Przerasta mnie to...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 20:47 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

O Matulu:) Jakie piekne zdjęcia:)
Oby wszystkiem tak się udalo.
I jak im dobrze razem, no cudne.
Niechby i reszta tak fajnie w towarzystwie miala szanse

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie maja 23, 2010 20:50 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Wspaniałe wieści o obu duetach! Kochane chłopaki! Teraz jeszcze żeby Maluszek i Wojtuś pozbyli się problemów kuwetkowych i znaleźli dobre domki :ok: Krusia jest tak słodka, że na 100% znajdzie swoich Dużych najlepszych na świecie!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie maja 23, 2010 20:52 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Mała1 pisze:
i na dokładkę pozdrowienia od Czarnuszka i Piętaszka
Obrazek Obrazek Obrazek

]

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Nie maja 23, 2010 22:04 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Mała1 pisze:Franus i Kuba zadomowione :wink:
Franus odwazniejszy, wyciera każde kąty, włazi w każdą dziurkę
Kuba jeszcze ciut sie boi czasem, ciut bywa płochliwy.Ale mu przejdzie :wink:
Oba żrą jak smoki, nie można spokojnie nic przy nich przygotować. Spią wtulone w siebie na fotelu przy łózku Dużych.
Franus czasem kichnie, ale bardzo rzadko, ma oczko zakrapiane gentą, dostają beta glucan
:mrgreen:

i na dokładkę pozdrowienia od Czarnuszka i Piętaszka
Obrazek Obrazek Obrazek

]

no rewelacja, oby też dziadkowym tak się udało:)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon maja 24, 2010 10:18 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Mała1 pisze:Agneska-jak tam u Ciebie z Maluszkiem?nadal problemy kuwetowe?
bo u Boeny z Wojtusiem nadal :(

Maluszek zdecydowanie uznał wannę za swoją główną kuwetę. Kumpel, który do niego dołączył, daje mu dobry przykład, załatwia się wyłącznie do kuwet (są teraz dwie, poprzednio były trzy). Miałam nadzieję, że Maluszek załapie od kumpla, ale jest twardy indywidualista z niego.
Kumpel za to bardzo pomógł Maluszkowi w życiu w izolatce. Obydwaj się już wzajemnie wylizują i bawią, jedzą z jednej michy (potem przechodzą do drugiej :lol: ). Maluszek przestał płakać w samotności, nie ma to jak dobre towarzystwo. :ok:
Będę chciała razem chłopaków ogłaszać, może i im się razem poszczęści?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon maja 24, 2010 10:24 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Agneska pisze:
Mała1 pisze:Agneska-jak tam u Ciebie z Maluszkiem?nadal problemy kuwetowe?
bo u Boeny z Wojtusiem nadal :(

Maluszek zdecydowanie uznał wannę za swoją główną kuwetę. Kumpel, który do niego dołączył, daje mu dobry przykład, załatwia się wyłącznie do kuwet (są teraz dwie, poprzednio były trzy). Miałam nadzieję, że Maluszek załapie od kumpla, ale jest twardy indywidualista z niego.
Kumpel za to bardzo pomógł Maluszkowi w życiu w izolatce. Obydwaj się już wzajemnie wylizują i bawią, jedzą z jednej michy (potem przechodzą do drugiej :lol: ). Maluszek przestał płakać w samotności, nie ma to jak dobre towarzystwo. :ok:
Będę chciała razem chłopaków ogłaszać, może i im się razem poszczęści?

Agnesko, kciuki zaciskamy za wspólny domek dla Twoich plusików!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wieści w tym wątku pozwalają wierzyć, że się uda :D :D :D
No i oczywiście za zmiany kuwetkowych obyczajów Maluszka :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 24, 2010 10:38 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

A kuweta w wannie i konsekwentne wkładanie tam kupek?
Wiem, że to trudne sprawy, ja tez prowadzę śledztwo, bo u mnie którys szaleniec na posłanko w kuchni czasem siura:(

Popatrzyłam na swoje banerki i znów jest jeden nieaktualny:))
Kto teraz w największej potrzebie?

Lidka

Post » Pon maja 24, 2010 11:03 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Lidka pisze:A kuweta w wannie i konsekwentne wkładanie tam kupek?
Wiem, że to trudne sprawy, ja tez prowadzę śledztwo, bo u mnie którys szaleniec na posłanko w kuchni czasem siura:(

Niestety, wtedy kupy lądowały nie w wannie, nie w kuwecie, a obok wanny. Więc zaprzestałam tej metody.
Zawsze to lepiej myć wannę niż podłogę (drewnianą :? ) obok wanny. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Pon maja 24, 2010 11:27 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

No tak:( Pewnie juz wszystko próbowałaś. A próbowałaś kłaść do wanny np ręczniki jednorazowe? Może gdyby na nich chcial robic to potem można by spróbować położyć taki ręcznik w kuwecie z podwójnym dnem?

Mała, jak będziesz mieć troszkę czasu to uzupełnij pierwsze posty, żeby bylo optymistyczniej:))

Lidka

Post » Pon maja 24, 2010 12:24 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Lidka, ręczniki papierowe i papier toaletowy kładłam do pustej kuwety. Ale do wanny jeszcze nie próbowałam. :idea: :)
Obrazek

Agneska

Post » Pon maja 24, 2010 21:55 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

moja koleżanka wykłada też gazetą zamiast ręczników, podobno zdaje egzamin

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Śro maja 26, 2010 15:39 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Co tu tak cicho? co słychać u kotusiów?
Anka-kocianka

Berenika

Od: Nie sie 20, 2006 19:30

Post » Czw maja 27, 2010 8:53 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Plusiki się rozjechały do domków i się troszkę spokojniej zrobiło :wink: :D
Ale czekamy na wszelkie wieści, również o cudownych minusikach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 27, 2010 9:21 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

Przeklejam z wątku Niekochanych! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110640&start=345
"Pozwolę sobie wrzucić kilka fotek z moich odwiedzin w schronisku.

Może ktoś się zakocha w jakimś niekochanym?
Wspólny posiłek 28-ki:
Obrazek Obrazek Obrazek

Na słońcu:
Obrazek

Biedronek:
Obrazek Obrazek

Ignac namolny przymilak:
Obrazek

Karolek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Pusiu:
Obrazek Obrazek

Sipetek zabawowo:
Obrazek Obrazek

Tygrysek:
Obrazek

Strzałka:
Obrazek

Chyba dobrze rozpoznane 28? "

Czas zacząć ogłaszać "-" :mrgreen:

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Czw maja 27, 2010 13:35 Re: Przerasta mnie to...druga adopcja plusików :):)

fajnie,ze wkeliłas foty-są sliczne
u minusików oki, tesknią za ludźmi, jedyne co im dolega to u częsci problemy w paszczy z dziąsłami

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]