Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 11:42 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Dziewczyny, usiłuję się "dobić" do Marcina Wrzoska - neurologa z Wrocławia (chcę skonsultować problemy Mgiełki). Mam tylko taki nr telefonu: 71 320 53 63. To numer na uczelnię i niestety nikt tam nie odbiera. Czy może któraś z Was ma jakiś inny namiar na niego?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 25, 2010 11:52 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Asiu, wysłałam Ci PW
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 25, 2010 11:59 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Pierwszy raz zobaczyłam Budryska :1luvu: :1luvu:
ja nie wiem czemu Asia nie ma wąteczku :?:

za Mgiełkowatą ciuki jak stąd do Poznania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 25, 2010 12:42 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Właśnie dodzwoniłam się do dr. Wrzoska :D Podał mi swój adres e-mail i poprosił żebym przesłała mu filmik pokazujący sposób poruszania się Mgiełki. Mamy też sfilmować badanie i to również wysłać. Dostaniemy wytyczne jakie badanie krwi przeprowadzić (bardzo szerokie) i na podstawie tych danych dr Wrzosek zdecyduje czy mamy przyjeżdżać do niego (i robić badanie tomograficzne) czy też nie będzie takiej konieczności. Zasugerował żeby pokorespondował z nim wet prowadzący, bo ja mogę niewiele zrozumieć :wink: :D
Mówił coś o zmianach w móżdżku, ale to mogą być przeróżne historie.
Tak więc będziemy działać, a w razie konieczności pojedziemy do Wrocławia. Wolałabym uniknąć tej podróży, bo nie chcę Mgiełeczki stresować i męczyć!!! Zobaczymy co pokaże to tajemnicze badanie krwi.

Wąteczku nie mam, bo i tak by go szalona Mela zdominowała :roll: , a to kocie forum jest :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto maja 25, 2010 12:48 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Wspaniała wiadomość :dance: Cieszę się, że chce pomagać nawet na odległość, jak się okazuje można i jest to wykonalne. Wielu wetów by powiedziało, że MUSZĄ obejrzeć kota. Na własne oczy.
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 25, 2010 13:06 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

A jak już bedzie filmik to nam też proszę pokazać :wink:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 25, 2010 13:11 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

tamiss pisze:A jak już bedzie filmik to nam też proszę pokazać :wink:

Oczywiście, pokażemy kochanym Cioteczkom :D
Najpierw muszę się nauczyć taki filmik nakręcić i wstawić na forum :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto maja 25, 2010 13:19 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

jerzykowka pisze:
tamiss pisze:A jak już bedzie filmik to nam też proszę pokazać :wink:

Oczywiście, pokażemy kochanym Cioteczkom :D
Najpierw muszę się nauczyć taki filmik nakręcić i wstawić na forum :oops:

Sama sie na tym nie bardzo znam (na tym wstawianiu), ale liczę, że cioteczki chętnie pomogą :D Bo same nie będą mogły się doczekac żeby zobaczyć :ryk:

tamiss

Post » Wto maja 25, 2010 14:44 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

jerzykowa, bardzo prosze o namiary na tego neurologa na pw, dziękuję

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 26, 2010 6:53 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

To miało być PW :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro maja 26, 2010 7:49 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Buziak dla Mgiełki :D

tamiss

Post » Śro maja 26, 2010 8:08 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Co tam u naszej ślicznej Mgiełusi??
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 26, 2010 9:19 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

U Mgiełeczk faaajno :wink: Wczoraj dała popis "dobrych manier" :roll: Otóż odwiedził maludę Demonek (kot pacyfista), tak naprawdę nie interesował się wcale Mgiełką, tylko jej michami :wink: Koteńka tak strasznie prychała, buczała i trzęsła główką z wrażenia, że wystawiłam Demona za łazienkowe drzwi. Nawet gdy już zostałyśmy same, Mgiełka prychała na różne strony :( Oczywiście po chwili zajęła się przytulankami i mruczeniem.
Trochę mnie to martwi, bo jeżeli Mgiełka nie zaakceptuje reszty zwierzaków, to będzie musiała mieszkać zamknięta aż do momentu znalezienia DS :( A znalezienie dla niej domu może nie być łatwe.
Dzisiaj popołudniu wybieramy się do weta i będziemy kręcić filmy, o które prosił neurolog. Na szczęście wesprze mnie niezawodna Ania :1luvu: , więc nie muszę się martwić techniczną stroną przedsięwzięcia 8) :wink:
Będziecie miały duuuużo Mgły na monitorach :wink:
Prosimy o kciuki i ściskamy gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro maja 26, 2010 9:25 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Asiu, ja bym się tym jej początkowym prychaniem wcale nie martwiła. Przecież wiesz, że oprócz maluchów, praktycznie każdy kot tak reaguje na nowego przedstawiciela swojego gatunku. A Mgiełeczka dodatkowo nie widzi kto zacz i jakie ma zamiary - po postawie, wzroku.....jej jest trudniej. Woli odstraszyć swoim prychaniem intruza niż narazić siebie na jakieś niebezpieczeństwo. POmalutku, powolutku i zaakceptuje towarzystwo, zobaczysz :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 26, 2010 9:31 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

magdaradek pisze:Asiu, ja bym się tym jej początkowym prychaniem wcale nie martwiła. Przecież wiesz, że oprócz maluchów, praktycznie każdy kot tak reaguje na nowego przedstawiciela swojego gatunku. A Mgiełeczka dodatkowo nie widzi kto zacz i jakie ma zamiary - po postawie, wzroku.....jej jest trudniej. Woli odstraszyć swoim prychaniem intruza niż narazić siebie na jakieś niebezpieczeństwo. POmalutku, powolutku i zaakceptuje towarzystwo, zobaczysz :ok: :ok: :ok:

Madziu, tej wersji będę się trzymała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]