K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 22:03 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

lutra pisze:Mam jeszcze jedną prośbę. Drodzy Kocimujący, czy Emil Hetmański będzie też szukał domu, czy go wypuszczamy?
Jeśli ma szukać domu, to czy mogę prosić, żeby ktoś mu zrobił foty? Proszę. Jaak pisałam z Lolą średnio... nie chcę nic zanieść ani nic przynieść.

Emil ma na razie jedną fotę, bo reszta wyszła niewyraźna, jest u mnie na picasie. W pon. i wt. zrobię mu jeszcze.

Obrazek

noemik pisze:
queen_ink pisze:Dzwoniłam do kosmy, w klatce Mamby jedzenie nieruszone, kuweta pusta.

Czy mogę wstępnie poprosić o zatrzymanie wtorkowego terminu? Może uda mi się coś złapać.

trzymam - wstępnie dla kotki, yes?

Wstępnie tak, zobaczymy co się złapie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro maja 26, 2010 22:05 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Wiem, że jest wystawa kotów z prezentacją AFNu, ale z Facebooku :roll: Czy wpisujemy się na jakieś godziny na zbiórki? Jesli tak, to ja byłabym chętna jakoś w niedzielę z rana...

Miszelino, czy dałabyś rady oddać mi swój dyżur w czwartek wieczorem? Akurat kończę ok 19.30 w centrum, to podjechałabym na Kocimską. Wiem, że potrzebne są poranki, ale - bardzo prozaicznie - niestety nie dam rady mieć 3x w tygodniu dyżurów rannych, a w weekendy z kolei mam szkolenia i wszelkie cuda dziwy, więc taki stały dyżur weekendowy odpada :(

Przepraszam za niezabranie siusiek Mamby do badań, jutro o ile będzie miała coś w kuwecie, wstawię do lodówki i powiadomię Queen_ink - tak do godziny 9. Czy już jest jakieś naczynko??

Aha, ktoś pisał w zeszycie, że fajnie by było gdybyśmy używali różnych łopatek do różnych pomieszczeń - właśnie kupiłam 2 sztuki, 1 turkusową, 2gą brzydkobrązową - takie duże, fajne, do żwirku drewnianego i proponuję wymianę istniejących (te z wyłamanymi zębami mimo że spełniają swoją funkcję, nie do końca są wygodne :twisted:) Czy mogę jutro wymienić?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro maja 26, 2010 22:09 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

milu pisze:Wiem, że jest wystawa kotów z prezentacją AFNu, ale z Facebooku :roll: Czy wpisujemy się na jakieś godziny na zbiórki? Jesli tak, to ja byłabym chętna jakoś w niedzielę z rana...

Miszelino, czy dałabyś rady oddać mi swój dyżur w czwartek wieczorem? Akurat kończę ok 19.30 w centrum, to podjechałabym na Kocimską. Wiem, że potrzebne są poranki, ale - bardzo prozaicznie - niestety nie dam rady mieć 3x w tygodniu dyżurów rannych, a w weekendy z kolei mam szkolenia i wszelkie cuda dziwy, więc taki stały dyżur weekendowy odpada :(

Przepraszam za niezabranie siusiek Mamby do badań, jutro o ile będzie miała coś w kuwecie, wstawię do lodówki i powiadomię Queen_ink - tak do godziny 9. Czy już jest jakieś naczynko??

Aha, ktoś pisał w zeszycie, że fajnie by było gdybyśmy używali różnych łopatek do różnych pomieszczeń - właśnie kupiłam 2 sztuki, 1 turkusową, 2gą brzydkobrązową - takie duże, fajne, do żwirku drewnianego i proponuję wymianę istniejących (te z wyłamanymi zębami mimo że spełniają swoją funkcję, nie do końca są wygodne :twisted:) Czy mogę jutro wymienić?

Grafik wystawowy robi chyba Kosma. Miała też zostawić słoik na siuśki. Dzięki :)
Z łopatkami to była moja propozycja, do ustosunkowania się ;). Do CR jest jeszcze mega łopata w łazience.

queen_ink

Post » Śro maja 26, 2010 22:16 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Akima pisze:
lutra pisze:Pierwsze maluchy są u Gracji (Akimy), potem już będzie cała masa wszędzie (u Mark, u Miuti, u Kingi, u Renaty, u Kastapry).
Możesz na Grację stąd: http://allegro.pl/item1035829775_przedszkolaki_heniek_zosia_i_olli_afn.html

zostały już tylko figlarne chlopaki, dziewczyny się rozeszły jak ciepłe buleczki :-)

wysłałam link do allegro jednej Pani zainteresowanej moją "piwniczanką", ma już jednego kota

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro maja 26, 2010 22:22 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

grafik wyslany do Agi, jak zatwierdzi, to zostanie opublikowany.
Lopatki dużej używam do cat-roomu.

