Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:Halo Schronisko-Konin - mam nadzieje, ze Was nie zaleje, bo ponoc fala zbliza sie do WasTrzymam
![]()
![]()
Kocia Lady pisze:co tam u kocinek słychać i Ciebie Bogusiu?
Cindy pisze:Wszystko ok. a Ronda lezy wlasnie na moim lozku, pieknie bawi sie czasami ze mna wedka - zupelnie jak maly kociak a nie jak seniorka. Wczoraj odkrylam, ze o wiele bardziej niz saszetki lubi po prostu gotowane miesko.Dzis glaskalam ja w kontenerku - nie fukala - tylko tak smutno miaukolila.Proces oswajania trwa wiec nadal.Gruba Cindy wyzera jej nieustannie z misek i musze na czas karmienia zamykac drzwi - Ronda sie jej boi chociaz obwachuja sie jak otwieram drzwi po powrocie z pracy. Ale idzie ku lepszemu - jeszcze troche czasu musi uplynac i mysle, ze bedzie dobrze. Rondula przetestowala juz wszystkie mozliwe poslanka - ostatnio wlasnie moje lozko, na ktore nie wskakuje, tylko wdrapuje sie pazurkami![]()
Cindy pisze:Fotki beda - jak nie zapomne kupic nowych "bakterii" bo padly a ja ciagle zapominam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości