnować. :lol:

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 8:14 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Wielkie MRU poluje na muchę właśnie. :lol:
Ciekawe jakie będą straty. :mrgreen:

A tak wyglądałą jak polowała na pierwszego w życiu komara (tak tak u mnie na wsi już komary latają :evil: )

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 30, 2010 8:17 przez Mruśkowo, łącznie edytowano 1 raz

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 8:15 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

A tutaj pieszczocha:

Obrazek

Pańcia się kąpie, to ja też się umyję:

Obrazek

I wytę się w ręczniczek:

Obrazek

A jak narozrabiam, to schowam się za myszkę:

Obrazek

A jak pokażę brzuchol to już nikt nie będzie krzyczał:

Obrazek

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 9:15 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Cześć Mru. Faktycznie masz ciężkie życie. Niepotrzebnie Cię katują zabieraniem woła. Patrzę i patrzę na zdjęcia i ŻADNEJ FAUTKI NIE WIDZĘ :evil: :evil: :evil: - Nusia

Marzenia11

Post » Nie maja 30, 2010 9:25 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Bo jej nie widać, ale ją czuć. :ryk:

Duża.

Mruśkowo

Post » Nie maja 30, 2010 9:35 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Jak nie widać to jej nie ma. - Nusia
U mnie widać, a Duża daje mi woła. I moje chrupki na odchudzanie też, lubię je, choć mi się ostatnio przejadły - Duża
A ja podobno chuda jestem i Duża się martwi i daje chrupki na gorze w szafie, żebym tylko ja jadła. Bo jestem wyjątkowy kot - Mała

Marzenia11

Post » Nie maja 30, 2010 9:40 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU ma ciężkie życie, new foto str. 6 :D

Fautka, której nie widać to nie fautka :mrgreen:
Nasze mięsko i rybka też sobie zawsze biega przed zjedzeniem, inaczej nie smakuje :mrgreen:
MRU jesteś bardzo wyrozumiała pozwalając w niedziele Dużej spać do 6 8O ( my tradycyjnie 3:30 robimy pobudkę)
Gromadka

bozena640

[poprzednia][następna]