Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 15:09 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

agusia200189 pisze:Mamusia rudzielców jest poprostu piękna, odrazu się w niej zakochałam :D Czy jest już po sterylce, bo się pogubiłam troche? Moge jej zaoferować DS albo DT, z transportem nei było by problemu. Mogę ją odebrać prosto z warszawy.

To już DS lepiej :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 26, 2010 15:52 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

No pewno, DS to brzmi cudnie!!!

A będziesz szczęśliwa mając pomarańczową istotę przy boku, zapewniam :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro maja 26, 2010 16:10 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Mamusia z maluszkami już u mnie. Na początku było widać że zestresowana. Troszkę zjadła. Teraz przy karmieniu, wyszła nawet z transportera. Może nie będzie całkiem dzika ... Maluchy to ponoć 2 chłopaki (1 na 100%). Mamuśka ma za to piękne wielkie oczy. Na razie bez zdjęć bo nie chcę jej stresować.

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Śro maja 26, 2010 16:33 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

To cudnie!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro maja 26, 2010 16:49 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Kaprys2004 pisze:No pewno, DS to brzmi cudnie!!!

A będziesz szczęśliwa mając pomarańczową istotę przy boku, zapewniam :D

Mamusie chętnie przygranę pod swój dach :D . Oczywiście jak odkrami młode. Poprostu jest tak piękna, że wszystcy w domu chcą ją przygranąc :D

agusia200189

Od: Czw sty 28, 2010 13:32

Post » Śro maja 26, 2010 18:06 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

agusia200189 pisze:Mamusia rudzielców jest poprostu piękna, odrazu się w niej zakochałam :D Czy jest już po sterylce, bo się pogubiłam troche? Moge jej zaoferować DS albo DT, z transportem nei było by problemu. Mogę ją odebrać prosto z warszawy.

Tak, jest piękna.
A skąd jesteś Agusiu? Napisz nam coś o sobie... :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Śro maja 26, 2010 18:13 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Studiuje w Poznaniu i tu pomieszkuje trochę, mieszkam na stałe pod Kaliszem. Mam 21lat, koty w moim domu były od zawsze. Jestem zwoleniczką sterylki. Znam się trochę na pielęgnacji futerka. Chętnie podpisze umowe adopcyjną. Nie wiem co jeszcze napisać. Odpowiem na wszystkei pytania.

agusia200189

Post » Śro maja 26, 2010 18:19 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

agusia200189 pisze:Studiuje w Poznaniu i tu pomieszkuje trochę, mieszkam na stałe pod Kaliszem. Mam 21lat, koty w moim domu były od zawsze. Jestem zwoleniczką sterylki. Znam się trochę na pielęgnacji futerka. Chętnie podpisze umowe adopcyjną. Nie wiem co jeszcze napisać. Odpowiem na wszystkei pytania.

A gdzie kocio by mieszkał? Z Tobą w Poznaniu?
Czy masz już może kota, bo myslę, że Manio byłby najszczęśliwszy w domu z kotami, z kumplem do zabawy i wspólnych gonitw. To taki dzieciak jeszcze ...

Wszelkie decyzje o wszystkich kociastych podejmują założyciele wątku :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 18:21 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Wszystko na to wskazuje, że będzie świetny dom w Krakowie dla rudego chłopczyka. U mnie na tymczasie rzadko bywają maluchy. Zależy mi na maluchu bo ma dołączyć do kotki bardzo delikatnej i wrażliwej. Opcja dorosłego kota nie za bradzo wchodzi w rachubę bo kotka się boi. Ponieważ bardzo dużo w życiu wycierpiała DS bardzo ją rozpieszcza ale chciałby się dokocić. Rudy maluch bardzo im się spodobał.
Jestem za wcześniejszą kastracją ale jakby co to przypilnuję zabieg na miejscu. Do DS wydaję koty sterylizowane/kastrowane.
Potencjalny DS dla Rudego nie ma komputera i nie umie korzystać z internetu.

Gdyby były potrzebne referencje mojej wiarygodności to nie ma sprawy. Myslę, że Puchatkowo wystawi mi odpowiednie.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Śro maja 26, 2010 18:23 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koteczka, która jest u mnie to taka drobinka, że nie wiem czy waży z 3 kg :( Sama wyszła z transporterka, pojadła i ... ślicznie mruczy, barankuje. Nie dało się zrobić zdjęcia, bo cały czas się ocierała. Pod ręką czuć cały kręgosłup :( Dobrze, że je ale jeszcze się nie załatwiła.

