RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 12:08 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

a moze by tak mala prowokacja? Zadzwonic do limited-edytion i umowic sie na spotkanie w 4 oczy, i szczerze porozmawiac o tym? Przeciez jesli ktos ma cos do ukrycia, cos kreci, to podczas takiej rozmowy da sie to wyczuc.
Nie twierdze, ze na pewno ten domek ma cos do ukrycia, bo taka cisza moze byc wieloma sprawami podyktowana. Jednak uwazam, ze nalezy to wyjasnic z nia, a nie domniemac, ze sie wycofala, bo jesli potem znajdzie sie inny domek chcacy Rudzika przygarnac, to wyjda z tego tylko niesnaski niepotrzebne! O nieporozumienia, niedomowienia zwlaszcza tu, na forum bardzo latwo.

honda11 pisze:Szkoda tylko, że osoba ta nie ma odwagi napsać o zmianie decyzji, jeśli taką podjęła. Nie jest to łatwe, ale przynajmniej uczciwe.
no, to fakt. :roll:

phantasmagori ale z drugiej strony "kotek" to tak pieszczotliwie, zdrobniale, czule... Moze Ty mialas akurat takie doswiadczenia, natomiast mysle, ze to nie jest regula i nie nalezy wszystkich do jednego wora pakowac :)
phantasmagori pisze:Rudzik znajdzie w końcu TEN domek i za to wielkie wielkie :ok: :ok: :ok: :ok:
kciukow NIGDY dosc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 27, 2010 12:51 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Propo skojarzen, to mnie sie to kojarzy z takim dzieciecym "ja chce kotka" :roll: Tak sie zastanawiam... na mojego z pieszczotliwych najczesciej uzywam kitek albo kicio :P Albo maluśka bestyjka :twisted:

Faktycznie, nie ma co gonic za domkiem... na sile i tak by nic dobrego nie wyszlo... Choc moze to faktycznie przypadek losowy... Wierze. ze znajdzie sie ten jedyny domek dla Rudzika ten czy inny i za to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw maja 27, 2010 13:24 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

ja tez nie uwazam, ze kot czy DT ma gonic za DS. Wrecz odwrotnie. Natomiast nienawidze niedomowien, dlatego, jak pisalam wczesniej, ja bym najchetniej dazyla do spotkania z limited-edytion i wyjasnienia sprawy.
Rudzik to slodziak o wrazliwym serduchu. On jak pokocha kogos, to na calego, na dobre i zle i potrafi bardzo wylewnie to okazac. :)
:ok: :ok: :ok: tymczasem za pomyslne wyniki badan :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 14:41 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Kociara ale limited-edition ma wszelki kontakt jaki jest potrzebny. Gdyby chciała sama by się odezwała...

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Czw maja 27, 2010 14:49 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

ale moze ma jakas sytuacje teraz i nie ma do tego glowy... jak uwazacie.

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 15:06 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Kociara, to bierz nr telefonu, dzwoń i umawiaj się. A jak Ci się uda spotkać z koleżanką, to masz u mnie piwo :piwa:
Przykro mi, ale uważam, że jeśli ktoś na takim etapie wykazuje zerowe zainteresowanie losem kota, nie ma czasu na rozmowy i nigdy nie inicjuje kontaktu (może koszty?) :? , to ja takiej osobie kota nie oddałabym, bo w moim odczuciu byłaby to skrajna nieodpowiedzialność. Rudzik jest kotem specjalnej troski, który wymaga uwagi, szybkiego reagowania w razie choroby i kosztownego w utrzymaniu.
I wiem, o czym piszę. Bytność na Miau rozpoczęłam od przyjęcia forumowego kota na DS. Ideałem nie jestem, ale zupełnie inaczej to wyglądało.

Rudziku, jeszcze znajdziemy Ci domek, tylko zdrowiej kocie :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw maja 27, 2010 15:13 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

moze i macie racje... sama nie wiem. W kazdym badz razie to fajny kot, fajny kumpel, bardzo sie do czlowieka garnie, wiec niech sie i domek garnie do niego! :ok:

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 19:38 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

wszystkie rude koty, które znam mają pewne cechy wspólne- są specjalnej troski i wyjątkowo pro ludzkie, milutkie, kochane , pieszczotliwe ... takie kocie Kubusie Puchatki o określonych rozmiarów rozumku... :oops: :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt maja 28, 2010 6:49 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

miło napisałaś o rudaskach izydorko, tak pogodnie i rozczulająco :D

za Rudzika :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt maja 28, 2010 7:01 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

izydorka pisze:wszystkie rude koty, które znam mają pewne cechy wspólne- są specjalnej troski i wyjątkowo pro ludzkie, milutkie, kochane , pieszczotliwe ... takie kocie Kubusie Puchatki o określonych rozmiarów rozumku... :oops: :D

Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że warto? :D
Za Rudzika :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt maja 28, 2010 14:11 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Byłam wczoraj z Rudzikiem u weta , ale niestety nie udało sie mu pobrac moczu , jedynie dostał antybiotyk i jutro znów jede z nim do wet . Wieczorem opróżnie kuwete z zwirku i ją zdezynfekuje aby mógł zrobic siku do czystej i zdezynfekowanej kuwety a jak bedzie siku to je przeleje do pojemniczka z apteki i pojedzie do badania .

BŁAGAM O OGŁOSZENIA , NIKT NIE DZWONI , NIKT NIE PYTA :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt maja 28, 2010 14:42 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Kicius, sikaj wreszcie normalnie :evil:

izydorka tylko rude? 8O A czarne, burasy, kretki, krowki, pingwinki i inne to juz nie?

Kociara82

Post » Pt maja 28, 2010 15:20 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Kociara82 pisze:Kicius, sikaj wreszcie normalnie :evil:

izydorka tylko rude? 8O A czarne, burasy, kretki, krowki, pingwinki i inne to juz nie?

NIE , tylko rude takie są, one są inne... :roll: :D

izydorka

Post » Pt maja 28, 2010 16:29 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

izydorka

Post » Pt maja 28, 2010 20:14 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Izydorko bardzo , bardzo dziękuje za ogłoszenie Rudzika :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]