Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:Przelałam na konto RTOZ 85 zł z bazarku ciuchowego.
Czy ktoś orientuje się, ktore kociaki nie maja allegro, ale mają szablon zrobiony przez kociamysza? Dzisiaj sie nauczyłam wystawiać, więc mogłabym im zrobić mając gotowce
majka2222 pisze:Odnowione przed chwilą allegro Lileczki. To na pierwszej stronie zdezaktualizowało się i musisz Hanko znowu podmienić.
http://www.allegro.pl/item1058712888_wi ... h_kot.html
Hanulka pisze:slapcio pisze:Przelałam na konto RTOZ 85 zł z bazarku ciuchowego.
Czy ktoś orientuje się, ktore kociaki nie maja allegro, ale mają szablon zrobiony przez kociamysza? Dzisiaj sie nauczyłam wystawiać, więc mogłabym im zrobić mając gotowce
świetnie, rzeczywiście wszystkie ogłoszenia na pierwszej w chyba 4 poście? o szablonie nie wiem.. może napisz do kociamysza, juz powinna wstać
majka2222 pisze:Oj, widzę, że znowu robota czeka. Zojeczka pojechała do domu, tak? Jej allegro kończy sie jutro. Mogę napisać ogłoszenie dla małej Kamy, tylko więcej informacji o małej i może jeszcze ze dwa zdjęcia.
slapcio pisze:ej, ja sobie tak myślę, ze w sumie z serwisów ogloszeniowych na które dawałam ogłoszenia to oprócz allegro najwięcej wejść jest na gumtree. Ale jak umieszczę na warszawskim, to juz nie mogę np na łódzkim czy śląskim - a w te 3 rejony jakos "najzręczniej" wyadoptowywać kotki (no, ostatnio jeszcze podkarpacie mocno stoi ale to innymi kanałami)
Ale jakby tak... 3 rózne osoby wystawiaja ogłoszenie tego samego kota o róznej treści... co Wy na to? Dzielimy sie w ten sposób robotą? Z tym ze na gumtree ważne jest odnawianie ogłoszeń (czyli usuwanie starego i wstawianie na nowo) co 3-4 dni bo szybko spadają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gosiagosia, kasiek1510 i 722 gości