gosiaa pisze:Tyle przeszła, zabiła ją nitka od kaftanika. I tu jest chyba wyższość sterylek cięciem bocznym, kaftanik nie jest wtedy potrzebny, a wiadomo, że większość kotów źle znosi ubieranie w kaftaniki.
Smolinosia miała założone ubranko po operacji, nie po sterylizacji. Strasznie mi przykro maleńka, widać ktoś bardzo chciał mieć cię przy sobie na tamtej stronie
Iwciu, przytulam... Czasem jest tak, że nie możemy ich uratować. Że mimo naszego serca, naszych wysiłków, odchodzą za Tęczowy Most. Często wtedy, gdy już wierzymy, że teraz to już będą szczęśliwe, że będzie już dla nich tylko to, co dobre Ale one odchodzą.
Smolinosiu ['] ['] ['] Tam za Mostem od wczoraj jest mój Pusiek. Zaopiekuje się tobą.
Iwciu przytulam! bardzo, bardzo mi przykro.... Smolinoska ['] była śliczną i kochaną kotunią... smutno... biegaj Maleńka radośnie za TM... tam już nic nie boli...
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Aluś już w swoim nowym domu. Zamieszkał w Bydgoszczy z bardzo fajnymi ludzmi . Ma tam kocie towarzystwo i mnóstwo miejsca do biegania a w pokoju stoi prawdziwe drzewo do wspinania się dla kotów.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Zostałem upokorzony Duża pryskała dzieciaków drapak kocimiętka Trochę prysnęło jej się na podłogę Mój jest ten kawałek podłogi
Ptachu podłogowy
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/