Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 22:07 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Bardzo zależy mi na Mańku. Chętnie oferuje stały dom, jedyny problem to dojazd... Mam nadzieję, że jakimś cudem uda się znaleźć transport. Bardzo kocham zwierzęta, od dziecka uczyłam się o nie dbać. Moja rodzina jest gotowa przyjąć nowego domownika i stworzyć mu prawdziwy dom pełen miłości :1luvu: :)
W razie decyzji o oddaniu mi kotka proszę o kontakt meilowy: welna05@gmail.com :)

ewku0506

Od: Wto maja 25, 2010 21:19

Post » Wto maja 25, 2010 22:13 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

jeśli chodzi o transport, możesz się wpisać tu:

viewtopic.php?f=1&t=62304&start=30

a decyzja o wydaniu kocurka należy do autorów wątku :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto maja 25, 2010 22:15 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Rozumiem, dzięki wielkie :)

ewku0506

Od: Wto maja 25, 2010 21:19

Post » Wto maja 25, 2010 22:16 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ewku0506 pisze:Rozumiem, dzięki wielkie :)

nie ma za co- trzymam kciuki, żeby decyzja była pozytywna :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro maja 26, 2010 8:20 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jaś&Małgosia pisze:Czy nie uważacie, że Maniek to istny kot salonowy? Jakżeż on mógł mieszkać w tamtych warunkach... Nie martw się kotuś - już tam nie wrócisz!

Domku tymczasowy - kawaler się tak zadomowi, że jeszcze zostanie.. ;)

Małgosiu, i tu rodzi się problem, bo dzieci powiedziały, że wreszcie jakiś normalny kot w domu jest...
A wiesz co to znaczy ... :roll:

Wczoraj jak, wróciłam z pracy, taki był stęskniony kontaktu, że przez pół godziny się miział...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Śro maja 26, 2010 8:20 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

sorki, powtórzyło mi się
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 8:27 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ja się troszkę już pogubiłam, które są koty u Was , które u tej Pani i które szukają DT/DS :oops: absolutnie nie poganiam, czekam cierpliwie na 1 post :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 26, 2010 8:49 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

kasia_czy pisze:
Jaś&Małgosia pisze:Czy nie uważacie, że Maniek to istny kot salonowy? Jakżeż on mógł mieszkać w tamtych warunkach... Nie martw się kotuś - już tam nie wrócisz!

Małgosiu, i tu rodzi się problem, bo dzieci powiedziały, że wreszcie jakiś normalny kot w domu jest...

Wczoraj jak, wróciłam z pracy, taki był stęskniony kontaktu, że przez pół godziny się miział...

Jak oglądałam wczoraj te zdjęcia to pomyślałam że kotek już znalazł domek, oby tak było bo wyglądał jak by u was już dawno był. :D

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Śro maja 26, 2010 8:49 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

a ja się przypomnę

gdyby ktos był chętny dać tymczas kotu który już około 2 miesięcy siedzi w lecznicy w klatce :cry: jest to również kot tej pani ,wyleczony,wykastrowany ,zaszczepiony ,były dwa jeden miał farta i już w ds drugi czeka.
ważna sprawa tym kotom tak jak Małgosia pisze trzeba koniecznie zrobić badania pod kątem FeLV i FiV oba kocurki wcześniej złapane są chore ,jeden na białaczkę drugi FiV i ten z FiV szuka domku ,na cito ,inaczej trzeba będzie go wypuścić :cry:
mega miziak.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 26, 2010 8:51 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

kasia_czy pisze:

oj no to nie można dzieci zasmucać zwłaszcza, że idzie dzień dziecka, więc miały by radochę jak by ten kocurek został u was :ok:
trzymam kciuki za mądrą decyzję :mrgreen:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Śro maja 26, 2010 9:05 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

monitomi pisze:
kasia_czy pisze:

oj no to nie można dzieci zasmucać zwłaszcza, że idzie dzień dziecka, więc miały by radochę jak by ten kocurek został u was :ok:
trzymam kciuki za mądrą decyzję :mrgreen:

:lol: :lol: Monitomi, dobre...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 10:03 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

magdaradek pisze:ja się troszkę już pogubiłam, które są koty u Was , które u tej Pani i które szukają DT/DS :oops: absolutnie nie poganiam, czekam cierpliwie na 1 post :ok:

Ja pogubiłam sie już bardzo... :oops:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 26, 2010 11:04 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

tamiss pisze:
magdaradek pisze:ja się troszkę już pogubiłam, które są koty u Was , które u tej Pani i które szukają DT/DS :oops: absolutnie nie poganiam, czekam cierpliwie na 1 post :ok:

Ja pogubiłam sie już bardzo... :oops:

i ja :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 26, 2010 11:19 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jaś&Małgosia pisze:
Na pewno nie wrócą: ruda i szara kocica po dzisiejszych sterylkach, małe rudzielce, kocur zwany Mańkiem, 2 urodzonych w piątek maluchów (które idą jutro na dt).

Chcielibyśmy znaleźć też domek dla charczącego (na działkach zapadnie się zupełnie), postawić na łapki Nartka i zapewnić mu lepsze życie, oczywiście mamusię rudzielców (tę obiecaliśmy zwrócić, ale bynajmniej nie wygląda na stęsknioną..).

Dobrze byłoby gdyby udało "rozgryźć" tę wysterylizowaną już kotkę, która się chowa (jest b. okazała) - ale nie wiadomo do jakiego domku by się nadawała - pani nazywała ją "dziwaczką".
Krótkowłosa trikolorka garnie się do ludzia, ale może graniczyć z cudem utrzymanie jej w domu. Podobnie czarno-biały kocur - może mniej przymilasty, ale też miauczy o wypuszczenie na dwór. I wielki podrapany misiek - jego też obiecaliśmy zwrócić, ma zew wychodzenia - nie wiem...

to jest ostatnie info o kociastych...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Śro maja 26, 2010 14:45 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Mamusia rudzielców jest poprostu piękna, odrazu się w niej zakochałam :D Czy jest już po sterylce, bo się pogubiłam troche? Moge jej zaoferować DS albo DT, z transportem nei było by problemu. Mogę ją odebrać prosto z warszawy.

agusia200189

Od: Czw sty 28, 2010 13:32

[poprzednia][następna]