Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 19:14 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia11 pisze:R
a polowania są super :evil: byłoby w porząsiu ale one zwalają dokładnie wszystko, bo jeszcze nie kalkulują, czy mają szansę na skok czy też nie. I skaczą zawsze. Na samą myśl o tym drżę o moje rzeczy - przeciez nie schowam wszystkiego :? :lol: :lol: :lol:

u mnie trochę bardziej lajtowo, ale ...
- futrzaki tylko dwa
- nie mają takiego super wysokiego drapaka (pańcia ciągle obiecuje i nic ...)

dlatego polowania są bardzie komiczne niż niebezpieczne :ryk:
dzisiaj kiedy Timuszka pacnął łapą i lekko ogłuszył muchę Galik powąchała i mucha przykleiła się jej do nosa. Zdziwiona, że muchę wcieło uważnie jej szukała ... po chwili mucha odfruneła z nosa ... co bardzo moją małą kobietkę (mamy pierwsza rujkę !!! ) zdziwiło
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Śro maja 26, 2010 9:59 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Małe Czarne szaleją. Rezydentki włączają się, ale czasami bieg Czarnych z prędkością światła nawet i je wystraszy :lol: :lol: :lol: Nuteczka pieszcoch nad pieszczochy, a dodatkowo zrobiła się bardzo puchata. Takie delikatne futerko do głaskania, mięciutkie, super :1luvu: :1luvu: :1luvu: miziak Nusia - bez zmian. Rozkładające na łoparki jest jej poranne, w pościeli mruczenie z oczami wpatrzonymi we mnie.. Noteńka rozrabia i też upomina się o głaski. Rezydentki coraz bardziej zżyte ze stadem..

A w sobotę Duża ma 4 Urodziny! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 26, 2010 18:55 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) w sobotę 4 Urodziny Dużej!

Witam
I mi tu kota karze bezwzględnie życzyć dużo muszek, myszek i szczurków dla Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: z okazji urodzin :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie (z Kacusiolandu, ja tu tylko pomieszkuję kątem :oops: ) :1luvu:
lesna

Post » Śro maja 26, 2010 19:00 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) w sobotę 4 Urodziny Dużej!

lesna pisze:Witam
I mi tu kota karze bezwzględnie życzyć dużo muszek, myszek i szczurków dla Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: z okazji urodzin :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie (z Kacusiolandu, ja tu tylko pomieszkuję kątem :oops: ) :1luvu:

proszę o wykasowanie "szczurków" (mam fobię :strach: :strach: :strach: )
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro maja 26, 2010 19:23 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) w sobotę 4 Urodziny Dużej!

Witam
My tu mamy takie z sierści królika :1luvu: .. jeśli chodzi o bardziej oryginalne, zapraszam do zabudowań gospodarczych (wbrew pozorom to bardzo inteligentne stworzenia unikające człowieka).. tam mam sporą hodowlę, o czym ostatnio (na dniach się przekonałam), te dzikie unikają człowieka i są w tym konsekwentne, na szczęście, bo bym na zawał padła, gdy wyniosłam z stodoły tekturową ruręz dwoma na stanie :mrgreen: Na całe szczęście, nie czuły potrzeby ze mną się zaznajomić :strach: :strach: :strach: :strach: Co dzikie to już takie zostanie :ok:
Pozdrawiam Serdecznie :1luvu:
lesna

Post » Śro maja 26, 2010 20:50 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia11 pisze: A w sobotę Duża ma 4 Urodziny! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

za zdrowie Dużej w sobotę toast wzniesiemy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: nie jeden :oops:

Solenizantkę pomiziać od nas i w uszko szepnąć, że słodzik z niej okrutny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

my też mamy okazje do świętowania :ryk: :ryk:
1.06.2010 pierwsze urodzinki Galutka, naszj bździnki malutkiej,
11.06.2010 druga rocznica kiedy Timuszka, kniaź zielonooki do nas przybył :oops:

uwarka

Post » Śro maja 26, 2010 20:52 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

uwarka pisze:
Marzenia11 pisze: A w sobotę Duża ma 4 Urodziny! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

za zdrowie Dużej w sobotę toast wzniesiemy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: nie jeden :oops:

Solenizantkę pomiziać od nas i w uszko szepnąć, że słodzik z niej okrutny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

my też mamy okazje do świętowania :ryk: :ryk:
1.06.2010 pierwsze urodzinki Galutka, naszj bździnki malutkiej,
11.06.2010 druga rocznica kiedy Timuszka, kniaź zielonooki do nas przybył :oops:

To juz teraz się ta krzynka wina przyda :lol: :lol: :lol: :lol:

proponuję ustalic początek imprezy cobyśmy sie w toastach połaczyc mogły :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Pt maja 28, 2010 23:31 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) w sobotę 4 Urodziny Dużej!

No to się zaczęły 4 Urodziny Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje słoneczko przeukochane, mądre, z charakterem... autorka najdłuższego kociego focha, ktorego doświadczyłam. Niezwykle cierpliwa. Mądra, inteligentna, moje kochane "piekne futro!".

Marzenia11

Post » Pt maja 28, 2010 23:45 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

Wszystkiego co Naj-Kociaste od Kacusia dla Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dużo smakowitej karmy i czasu, jaki Duża może Ci poświęcić :1luvu:
Mało frasunku, tyle by poczuć, co to jego brak :wink:
I masę myszek, muszek, ciemek do upolowania :1luvu:
Duża, bądź po prostu szczęśliwa :1luvu:
Pozdrawiam (Kacuś)
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 10:13 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Nadrabiam zaległości zdjęciowe :wink:

Marzenia11 pisze:Super zabawą jest stare pudło z krakvetu. Wycięłam w nim 3 dziury, które zostały rozszarpane, powiększone kocimi zębami, poza tym kocie zęby zrobiły nowe, kolejne, ale chowanie się do pudła i uciekanie z łbem w środku jest przednie, zwłaszcza w wykonaniu dużej Dużej.

oto rzeczone pudło :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 10:15 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

JUBILATKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 10:21 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

Marzenia11 pisze:JUBILATKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Koteńko, życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :1luvu: I cierpliwości do rozrabiających maluchów :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob maja 29, 2010 10:56 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

vega013 pisze:Koteńko, życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :1luvu: I cierpliwości do rozrabiających maluchów :1luvu:

Dziękuję - Duża

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 15:10 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

Marzenia11 pisze:JUBILATKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Butelka niedługo będzie otwarta :mrgreen:
Kitko kochana, wielu, wielu dni spędzonych z Małą i Twoją Marzenią

piękne mruczanki od Galuni i Timoteuszka

uwarka

Post » Sob maja 29, 2010 16:06 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) dziś są Dużej 4 Urodziny! :)))

Duża - sto lat, sto lat niech zyje zyje nam!
Szczęścia, dlobrze wychowanej Dużej i pełnej miseczki.

Wielkie MRU z Dużą
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

[poprzednia][następna]