Było długie głaskanko Puma wygląda całkiem nieźle, przytyło jej się trochę. Wylegiwała się na plecach i dawała do głaskania gruby brzuchol Wyściskałam ją od cioteczek
Ja bym bardzo chciała pomóc Pumie. Jestem po wstępnych rozmowach z osobami, które będą decydować czy mój plan się powiedzie czy nie. Póki co będę ją ogłaszać na portalach u siebie w Szczecinie, poszukiwać będę domu tymczasowego. Oczywiście w konsekwencji stałego, czy mogę liczyć na waszą pomoc w ogłaszaniu? Jutro postaram sie zrobić jej fajną ofertę. Powrót do schroniska to najgorsze co ją mogło spotkać. Wspólnymi siłami uda się znaleźć domek. Pomożecie?
Pumka ma allegro i parę ogłoszeń na innych portalach, ogłaszam ja też w miarę regularnie na konińskim. niestety nic się niestety nie dzieje. ja oczywiście będę pomagać w ogłaszaniu, czekam na polecenia/zlecenia;) dziękujemy za pomoc w imieniu Pumki byłoby cudownie gdyby się udało znaleźć jej w końcu dom - jednak z doświadczeń wynika że musiałby to być dom bez kotów
Ag_konin pisze:Pixia spytam się dzisiaj w schronisku czy mogłaby pojechać do Szczecina
Pytaj, pytaj jakby co to mogę też maila nasmarować jakby była taka potrzeba. W Elblągu nie było problemu w takim przypadku. Tutaj przed umieszczeniem kotki w domu tymczasowym czy domu stałym oczywiście pojadę na wizytę przed adopcyjną. A czy mogłabym Ciebie prosić o nowe fotki Pumy? I jednego się nie doszukałam czy ona ma tylko dwa zęby czy dwóch tylko nie ma? Bo widziałam dwie sprzeczne informacje.