SchronWro DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 14:48 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

yosia pisze:dostalam info, ze u weterynarza na pawlowicach sa dwa cale biale kociaki, z niebieskimi oczami, gluche, do uspienia :(

Spróbujesz sie wywiedzieć wiecej? Jakby RZECZYWISCIE chcieli je uśpić........
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Wto maja 25, 2010 14:50 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

"Simba jest cudny :-) Wczoraj wieczorem broił jak małe kocię. Naprawdę
szybko zaaklimatyzował się u nas i upatrzył sobie mnie, a do reszty
domowników ma jeszcze mały dystans. W nocy co rusz sprawdzał czy śpię. :-)
Jest bardzo grzeczny i nawet jak wchodzi na parapet czy meble to robi to
ostrożnie żeby niczego nie zrzucić."

Simba potrafi też aportować :mrgreen: 8)
Obrazek
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 25, 2010 15:12 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

ulvhedinn pisze:
yosia pisze:dostalam info, ze u weterynarza na pawlowicach sa dwa cale biale kociaki, z niebieskimi oczami, gluche, do uspienia :(

Spróbujesz sie wywiedzieć wiecej? Jakby RZECZYWISCIE chcieli je uśpić........

no wlasnie zaczelam w ta watpic, czy to rzeczywiscie jest taka pilna sprawa, skoro kocieta sie u nich urodzily i dopiero po 2,5 miesiaca szukaja domu, to chyba nie jest to sprawa zycia i smierci... o sprawie mnie poinfomorwal tz, a tzta kolega, ktory chyba zna tego weterynarza (albo nie zna, tylko jeszcze ktos inny mu powiedzial). nie wiem czy warto zawracac sobie glowe osobami, ktorym sie po prostu nie chce szukac domow, powiem tztowi zeby napisal koledze, zeby postaral sie zrobic zdjecia, moge im wystawic ogloszenia czy cos, bo chyba nie ma sensu zajmowac miejsca kotom, ktore umieraja na ulicy, a nie siedza sobie u jakichs weterynarzy. i powiem, ze jak cos zlego bedzie sie dzialo, to ma dac znac.

2 kociaki do oddania, zajebiste całe bialutkie z niebieskimi oczami,niestety są głuche bidulki, to częste u białych kotków. Potrzebują niewielkiego mieszkania, w dużym mogą się gubić. Jeżeli nikt ich nie weźmie niestety zostaną uśpione. Jeżeli chciałbyś/chciałabyś ,może ktoś znajomy - to orient :] Sam nie wezmę gdyż mam 3 koty na jamie i biorę psiaki znalezione na 'tymczas'. Podeslij info dalej jak możesz ,dzięki !!

tak napisal ten kolega.
numer 502 463 994, internetowe sledztwo wskazuje na:

Gabinet Weterynaryjny ,,AMICUS"
ul. Mieczykowa 1
Wrocław -Pawłowice.
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Śro maja 26, 2010 8:30 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

kurcze białe głuche maluszki :-( wiadomo co z nimi?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro maja 26, 2010 8:46 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

wiem tyle co napisalam :(
Obrazek

yosia

Post » Śro maja 26, 2010 8:51 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Gibutkowa pisze:"Simba jest cudny :-) Wczoraj wieczorem broił jak małe kocię. Naprawdę
szybko zaaklimatyzował się u nas i upatrzył sobie mnie, a do reszty
domowników ma jeszcze mały dystans. W nocy co rusz sprawdzał czy śpię. :-)
Jest bardzo grzeczny i nawet jak wchodzi na parapet czy meble to robi to
ostrożnie żeby niczego nie zrzucić."

Simba potrafi też aportować :mrgreen: 8)
Obrazek
Obrazek

Simba :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro maja 26, 2010 11:51 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

kruszyno jak tam dzialki zalane na kozanowie? zeszla woda?
Obrazek

yosia

Post » Śro maja 26, 2010 15:18 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Niestety nie wiem, nie miałam, kiedy tam podjechać :(

Byłam dzisiaj w schronie - nie ma nowych maluchów poza tymi dwoma krówkami, za to jest coraz więcej kotów w ogóle :( I to w większości miziatych :(

Nie wiem, czy uda mi się być w najbliższy weekend, jeżeli tak, to dosłownie na chwilę i raczej bez aparatu. Czy jest ktoś, kto będzie tam NA PEWNO?
Obrazek

Kruszyna

Post » Śro maja 26, 2010 15:52 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Ja mam niestety w niedzielę egzamin na 12 :?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro maja 26, 2010 21:35 Re: SchronWro

Kruszyna pisze:Obrazek

Obrazek

Miło mi poinformować, iż trzy koty z tej czwórki mają wspólny dom - dwa Ślepaczki, które już zdążyły wypięknieć po pobycie w schronie - mają błyszczącą i mięciutką sierść oraz czarna kotka, która dołączyła do nich dzisiaj :) Poza tym za towarzysza mają jeszcze 9-letniego Buraska. Bury kocio z czwórki ze zdjęć, jako pierwszy znalazł dom.

Edit: burasek ze zdjęć powyżej i 9-letni Buras, towarzysz czwórki, to niestety nie ten sam kot, ale dobrze, że i jeden i drugi ma dom :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Śro maja 26, 2010 21:53 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

no to wspaniale. kto sie polasil na takie biedne slepaczki?
Obrazek

yosia

Post » Śro maja 26, 2010 22:14 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Bardzo fajna rodzina :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Śro maja 26, 2010 22:18 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kruszyna pisze:Bardzo fajna rodzina :)

Czy ta "fajna rodzina" wzięła może wcześniej tego staruszka z dredami? Pamiętasz, ochrzciłyśmy go Bob Marley ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 27, 2010 8:35 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Yyyy... a który to był, bo nie pamiętam Boba :( Wcześniej wzięła 9-letniego burego kocura, trochę podobnego do Morfeusza, ale tylko z oczu :) Śladu dreadów na nim nie ma w tej chwili.
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw maja 27, 2010 9:57 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kruszyna pisze:Yyyy... a który to był, bo nie pamiętam Boba :( Wcześniej wzięła 9-letniego burego kocura, trochę podobnego do Morfeusza, ale tylko z oczu :) Śladu dreadów na nim nie ma w tej chwili.

Taki co przyjechał bo właściciel zmarł a siostra właściciela oddała, taki bury z dredami na zadupiu ;) Była babeczka, chłop z długimi włosami w kitce i chłopaczek taki 13 latek. Kot przyjechał po południu i po godzince niecałej już go zabrali.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]