Ale faktycznie te male są kiepskie.
W łazience jest słoiczek na siuśki :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro maja 26, 2010 22:27 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

kosma_shiva pisze:grafik wyslany do Agi, jak zatwierdzi, to zostanie opublikowany.

To czy ja mogę zrobić tak, że jutro pozbieram i umyję wszystkie łopatki, co luzem leżą i zostawię te 2 swoje - 1 do catroomu, drugą do klatek [oznaczę!], a pozostałe będą w odwodzie?

Dzięki za słoiczek :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro maja 26, 2010 22:39 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

milu pisze:
kosma_shiva pisze:grafik wyslany do Agi, jak zatwierdzi, to zostanie opublikowany.

To czy ja mogę zrobić tak, że jutro pozbieram i umyję wszystkie łopatki, co luzem leżą i zostawię te 2 swoje - 1 do catroomu, drugą do klatek [oznaczę!], a pozostałe będą w odwodzie?

Dzięki za słoiczek :)

W kubku albo w szufladzie jest pisak do CD.
Ja zostawiłam w pon. łopatkę do Cr w łazience, a klatkowe - pod klatkami.

queen_ink

Post » Śro maja 26, 2010 22:39 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

milu pisze:To czy ja mogę zrobić tak, że jutro pozbieram i umyję wszystkie łopatki, co luzem leżą i zostawię te 2 swoje - 1 do catroomu, drugą do klatek [oznaczę!], a pozostałe będą w odwodzie?

świetny pomysł, w całości popieramy!

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw maja 27, 2010 5:10 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

milu pisze:Miszelino, czy dałabyś rady oddać mi swój dyżur w czwartek wieczorem? Akurat kończę ok 19.30 w centrum, to podjechałabym na Kocimską. Wiem, że potrzebne są poranki, ale - bardzo prozaicznie - niestety nie dam rady mieć 3x w tygodniu dyżurów rannych, a w weekendy z kolei mam szkolenia i wszelkie cuda dziwy, więc taki stały dyżur weekendowy odpada :(

Niestety, ja nie dam rady się zamienić na żaden dyżur rano w tygodniu, bo to oznaczałoby, że od kotów musiałabym wyjść o 6.30, a więc przyjśc do nich na 5.30. Nie da rady. :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw maja 27, 2010 8:12 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Kilka zdjęć Karmelki
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw maja 27, 2010 8:15 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Dzwoniła milu, że u Mamby w kuwecie znalazła kupę z krwawym śluzem na końcu.

queen_ink

Post » Czw maja 27, 2010 8:53 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Maluchy
Bolo
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dana
Obrazek Obrazek Obrazek
Elza
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Matylda
Tola
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Czw maja 27, 2010 8:57 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Ja tak na szybko - przypominam ze na wystawie moge byc tylko w niedziele, w sobote pracuje.

Sabina idzie do domu - tam gdzie trafil Jozio od markopolo. Jozio jest super, wylajtowany, chyba troche rozpieszczony ;) bawi sie i wylizuje sunie niewiele mniejsza od niego. Jest jeszcze szczur w klatce tak wiec towarzystwo interzoologiczne :)
Pani fajna, rok mlodsza ode mnie, uprzedzona o kamieniach i karmie - jej to nie przeszkadza, ona chce towarzystwo dla Jozia i kolejnego kota bo jeden to za malo :) Bedzie zabezpieczac balkon i okna, podalam jej namiary na firme od miszeliny. Nie wszystkie firmy zabezpieczaja balkony - dzwonila do jakiejs, w ktorej powiedzieli ze tego sie nie podejma. Tak wiec Sabinka wstepnie zarezerwowana, mozecie ja skreslic z listy na pierwszej stronie i usunac z ogloszen.

Moj komputer dalej zdycha. Nawet nie mam kiedy go naprawic...

Tweety czy od Ciebie z domu mozna odebrac pyrantelum? Nie chce lazic na Kocimska i przywlec cos na butach... Sabina nie szczepiona, reszta kotow owszem ale po atrakcjach z ostatnich miesiecy wole dmuchac na zimne.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw maja 27, 2010 9:06 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Merci, Marku.
Za chwilę dzieci będą u mnie w galerii
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw maja 27, 2010 9:23 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Rodzinka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jak dorosnę też będę taka
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

[poprzednia][następna]