Malutki niebiesko-biały kocurek już w DS u spinca :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 22:52 Malutki niebiesko-biały kocurek już w DS u spinca :D

Złapany przedwczoraj niebiesko-biały pięciotygodniowy kawaler szuka domku. Marzy mi się forumowy domek, dlatego zanim poogłaszam go na portalach piszę tutaj.
Kotek jest maleńki, ma dopiero pięć tyg :( Zabrałam go jednak, ponieważ już zaczął z rodzeństwem wychodzić z dziury, w której schowała je mama. Wiem, że 5 tyg to bardzo mało i kocięta powinny zostać jeszcze z mamusią, jednak to nie jest przyjazna okolica. Dziś w stronę pozostałych dwóch maleństw poleciały kamienie z rąk "dzieciaczków", więc one też już u mnie.
Te 2 mają już zapewniony dobry domek, nowym właścicielom nie chodziło o kolor, więc postanowiłam, że ten najbardziej adopcyjny będzie szukał domku przez forum.
Kociaczek just już odpchlony i odrobaczony. Sam pałaszuje rozdrobnione mokre i pije mixol. Przepięknie załatwia się do kuwetki - sam nawet domaga się wizyty w toalecie. Uszka wyczyszczone, oczka i nosek ok (mam nadzieje, że tak zostanie).
Maleńtas towarzyszy nam cały czas, jest przekochany, chociaż na początku starał się być dziki-dziki. Śpi z nami, budzi nas rano, żeby dać mu jeść. Wesoly i rezolutny chłopczyk.
Jak jutro rano jego rodzeństwo zostanie odpchlone, odrobaczone i obejrzane przez weta maluch będzie mógł do nich dołączyć.
Wiem oczywiście o konieczności wysterylizowania mamusi, kombinujemy już akcję z sąsiadami.
Uprzedzając pytania - nie było możliwości zabrania kocicy z maluchami. Wiem, że będzie ich szukać, wiem, że będzie cierpieć, nie widziałam jednak innego wyjścia jak natychmiastowe zabranie kociaków.
Ostatnio edytowano Pon maja 31, 2010 7:34 przez kasiakom, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pon maja 24, 2010 19:45 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)

to czekamy na fotki glutka małego :kotek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 25, 2010 17:16 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)

Przedstawiam malucha i rodzeństwo. Do adopcji jak pisałam wcześniej niebieściuszek. Nadałam im robocze imiona, a że to wszystko małe wałeczki więc zwą się: niebieściuszek - NIEBYwałek, tygrysek - po prostu Wałek, czarno - biała panna - ROZwałka :D
Oto niebieściuch:
ObrazekObrazekObrazek
U tymczasowego tatusia na brzuchu :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Mały eksplorator 8)
Obrazek
Sam sobie dobrze radzę 8)
Obrazek
A teraz pójdę spać :)
Obrazek
Wałek
ObrazekObrazek
Wałek i ROZwałka
Obrazek
Bitwa :twisted:

Edit - zmieniałam zdjęcia na miniaturki :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto maja 25, 2010 17:48 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

O mamuniu 8O ale cudo!!!! To ja na końcu kolejki.....
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto maja 25, 2010 18:04 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

spinca pisze:O mamuniu 8O ale cudo!!!! To ja na końcu kolejki.....

Możesz być na początku 8) Napisz coś o sobie i o warunkach jakie możesz zaoferować kociowi - tu lub na PW, jak Ci wygodniej :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro maja 26, 2010 8:47 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

ale czad!!
Kasia a te imiona :1luvu: Najbardziej podoba mi się Wałek i Rozwałka :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 26, 2010 9:06 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

:1luvu: :1luvu:

ja bym chciala, bitwe, w pakiecie :1luvu:

ps.prosze nie pakowac :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro maja 26, 2010 15:01 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Maryla pisze::1luvu: :1luvu:

ja bym chciala, bitwe, w pakiecie :1luvu:

ps.prosze nie pakowac :lol:

Maryla dobrze, że jest ten ps, bo nie wiem, nie wiem... pewnie paczuszka już by szła do Ciebie :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro maja 26, 2010 22:02 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Kasia-trzeba obmyślić strategię, zobacz, która ma teraz urodziny i na prezent spakować.
Prezentów się nie odmawia :mrgreen:

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Śro maja 26, 2010 22:17 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

No pięknie..... :evil:

spinca

Post » Śro maja 26, 2010 23:51 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

spinca pisze:No pięknie..... :evil:

spinca nie denerwuj się :mrgreen: dostaniesz szystkietrzy :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw maja 27, 2010 0:30 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

O w tegesa jakie mieńszańce nierasowe! 8O O matko jedna jakie mittety! FE! :twisted:
Tylko Wałek rasowy jednen :mrgreen: Kto by to chciał takie te inne pomieńszańce :ryk: Niech mi się przyzna! 8)
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Czw maja 27, 2010 7:29 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Kasia, to Ty się zdecyduj, dwa czy trzy? Bo ja to chcę dwa, ale drugi dorosły, w miarę.

spinca

Post » Czw maja 27, 2010 8:04 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

spinca pisze:Kasia, to Ty się zdecyduj, dwa czy trzy? Bo ja to chcę dwa, ale drugi dorosły, w miarę.

Ale tak serio-serio będziesz brała 2 ?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw maja 27, 2010 18:30 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Na wizytę czekam z ramienia drugiego Pana Kota, ale transport już umówiony. Potwierdzam zatem, ze się dokacam w dwupak od razu.
Napisałam na dogo w sprawie transportu, bo ja nic nie ugrałam :(
Tutaj też piszę, może znajdzie się akurat ktoś na trasie Turek - Warszawa?

spinca

[następna]