*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 11:30 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Maluchów bez liku, ale ja to bym tego czarnego porwała :mrgreen: 8)
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Sob maja 29, 2010 11:36 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Ando w nagrodę dziś wkleję fotki Rysiowatego ;)

piękną masz dziewuszeńkę :) dalabym jej na imię Anastazja - Nastusia :) bo taka jest słodka i delikatna :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob maja 29, 2010 11:43 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Tutaj jeszcze kilka zdjęć "rodzinnych" zrobionych przed chwilą :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Bąbelek (obok Bruni na pierwszych zdjęciach) najgorzej znosi brak mamy. Jak tylko się przebudzi, skończy jedzenie albo usłyszy jakieś kocie gadanie od razu pędzi do dorosłych kotów i żałośnie domaga się uwagi.

A! zapomniałabym.
Eryk - najpiękniejszy kot, jakiego tymczasowała świdnicka lecznica :love: Szuka domu.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Eryk jest wykastrowany. Jest po prostu cudowny - ma piękną sierść, zielone, wielkie oczyska, jest szczupły i wysoki, no i ten pysk jak u lwa :1luvu: (Anda, to ten mój "bengal" :mrgreen: ). Uwielbia pieszczoty (dlatego takie zdjęcia - jest bardzo ruchliwy :twisted: )

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Sob maja 29, 2010 11:59 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

bloo pisze:Obrazek

Mój faworyt :1luvu:
Zresztą, wszystkie piękne :1luvu:

PS. Pozdrowienia dla Rysia i rodzinki! Niech Was zamęcza, będziesz miała ładniejszom figurę na lato;)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob maja 29, 2010 14:33 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Magdaradku a dzisiaj chyba imieniny madziowe są??
:1luvu: :1luvu: Wszystkiego najlepszego :balony: :balony:
Nastusia była już u mnie i też burania.

Bloo ale masz super rodzinę kocią. Czernidło śliczne.
I tyglysy też.

Jak się dzieci pięknie zaadoptowały - po jednym do każdego dorosłego :)
U mnie na razie wygląda to bardzo nieśmiało - bo i Jas nieśmiały i maleństwo nieśmiałe.
Obrazek
Obrazek
A Eryk faktycznie jest cudny - jak kot egipski.
A jak jego kuwetkowanie??

Czyli w końcu jest 4 czarne, 1 biały, 3 buranie i kot egipski Eryk - wyszło mi 9 kotów do adopcji.
Ostatnio edytowano Sob maja 29, 2010 14:41 przez Anda, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob maja 29, 2010 14:41 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

"Poszukiwana młodziutka kotka, najchętniej o pręgowanym umaszczeniu.

Proszę o kontakt pod adresem... - wszelkie pytania i zdjęcia kociąt mile widziane "

edit: nieaktualne
Ostatnio edytowano Śro wrz 08, 2010 8:06 przez Cudak1, łącznie edytowano 1 raz

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Sob maja 29, 2010 16:30 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Info od Vincentowej.
Vinc przerażony, miał sraczkę.
Siedzi w pokoju u syna. Mała siedzi w sypialni. Jak zostaje sama, płacze.
Mówiłam, zeby drzwi pootwierali, bo Vinc powinien mieć wgląd w sytuację i sieu uspokoili sami.

Martwię się:(, że zabraknie im cierpliwości/

Anda

Post » Sob maja 29, 2010 18:50 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

o kurcze,
przecież szybko Vinc zaakceptuje małą, tylko muszą dostać szansę!!

No, musi się udać przecież!!!!!!!!!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Sob maja 29, 2010 20:33 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Oni nerwowe są i straśnie boją się o psyche Vinca. Mam jednak nadzieję, ze dadzą radę/
:ok: :ok:

Anda

Post » Sob maja 29, 2010 20:34 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

i za to kciuki :ok: :ok: :ok:
zaproś jeszcze na miau, tu sporo info o dokoceniu jest.
Obrazek

magdaradek

Post » Sob maja 29, 2010 20:40 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

A tu z pozdrowieniami Ryś wqrwiś :twisted: w napięciu oczekujący, aż w końcu poraz dwusetny rzucę mu myszkę :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
Obrazek

magdaradek

Post » Sob maja 29, 2010 21:33 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Bąbelek coś się sypie...
Już raz spanikowałam i poleciałam mu robić testy na pp, to było w środę. Wymiotował, nie chciał jeść, leciała z niego woda zabarwiona na brązowo...Testy wyszły negatywnie, już wieczorem po nawodnieniu i lekach kić się poprawił, kupa wzorcowa.
A dziś...kuźwa znowu, i to przed chwilą, zwymiotował, to co zjadł na kolację i poszedł spać, nie wiem czy to zwykłe spanie czy jest osowiały i coś go boli :cry: Przed spaniem wypił kilka łyków mleka dla kociąt. Od środy dostaje coś mocno osłonowego, wszystkie kociaki dostają też jakiś preparat z przeciwciałami z mleka matki.
W żadnej kupie ani wymiocinach Bąbelka nie widziałam robaka, zupełnie nie mam pojęcia od czego może wymiotować :|

bloo

Post » Sob maja 29, 2010 22:10 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Bloo, jak ten preparat się nazywa??
A może zmień mu dietę. Może dlatego mu źle i rzyga, ze je coś, czego nei powinien. Może kurczak tylko gotowany z ryżem przez jakiś czas??
Kciuki mocne za bobasa. :ok:

Anda

Post » Sob maja 29, 2010 22:35 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Cały czas myślę właśnie o jego diecie.
Od piątku do środy jadł to ciągle to samo i nagle trach - wymioty i biegunka. Od środy nie dostawał mleka (bo padło podejrzenie, że ono zaszkodziło), wczoraj skończyło się nam również RC Recovery, ale wcinał inne rzeczy, które dostawał też wcześniej i znowu załamanie...
Jako, że nie bardzo chciał jeść puchy dla kociąt dostał na kolację właśnie gotowanego kurczaka w galarecie (to puchy dla Biśki) i rzygał dalej niż widział tym i jeszcze wcześniej polizaną puchą dla kociąt :roll: Wszystko wyszło z kota w takiej samej postaci w jakiej weszło.
Zrobił niedawno kupę - małe zwięzłe kawałki w śluzie.
Bąbelek teraz bawi się z Tośkiem i Bąbelką, nie jest więc chyba najgorzej z jego samopoczuciem...tyle, że w środę też nie było, a kociak okazał się być bardzo odwodniony :?

edit: Anda, nie wiem jak nazywa się ten preparat z przeciwciałami :oops: Śmierdzi, jest potwornie niedobry, żółty. Iwona mówiła coś o jakichś kurach karmionych dziwnym czymś, które znoszą jaja z przeciwciałami matki 8O Innymi słowy: zapytam się :wink:

bloo

Post » Nie maja 30, 2010 10:10 Re: *LT*maluchy:3czarne, 1biały i 3buraski. Szukamy domów.

Dzięki bloo, kupiłabym dla malutkich :)

Ryś wqurwiś jest oczywiście , jak zwykle bosski i jego nachalne spojrzenie również.
:mrgreen:

A to Viki w nowym domu
http://www.youtube.com/watch?v=6P2tGtKSGqA
Dostałam od rodziny.
Vinc bez zmian :(

Anda

[poprzednia][następna]