MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 13:11 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

No co Ty, to tez ekskluzywnie !!!
Moim będzie wstyd za te plastiki :oops:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Czw maja 27, 2010 14:13 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Hipciu, plastik to wynalazek cywilizacyjny, znać Twoje koty nowoczesne i z cywilizacją na "ty" a moje ? toż bambus czasy przedpotowpowe pamięta i w dodatku tylko nędza takie najtańsze barachło uzywała ... :oops:
no to nam dowalili, że palcyma wskazywac nie będę na Panią prezes :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 27, 2010 15:00 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Zamiast podziwiać piękne koty uczepiły się kobity misek :evil: Jak dla mnie takie są najwygodniejsze i nie maja zakamarków typu gumowa otoczka antypoślizgowa przy profesjonalnych miskach dla zwierząt. Gady tak szybko jedzą, że nawet miski im się nie ślzgają, a jak by nawet spadła, że stołu to pies się ucieszy :wink: Jak by kto pytał dlaczego koty jadają na stole, to Ada na pewno wie i każdy kto ma koty i psy na tej samej powierzchni mieszkalnej :wink: Co prawda zostałam pozbawiona stołu kuchennego do posiłków własnych, ale czego się nie robi dla kociastych :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw maja 27, 2010 15:32 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Barbara Horz pisze: Co prawda zostałam pozbawiona stołu kuchennego do posiłków własnych, ale czego się nie robi dla kociastych :wink:

a jaka nieasymilacyjna 8O siem stól juz nie podoba, jak kotki jadają, ha? :?
no moze i tak trzeba, aby uniknąc wstydu:
ja swego czasu zajarzyłam,ze coś nie tak jest, kiedy znajoma będąc u mnie w pewnym momencie mówi wyciągnąwszy koci ogon z kubka z kawą " kotek trochę sobie ogon pomoczył"...

bo kot, proszę pani, to łajza strasznie rozbiestwiona: pozwolisz przy sobie, potem gościa nie uszanuje i wstyd :oops:

alessandra

Post » Czw maja 27, 2010 15:33 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Barbara Horz pisze:Zamiast podziwiać piękne koty uczepiły się kobity misek :evil:

bo w złosci ładniej wyglądasz :mrgreen:

a koty siem wie..piękne som :mrgreen: :ok:

alessandra

Post » Czw maja 27, 2010 15:44 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

alessandra pisze:
Barbara Horz pisze: Co prawda zostałam pozbawiona stołu kuchennego do posiłków własnych, ale czego się nie robi dla kociastych :wink:

a jaka nieasymilacyjna 8O siem stól juz nie podoba, jak kotki jadają, ha? :?
no moze i tak trzeba, aby uniknąc wstydu:
ja swego czasu zajarzyłam,ze coś nie tak jest, kiedy znajoma będąc u mnie w pewnym momencie mówi wyciągnąwszy koci ogon z kubka z kawą " kotek trochę sobie ogon pomoczył"...

bo kot, proszę pani, to łajza strasznie rozbiestwiona: pozwolisz przy sobie, potem gościa nie uszanuje i wstyd :oops:

Siem stół podoba, nawet jak kotki jadają, ale miejsca już dla mnie zabrakło :twisted:

Inna inkszość, że kotki tam gdzie ja jadam też mi w talerz wchodzą, ale już zupełnie nielegalnie :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw maja 27, 2010 15:47 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Podziwiamy, podziwiamy :D

Manu

Od: Czw sie 19, 2004 23:00

Post » Czw maja 27, 2010 16:09 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Przy pierwszej misce takie ściupłe, bure, nie walczące o koryto - to Marcel był?

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw maja 27, 2010 16:21 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

jedyny poprawny gabarytowo :lol: reszta jak moje dążące do ideału :wink:
a bedzie więcej filmików czy na tę okolicznosć musimy petycję zrobic? 8) :wink:

Basiu, ale Ty masz te koty odchuchane :ok:

alessandra

Post » Czw maja 27, 2010 17:01 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Pini czuje się lepiej. Nie ma już tak poważnych wycieków z oczu, nie charczy i ma siłę na zwiewanie. Dzisiaj dał się nawet wygłaskać :ok: tylko czy on był świadomy, ze to ja, a nie Chochlik :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw maja 27, 2010 17:27 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Powiem, w kwestii kwiatów, pedagogika nie dziala, jeden i drugi za kwiatki dadzą sie zabic, niweazne, doniczkowe, ciete.... stuczne, te ostatnie do zabawy reszta do konsumpcji na miejscu :x
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Czw maja 27, 2010 17:37 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Pałęta mi się po domu nieużywana prezentowa torebka, to niech wspomoże MiauKotki :wink:

Manu

Od: Czw sie 19, 2004 23:00

Post » Czw maja 27, 2010 19:54 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Manu cóż za piękna torebka :1luvu:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw maja 27, 2010 20:15 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

Dziewczyny, bardzo dziekujemy za wystawiane bazarki :1luvu:
Jest to dla nas naprawde ważne wsparcie finansowe :!:

aassiiaa, napewno był świadomy 8) Głaski dla Piniego od Mr.Hyde, który docenił ludzki dotyk...ale tylko przy jedzeniu :kotek:

EwKo, tak to Marcel...on i Lenka jedyne szczupłe koty u Basi :twisted:

a Ciebie Barbaro kiedyś przez kolano i pasem. Jeszcze nikogo nigdy nie olałam a Ty tu takie rzeczy sugerujesz...oj szukam pasa :twisted: :mrgreen:

ale mnie już olano np. przed chwilą olał mnie Avatar, który po kąpieli siedział na moich kolanach i był suszony :twisted:
Pozwolił mi też odczuć swój cieżar na moich kolanach, kiedy próbował sie na nie wspiąć wbijając mi pazury przednich łap w udo :twisted:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw maja 27, 2010 20:33 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/Saba wraca:( DT potrzebny!

a Ciebie Barbaro kiedyś przez kolano i pasem
- koniecznie sfilmować i wrzucić na forum :mrgreen:

kiedy próbował sie na nie wspiąć wbijając mi pazury przednich łap w udo :twisted:
- jakby się wbijał tylnymi, to by się przewrócił 8)

Klunia wskoczyła mi rano na plecy, kiedy wychodziłam spod prysznica (małpa skacze albo z pralki, albo z WC...). Jako że właśnie wracałam do pionu, nie zdążyłam wyhamować i kotuch pięknie zjechał po mokrej skórze, hamując tylnymi kopytkami... Miedzy łopatkami mam dwie rysy pokaźnych rozmiarów. Wyglądam, jakby miały mi się zaraz wykluć skrzydła :roll:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]