Moje koty wpatrzone w drzwi, do jej pokoju, jak w obrazek :D

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Śro maja 26, 2010 18:28 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

allu, wszystkie te koty to drobinki. Sierść matowa, potargana. To nie są zadbane koty :(
Manio jest o połowę mniejszy niż moja drobna kotka.
Wszystko to są skutki złego odżywiania, mam nadzieję, że damy radę to odrobić.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 19:16 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Pieczarka pisze:Wszystko na to wskazuje, że będzie świetny dom w Krakowie dla rudego chłopczyka. U mnie na tymczasie rzadko bywają maluchy. Zależy mi na maluchu bo ma dołączyć do kotki bardzo delikatnej i wrażliwej. Opcja dorosłego kota nie za bradzo wchodzi w rachubę bo kotka się boi. Ponieważ bardzo dużo w życiu wycierpiała DS bardzo ją rozpieszcza ale chciałby się dokocić. Rudy maluch bardzo im się spodobał.
Jestem za wcześniejszą kastracją ale jakby co to przypilnuję zabieg na miejscu. Do DS wydaję koty sterylizowane/kastrowane.
Potencjalny DS dla Rudego nie ma komputera i nie umie korzystać z internetu.

Gdyby były potrzebne referencje mojej wiarygodności to nie ma sprawy. Myslę, że Puchatkowo wystawi mi odpowiednie.

Jeżeli wystarczą moje, jako przedstawicielki Puchatkowa, to z całego serca polecam Pieczarkę.. :D
Spokojnie i bez najmniejszych obaw można jej powierzyć każdego kota..
Pieczarka uczestniczy od dawna w ratowaniu puchatków i znajdowaniu im wspaniałych domów docelowych..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro maja 26, 2010 19:22 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

kasia_czy pisze:
agusia200189 pisze:Studiuje w Poznaniu i tu pomieszkuje trochę, mieszkam na stałe pod Kaliszem. Mam 21lat, koty w moim domu były od zawsze. Jestem zwoleniczką sterylki. Znam się trochę na pielęgnacji futerka. Chętnie podpisze umowe adopcyjną. Nie wiem co jeszcze napisać. Odpowiem na wszystkei pytania.

Czy masz już może kota, bo myslę, że Manio byłby najszczęśliwszy w domu z kotami, z kumplem do zabawy i wspólnych gonitw. To taki dzieciak jeszcze ...

Mam kotkę Stokrotę rasowy europejczyk :) . Mnie chodzi o mamusie rudych maluchów :wink: .Manio też piękny, ale jakoś bardziej wolę kicie 8). Kocica będzie mieszkała ze mną w Poznaniu docelowo. Do Kalisza będzie jeżdziłą ze mną jak będę wracać do domu ( 1-2 w miesiącu)
Ostatnio edytowano Czw maja 27, 2010 20:57 przez agusia200189, łącznie edytowano 1 raz

agusia200189

Post » Śro maja 26, 2010 19:38 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

agusia200189 pisze:
kasia_czy pisze:

Mam kotkę Stokrotę rasowy europejczyk :) . Mnie chodzi o mamusie maluchów :wink: która jest u alla7 .Manio też piękny, ale jakoś bardziej wolę kicie 8). Kocica będzie mieszkała ze mną w Poznaniu docelowo. Do Kalisza będzie jeżdziłą ze mną jak będę wracać do domu ( 1-2 w miesiącu)

A dlaczego ja myślałam, że o Mania chodzi 8O
Znowu czytam bez zrozumienia :oops:

Na kocicę pewnie będziesz musiała trochę poczekać, bo ona teraz matka-karmiąca...

Alla pewnie niedługo coś o niej napisze i zdjątka wrzuci.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 22:21 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:D :ryk: widzę, że forum zyje swoim życiem...
Starałam się jakoś systematyzować wszystko, ale nie wszyscy czytają po kolei i powstaje ciekawe poplątanie.. :)

Nie obejdzie się bez jasnej pierwszej strony wątku...
Zaraz się postaram!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

[poprzednia][następna]