To że śliczne koty, ale zapytajcie moja kicie co mi wczoraj narobiła. Ona może miała 9 żyć ( nie mylic z życią )ale juz 3 raz nasikała do gniazda przedłużacza. Moze lubi prąd elektryczny, ale ....z limitu jej juz niewiele zostało Dobrze że mam automaty...
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
to była jedna z tych błyskawicznych adopcji, oczywiście do dobrego domu Pani to mama, teraz już mojej znajomej co kiedys wzięła ode mnie kocurka też dzikiego-stracha nowa pani to taka ciepła osoba, spokojna, cierpliwa trochę się martwi, bo Ptysia jeszcze od wczoraj nie jadła ale przed wyjściem pojadła, bo sztangę wycisnęła w pokoju jakby co to jutro podjadę podnieść Ptysiulę na duchu
czy znacie kogoś kto w opolu montuje siatki na balkonie? żeby Ptysiula nie wypadła
Czy mogę , wobec tego , uroczyście pozdejmować ogłoszenia Ptysi?
Nie znam nikogo , kto w Opolu montuje siatki. Ale to nie jest jakaś trudna sprawa, wystarczy pooglądać w internecie zdjęcia i można samemu zrobić. Materiały też można kupić przez internet. Nie jest to duży koszt.
czekam na wieści jak noc spędzona wspólnie, tak się cieszę, pani taka ciepła a jednocześnie surowa najważniejsze to to że już nie pracuje więc jest w domu i to że jest domatorką
Ecik od razu jak pies za Panią, długą spódnicą się zaczął bawić, myszowatą nosić i się bawić
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
napisałam kole południa sms, bo już nie chciałam wydzwaniać i molestować, cisza, serce mi się ścisnęło, Panie były w odwiedzinach u rodziny a komórka padła... jak wróciły Ecik obwąchał twarz z radości córce swojej pani, on tak wąsikami fajnie łaskocze... Ptysia troszkę odważniejsza