WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 20, 2010 17:33 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1049525331
Przyłączam się do życzeń lesnej. :ok:
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon maja 24, 2010 15:13 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

co tam u kotunia?
dziewczyny, a może by tak Kacpra na koty przenieść?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro maja 26, 2010 9:53 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

kacperek ma się całkiem dobrze, wedruje, czasami nie wróci na noc, czasami nie wyjdzie z domu. Badania będa zrobione. kacperek miał watek na kotach ale za dużo miałam swego czasu watków do pilnowania i zaniedbałam ten.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 26, 2010 15:26 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

to może zaknąć tamten, z wstawiniem linku w ostatnim poście do tego... :wink: i już o jeden mniej :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pt maja 28, 2010 0:23 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

Rakea pisze:to może zaknąć tamten, z wstawiniem linku w ostatnim poście do tego... :wink: i już o jeden mniej :mrgreen:

on już się tak bardzo zagubił, że chyba nie będę go szukać po to, aby zamknąć :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 28, 2010 0:26 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

Kacperek ma się całkiem dobrze i już nie ma sladu po fatalnym zdarzeniu z oknami. Badania i tak zrobimy, być mkoże w przyszłym tygodniu - troszkę sie to opóźnia, gdyż inne koty są w większej potrzebie i trzeba reagować.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt maja 28, 2010 6:18 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

Dla wszystkich fanek i fanow Kacperka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Marzenia11

Post » Pt maja 28, 2010 14:51 Re: WAWi okol.-Kacperek..smutno...nerki?? - pilnie DS z ogrodem

Marzenia11 pisze:Dla wszystkich fanek i fanow Kacperka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Ma taki mądre spojrzenie ... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 14:29 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Kacperek dzisiaj korzysta ze słoneczka i baraszkuje w trawie :1luvu: :1luvu: :1luvu: radośnie leży na plecach, poluje na swoj ogon, bawi się łapami, przewraca z boku na bok.. :lol: :lol: :lol:

sytuacja z badaniami sie skomplikowała - dzisiaj Lutek, podwórkowy rezydent miał pilną wizyte u weta i w drodze powrotnej wyłamał drzwiczki probując uciec z transporterka. Na szczęście udało się kocurka spacyfikować i bezpiecznie dowieźć do domu, ale nerwy były giga maksymalne. Oczywiście w tym momencie transporterek przestał miec możliwość pełnienia swojej funkcji.. :? :? :?

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 18:05 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Jakie ładne zdjęcie. Zaraz podłączę do ogłoszenia.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob maja 29, 2010 23:17 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

piękny ikochany wielkokot :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon maja 31, 2010 0:30 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Dzisiaj Kacper spedził przedpołudnie na przechadzkach między domem i ogrodem przerywanych drzemkami w makach i paprociach. Skubaniutki - tuż przed moim przyjazdem siem ulotnił i do mojego wyjazdu nie przylazł.. Więc znow ze zdjęć nici.. :evil: :evil: :evil: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw cze 03, 2010 9:56 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Kacperek i pozostałe futra pozdrawiają weekendowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw cze 03, 2010 17:20 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Marzenia11 pisze:Skubaniutki - tuż przed moim przyjazdem siem ulotnił i do mojego wyjazdu nie przylazł.. Więc znow ze zdjęć nici.. :evil: :evil: :evil: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zły gadu, no! :lol:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon cze 07, 2010 9:59 Re: WAWi okol.-Kacperek..będą badania-zdj.28 pilnie DS z ogrodem

Rakea pisze:
Marzenia11 pisze:Skubaniutki - tuż przed moim przyjazdem siem ulotnił i do mojego wyjazdu nie przylazł.. Więc znow ze zdjęć nici.. :evil: :evil: :evil: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zły gadu, no! :lol:

Żebyś wiedziała :evil: :evil: :evil: :evil: od tego wyjścia, czyli tydzień temu, Kacperka nie było aż do 5 minut temu, gdy dostałam telefon, że własnie oto siem pojawił: ogon do góry podniesiony, a jakże, nos w michę włożył, ale: nie byłby Kacprem, gdyby po tygodniu włóczęgi przyszedł bez szwanku na ciele - oko zaropiałe, brudny znow na mega maksa, ogon poszarpany, kleszcz równie wielki jak kacper.
Ot kocur, kochany, nie pisałam bo naprawdę się trochę martwiłam i co miałam pisać? :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]