Moderator: Estraven
ASK@ pisze:Ja-Ba ale pzrez kilka stron lesna miała to wykajśniane przez róznych forumowiczów.Nie ma sensu wdawać sie w nią w kolejną jałową dyskusje i powielać kolejne słowa, które moze sobie przeczytać jak będzie szukać konkretnych słow szkalujących przez moderatorów KM.
Jak na obiektywną i niezaangazowaną osobę to bardzo fascynujesz sie całym watkiem . Mimo obiecanek i deklaracji,ze już dziekujesz i to już ostatni raz zaszczycasz nas wizytą tutaj wracasz ciągle.
Ja-Ba pisze:Eeetam. Aśka, czepiasz się Lesnej![]()
Ja tam lubię jak mnie w każdym poscie "wita" i "pozdrawia"![]()
No i watek podnosi...![]()
Lesna, to w końcu czytasz watek, czy nie? bo wypisujesz rzeczy które świadcza o tym że wpadasz raptem, napiszesz co ci się tam w główce ulęgło, i wypadasz. A gdzie było że schronisko nie podpisało umowy? Bo gdybyś zapytała gdzie było że KM wzięła te koty i je wywaliła, to ja Ci podam cytaty Km umieszczone przez nią samą na MIAU...
lesna pisze:Czytam i nie tylko ten wątek, stąd właśnie wiem, ze KM nie podpisała żadnejumowy na te kotki (Tika i Spacja) .. no chyba, ze źle informujecie na watkach w ich sprawie.
Dulencja pisze:ASK@ pisze:Dulencja pisze:Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.
Nie zauważyłam szkalujących KM modów w tym wątku, ale cóż ja się pewnie nie znam
a ja myslałam ,ze tylko ja taka niegramotna
![]()
Nie będę nic więcej pisać, bo lesnej i jej analitycznego umysłu nie ogarniam po prostu... Ale ja się nie znamJa tylko szkaluję
Dulencja pisze:lesna pisze:Czytam i nie tylko ten wątek, stąd właśnie wiem, ze KM nie podpisała żadnejumowy na te kotki (Tika i Spacja) .. no chyba, ze źle informujecie na watkach w ich sprawie.
Witam,
A na jakich jeszcze wątkach są informacje , na które się powołujesz, oprócz tych już cytowanych w obu częściach?
Pozdrawiam
katarzyna1207 pisze:Leśna już tyle razy obiecywała, że więcej nie napisze na tym wątku...A ja naiwna uwierzyłam ...
lesna pisze:Dulencja pisze:lesna pisze:Czytam i nie tylko ten wątek, stąd właśnie wiem, ze KM nie podpisała żadnejumowy na te kotki (Tika i Spacja) .. no chyba, ze źle informujecie na watkach w ich sprawie.
Witam,
A na jakich jeszcze wątkach są informacje , na które się powołujesz, oprócz tych już cytowanych w obu częściach?
Pozdrawiam
Dulencja
Czy to ważne (na przywoływanym tu choćby) wiec pytanie WPROST (co wam da to, ze mnie się pozbędziecie z wątku? wybaczcie ale moja osoba najmniej mnie obchodzi w tej sprawie, tylko na ile mam rację w ocenie sytuacji) była jakaś umowa między KM a kimkolwiek wydającym kotkiBo ja o takiej nigdzie
nie przeczytałam
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
lesna pisze:Dulencja pisze:Witam,
Pozdrawiam
Dulencja
Czy to ważne (na przywoływanym tu choćby) wiec pytanie WPROST (co wam da to, ze mnie się pozbędziecie z wątku? wybaczcie ale moja osoba najmniej mnie obchodzi w tej sprawie, tylko na ile mam rację w ocenie sytuacji) była jakaś umowa między KM a kimkolwiek wydającym kotkiBo ja o takiej nigdzie
nie przeczytałam
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
lesna pisze:katarzyna1207 pisze:Leśna już tyle razy obiecywała, że więcej nie napisze na tym wątku...A ja naiwna uwierzyłam ...
Qwa a co to ma do rzeczy w sytuacji kotek, czy tylko mnie ona obchodzi ? mimo, że nie deklaruje dla nich ani dt ani ds?
Kończę, znów ślepy zaułek, bawcie się dalej w nagonki, to nie na moje nerwy![]()
![]()
![]()
![]()
lesna pisze:Jako osoba, która po rzeczowej lekturze wątku, ma wątpliwości, nie zamierzam się tłumaczyć, jeśli macie takie same dowody, jak tu przedstawione, na błędy KM wyniku sprawy prawnej, jestem pewna, jak i tego, ze to Was po tym wszystkim oskarżę, za to że powstrzymujecie ludzi od wsparcia tej organizacji, działającej na rzecz zwierząt o których w tej nagonce nawet nie pomyślicie..
jak pisałam, liczą się dowody, a nie emocjonalne wpisy, chciałam zrozumieć ten wątek, nie daliście mi, nadal jestem NIBY obrońcą KM, choć nadal dobijam się o coś więcej niż wpis który sama bez konsekwencji mogłabym tu popełnić.. obawiam się, ze cała sprawa to kwestia lokalnych animozji między ludźmi, z oczywistą szkodą dla zwierząt.. pożyjemy, zobaczymy, ja się wstrzymam od wpisów, bo mi to na nic, a wiem już, po kolejnej próbie, że wyjaśnień tu , na tym wątku się nie doczekam![]()
![]()
![]()
![]()
Obstawiam wygraną KM w każdej sprawie karnej.. bo ktoś kto wydał kotki o ich status prawny nie zadbał, a wypuszczenie kotów dzikich nie jest przestępstwem, większość organizacji to robi, tuż po sterylece![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
phantasmagori pisze:Leśna na miłość boską![]()
Przecież cały czas od pierwszej strony wałkuje się tutaj że to nie były koty dzikie![]()
Kota który całe życie spędził w schroniskowej klatce nazywasz dzikim ???????
Fakt organizacje wypuszczają koty dzikie po sterylkach ale tam gdzie zostały odłowione, gdzie znają teren![]()
Jak możesz pisać że tylko tobie zależy na Tice i SpacjiA z jakiego powodu twoim zdaniem powstał ten wątek????
Z jakiego powodu zagląda tutaj tyle osób???? I tych piszących i tych zaglądających po wieści o nich???
Wybacz ale jak Cię czytam ręce i nogi mi opadają
Użytkownicy przeglądający ten dział: erinn26, Wix101 i 522 gości