Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 11:35 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Ale tam u Was zielono :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 27, 2010 11:38 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Dmuchawce, latawce.... kot :wink:
Ale się pięknie chłopaki prezentuję się w zieleniach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Szkoda, że znowu pada :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 27, 2010 11:39 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

magdaradek pisze:a co Ty chcesz od Georga? Ja widzę, że on zamiłowanie do robótek technicznych ma :lol:

sugerujesz, że postanowił założyć z powrotem na obróżki te cholerne dzwoneczki, które z trudem właśnie ściągnęłam? :twisted:

no dobra, a teraz... Panie i Panowie. Otóż mój TŻ powiedział, że jeśli nie będzie starć, to on chce, żeby Mała Niunia została... Mała Niunia? czujecie? w gardle mi ta Niunia staje. Tak czy inaczej - przedstawiam pannę Miriam. (mało, że laska, to jeszcze szylka, porąbało mnie chyba :roll: )
Obrazek Obrazek

a tu mina z serii: "Spadaj bury farfoclu, to mój dom, moja miska i w ogóle wszystko moje :twisted: "
Obrazek

Jerzykówka, u nas nie pada, słońce wylazło i świeci :) Zielono... no zielono, bo nikt nie ma czasu trawy skosić :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 27, 2010 11:41 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Ja pierdzielę 8O ale kocica wielgachna 8O jakby to Fri określiła , normalnie PraKoć :ryk:
ale śliczna - niezaprzeczalnie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 27, 2010 11:42 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Ależ cudo z Miriamóffki 8O :1luvu:
Prawdziwa Mała Niunia :mrgreen:

Dobrze, że u Was słoneczko :D , bo w Poznaniu błe :twisted: Moje koty miały przepustkę dopiero 5 razy w tym roku, a mamy koniec maja :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 27, 2010 11:46 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

no ale to nie wszystkie koty przeca, prawda? :twisted:

Rudy - szuka domu i imienia, bo nie ma jeszcze. To syn Miriam, więc nie jest starszy niż 2 lata, bo ona sama została określona na 2, max 3. Na dniach będzie cięty, bo z jajami gania. O, taki kotek dziki-dziki ;)
boczek prawy
Obrazek

boczek lewy
Obrazek

brzuchol - to oczywiście z tej dzikości...
Obrazek

w dodatku - on jest wiecznie głodny :roll: Obrazek Obrazek

Komu, komu rudzielca? :roll:

Magdaradek, ona jest mała :D naprawdę. Ma jeszcze dużo futra zimowego, ale jak się ją podnosi to piórko, może ze 2,5 może 3 kg waży, nie więcej.

Georg-inia

Post » Czw maja 27, 2010 11:48 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Mała Niunia :ryk: :ryk: :ryk:

Nie peniaj Inga - jak chłopcy skumają, że to teraz ich rewir jest i dojdą do porozumienia z panną, to nic sie nie prześliźnie :mrgreen:
Pisałas przecież, że na działce zgodnie trzepią futro gościom :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 27, 2010 11:52 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Rudasek jest przefajowy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Takie milusińskie pysio ma :D

Kiedy oglądam koty o tym umaszczeniu to mi się niestety oczy pocą - mija rok od odejścia Jerzyka :(
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 27, 2010 11:54 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Bury. To on został podobno dwa razy już wywieziony przez sąsiadów, ale wrócił. Tyle dobrego mu tym wywożeniem zrobili, że teraz nie da się dotknąć :( Klatka czeka, bury będzie odjajczany na dniach.
Obrazek Obrazek

i dwie panny trikolorki. Zdaje się, że jedna to córka drugiej, ale w koneksjach rodzinnych, relacjonowanych przez sąsiadkę, się zagubiłam. Obie są do wzięcia, obie młode, zdrowe, wysterylizowane... jakby ktoś chciał... :?

lepiej wybarwiona daje się brać na ręce, głaskać, gadułka
Obrazek Obrazek Obrazek

ta ma właściwie nie trzy, a cztery kolory: rudy, biały, czarny i szaro-bury. Bardziej płochliwa, ale jak zabierałam z lecznicy, to normalnie nosiłam na rękach.
Obrazek Obrazek

i co myślicie? robić im ogłoszenia? Pani Teresa to starsza osoba, niedawno zmarł jej mąż... a jeśli i jej coś się stanie?

Georg-inia

Post » Czw maja 27, 2010 11:54 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Piękne fotki :D
Fajnie - zielono i w ogóle :mrgreen:

Wzbogacenia się o szylkretę nie zazdroszczę - mam jedną taką zołzę na stanie :twisted:

Edit: z pięć razy usiłowałam wysłać ten post :evil:
Bo tu ruch jak na autostradzie :twisted:
Idę doczytać i dooglądać, bo nowe fotki mi mignęły 8)

Edit2: O, kolejne szylkretki :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 27, 2010 11:58 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Georg-inia pisze:Georg, proszę Cię, przecież chciałeś na dwór....

No przecież jestem na dworzu... prawie...
Obrazek
I wcale się nie czaję, ćwiczę do Akademii Śmiesznych Kroków po prostu...Obrazek
łaaaaa, trawa :)
Obrazek

:ryk: :ryk:

... ale za to pięknie mu w zielonym :wink:
Georg-inia pisze:a tu mina z serii: "Spadaj bury farfoclu, to mój dom, moja miska i w ogóle wszystko moje :twisted: "
Obrazek

Będzie panna chłopami rządzić, ojjj :ryk:

Nie będę oryginalna wcale, ale dla rudego to tylko imię Cynamon ... :roll: 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw maja 27, 2010 12:00 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Dzielny burasek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A kolorowe panienki, w razie czego, długo domu szukać nie będą :wink: Są przepiękne :D

Masz teraz naprawdę bardzo, bardzo kolorowo wokół siebie :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 27, 2010 12:02 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

A tak w ogóle to kiedy parapetówka?
A może już była? :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw maja 27, 2010 12:07 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Jejku Inga, jak tam u Was cudnie zielono i ile kotów i jakich kolorowych :) Ależ mają szczęście że to akurat Wy się tam wprowadziliście.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 27, 2010 12:10 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

casica pisze:A tak w ogóle to kiedy parapetówka?
A może już była? :twisted:

no coś Ty, Kasia... bez Was? jakżebym śmiała 8) tak se myślę, że może w długi weekend?...? jakby ktoś chciał... i jak pogoda dopisze, bo w domku to nawet nie ma gdzie usiąść... co prawda na dworzu też nie bardzo jest gdzie i na czym, ale w ostateczności można i na kocyku tyłki posadzić ;)

Georg-inia

[poprzednia][następna]