Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 9:45 Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Kochani, potrzebuję pomocy!!! Będąc przejazdem w drodze z Gda do Katowic odwiedziłam rodzinę TŻ w Sulejowie...

Mają koteczkę, ok. 5cio letnią, rodzi co roku, teraz też ma opuchnięte cycki :( a miot urodził się martwy :( nie mogę na to patrzeć i na śmierć maluszków kolejnych które się tam urodzą. Ciocia TŻ-a nawet dowiadywała się o sterylkę ale koszt 150 zł zaproponowany przez weta to dla niej majątek, to biedni ludzie, na bieżące sprawy i życie nie starcza a co dopiero na taki zabieg :( kotka króweczka, miziasta, kochana, dała się 'wymacać' z każdej strony.

Czy jest ktoś z tamtych okolic obeznany w temacie kto mógłby pomóc? może jakieś fundacje oferują darmowe sterylki? talony? może dobry tani wet? może coś na forum uzbieramy na ten cel? :kotek:

Czy znalazłby się ktoś kto pomógłby?

Pozdrawiam cieplutko :1luvu:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro maja 26, 2010 15:17 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Podrzucę popołudniowo :ok:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 27, 2010 12:26 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Podniosę, może znajdzie się jakaś dobra dusza? :oops:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 17, 2010 2:09 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

przepraszam, dopiero trafiłam na ten wątek :oops:

viewtopic.php?f=1&t=108023&start=285

możesz to pilotować w Kasie?

cieszę się, że mogę pomóc, skoro już naszło mnie na sentymentalia ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro cze 23, 2010 2:04 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

przypominam się :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro cze 23, 2010 10:43 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Agusiu, wpisałam się do wątku kastracyjnego z prośbą o zarezerwowanie numerka :oops:
Chwilowo mam b ogroniczony dostęp do neta...
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 23, 2010 22:44 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Marea pisze:Agusiu, wpisałam się do wątku kastracyjnego z prośbą o zarezerwowanie numerka :oops:
Chwilowo mam b ogroniczony dostęp do neta...

rozumiem, grunt, że sprawa idzie do przodu :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon sie 09, 2010 10:26 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Jutro zabieg!

Koteczka obecnie w 3cim tyg. ciąży, ehhh znowu :(
ale na jutro umówiony zabieg, dzięki wsparciu Kasy Kastracyjnej koteczka w końcu będzie mogła godnie żyć nie rodząc młodych które umierają po porodzie tak jak to miało miejsce po ostatnim okoceniu...

dziękujemy :) i trzymajcie kciuki za nią jutro :)
Obrazek

Marea

Post » Wto sie 10, 2010 17:17 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Nikt nie zagląda ale co mi tam i tak napisze :mrgreen:
Koteńka już po zabiegu, była w połowie ciąży, jest lżejsza o 5 bejbisiów :roll: wszytsko poszło bezproblemowo, teraz tylko rekonwalescencja :ok:
Obrazek

Marea

Post » Śro sie 11, 2010 1:26 Re: Sulejów (Piotrków Tryb.) kotka do sterylki. Proszę o Pomoc!!

Marea pisze:Nikt nie zagląda ale co mi tam i tak napisze :mrgreen:
Koteńka już po zabiegu, była w połowie ciąży, jest lżejsza o 5 bejbisiów :roll: wszytsko poszło bezproblemowo, teraz tylko rekonwalescencja :ok:

zagląda, zagląda :D super, że akcja zakończona powodzeniem :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85