Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 22:19 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Jaka piekna fotorelacja. Zdjęcia super. a Niusia jest sliczna. Jeszcze pokocha swoich duzych. A chyba relacje bedą. Cudownie czyta się takie wiadomości. Widząś ta ogromna ranę i koteczkę na zdjęcia nie wierzyłam że sie uda ją wyleczyc. A tu nie tylko zostala wyleczona ale znalazła cudowny dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro maja 19, 2010 8:03 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Aaa, znowu się poryczałam, z samego rana.
Piękna jest Niuśka.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro maja 19, 2010 10:53 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Piękna Niusia :) Super domek :) :) Kreska - pamiętaj o relacjach ..... niecierpliwie czekamy na wieści jak Wam się układa ..... :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Śro maja 19, 2010 20:36 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Dziekujemy wszystkim za kciuki!
Niusia wyszla ze swojej norki i juz bardziej odwaznie zwiedza mieszkanie.
Lajza ofukala troche Niusie (hrabianka ofukuje do dzisiaj czasem i Grosia) i nazdzor musi byc. Groszek w sumie bez wiekszych emocji.
Oto zdjecia z dzisiaj:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kreska

Od: Śro kwi 08, 2009 20:55

Post » Śro maja 19, 2010 21:55 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

kreska pisze:Dziekujemy wszystkim za kciuki!
Niusia wyszla ze swojej norki i juz bardziej odwaznie zwiedza mieszkanie.
Lajza ofukala troche Niusie (hrabianka ofukuje do dzisiaj czasem i Grosia) i nazdzor musi byc. Groszek w sumie bez wiekszych emocji.
Oto zdjecia z dzisiaj:

Obrazek

I jaki dywan dopasowany do nowej członkini rodziny :mrgreen:
Super wieści, niech Niuśce się u Was powodzi, wszystkiego najlepszego Wam wszystkim :1luvu:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro maja 19, 2010 23:47 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Cudne zdjęcia :) Niusia wogóle nie przypomina siebie sprzed miesięcy ..... Fiona jesteś nieoceniona :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Czw maja 20, 2010 0:32 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Wiecie co... szkoda, że wszystkie kotki nie mają tyle szczęścia co Niusia. Świat byłby piękny :1luvu:

Generalnie widać, że panna Niusia nie traci czasu na stresowanie się tylko aktywnie zwiedza i zapoznaje :mrgreen:

Cieszę sie, że wszystko co najgorsze już za nią. I fajnie, że nie tylko ja sie cieszę :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw maja 20, 2010 10:19 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

kreska pisze:Obrazek

Tam dom Twój, gdzie zabawki Twoje :D
Cieszę się, że Niuśka szczęśliwa. Oby, tak jak pisze fiona.22, więcej kotów miało tyle szczęścia.
Myślę, że historia Niusi jest niesamowita, nadaje się, by opisać ją gdzieś i przedstawić światu.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Czw maja 20, 2010 10:38 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Super że koteczka znalazła taki domek :piwa: oby jak najwięcej takich było :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie maja 23, 2010 19:24 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

też bardzo się cieszę
wreszcie mogę się przestać o nią martwić :lol:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto maja 25, 2010 17:30 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

dla tych, co nienasyceni widokiem Niusi :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
tu z Groszkiem przy oknie. Lajza widoczna tylko w prawym dolnym rogu - tzn jej tyleczek tylko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
A to nasze dwa pozostale kociaki. Czarny - Groszek, bialo-czarna - Lajza.

Niusia z dnia na dzien jest coraz odwazniejsza. Zrobila sie baaaardzo rozmruczana, baranki strzela, wyginajac sie przy tym niczym mala akrobatka.
Cudna jest.
Jest bardzo ciekawska kotka i nadzwyczaj ruchliwa:) Male ADHD jak sie okazuje :lol: a miala byc taka spokojniutka :ryk:
Pieknie sie bawi, pieknie je, ladne siusiu, ladna kupka tylko ranke cholernica mala rozdrapuje albo rozlizuje.
Fiono, smarujemy Niusi te ranke mascia od Ciebie i mam wrazenie, ze po niej ranka podsycha ladnie, do momentu az Niusia sobie futerko zaczyna czyscic :x
Relacje z pozostalymi kotami:
- z Groszkiem nie ma ofukiwania. Jest ciekawosc z obu stron, nie ma agresji ale jest dystans jeszcze.
- ze strony Lajzy niestety widoczne niezadowolenie. To samo przechodzilismy przy Groszku (Lajza trafila do nas jako pierwsza). Przy Groszku panna hrabianka poobrazala sie na nas na ponad miesiac. Przestala z nami spac w lozku, na mnie wystawiala pazurki no chyba, ze przyszlam podlizac sie z jakims smakolykiem, to przez te chwile dopoki jadla mialam wybaczone (niestety tylko przez chwile). W przypadku pojawienia sie Niusi, przebiega to troche lagodniej aczkolwiek musimy uwazac aby hrabianka nie atakowala Niusi (na szczescie Niusia odwazna jest i niewiele robi sobie z syczenia Lajzy).
To chyba tyle z zycia Niusi. :D Poza tym wszystkim prowadzi sobie spokojne kocie zycie.

kreska

Od: Śro kwi 08, 2009 20:55

Post » Wto maja 25, 2010 20:52 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Przepiękne zdjęcia, dopiero teraz widać jaka Niusia jest śliczna :1luvu:
Nie ujmując oczywiście Groszkowi i Łajzie, która nam tyłek wypięła :ryk:

Myślę, że mimo wszystko relacje między kotami są rewelacyjne. Oby tylko Łajza się nie obraziła 8)

Z ranka właśnie tak...pewnie już dawno nie byłoby śladu gdyby nie Niusiowy język i pazurki. Może jednak jakimś cudem ranka zdąży się zagoić. Maść działa na prawdę rewelacyjnie-my testujemy ja na Bezowej odleżynie 8)
Osobiście nie mam już pomysłu co zrobić z tą ranką :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro maja 26, 2010 12:42 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Cudne zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla wszystkich Twoich futerek Kreseczko :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pon cze 14, 2010 19:39 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Już 3 tygodnie nic nie słychać o Niusi :twisted:

Jak tam malutka się miewa?? :1luvu:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro cze 16, 2010 21:46 Re: Niusia została najszczęśliwszym kotem na świecie :)))

Dokladnie miesiac temu Niusia byla z nami w drodze do domu :D
Niusia ma sie bardzo dobrze. Bawi sie jak szalona. Jest bardzo radosna. Wszedzie jej pelno :lol: Jest bardzo odwazna, towarzyska i lagodna koteczka. Jednym slowem - CUDOWNA :)
Poza tym, to nasz dom zrobil sie jeszcze weselszy niz byl 8)

Fiono, ranka wydaje nam sie, ze jest mniejsza. Smarujemy Bezikowa mascia i chyba faktycznie dziala. Oczywiscie Niusia nadal rozlizuje ranke lub rozdrapuje, ale moze w koncu zagoi sie wszystko.
Pamietam, jak dzwonilam do Ciebie pare dni przed przyjazdem do Kielc- Gem opisal wielkosc ranki - jak moneta 5zl. Na dzisiaj ta ranka jest wielkosci monety 20gr. (Nie ma to jak fachowe okreslenie).

Tak wlasciwie to bardzo wszystkim dziekujemy, za wszelkie zaangazowanie w ratowanie Niusi kiedy tego potrzebowala. Gdyby nie Wy....

A oto relacje z zycia Niusi :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek