Lechutek.. i my oraz Kenzo(*);(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 25, 2010 6:45 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Jestem ostatnia za pobraniem szpiku, to okropnie boli!
Ale niewiedza mnie zabija. Tym bardziej, ze Bogus strasznie gubi wlos, zaczyna szwankowac apetyt.
Dzisiaj pobiore mu krew na morfologie i OB. Z wynikami umowie sie na Potokowa do dr Poplawskiego, to jedyna nadzieja ale to dopiero nastepnym tyg, po wyplacie.
No chyba, ze usg dzisiaj cos pokaze.
Coco tez jedzie bo zaczela kaszlec. Nie wiem czy przeziebila sie, czy to kaszel po lekach, ktore dostaje. Lub tez zebralo sie wiecej wody w pluckach.

Zdjecia beda, jade teraz do pracy. Pozniej Mlodego szkola i lecznica.
Poprosze o kciuki.

strasznie sie miotam, nie wiem co mam robic, uwazam, ze Bogus powinien dostawac cos na wzmocnienie, wet mowi, ze najpierw wyleczymy pecherz. Ta kolomyja mnie dobija, dlatego pisze cos zasugerowana uwagami weta, pozniej mysle, ze to co ja wymyslilam jest lepsze :( Chaos, chaos, chaos. Nie znosze takich sytuacji, lubie jasne i klarowne, nawet najgorsze ale wiem na czym stoje i z czym mam walczyc. Prosze o zrozumienie mnie.
Ostatnio edytowano Wto maja 25, 2010 6:55 przez Izabela, łącznie edytowano 1 raz

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto maja 25, 2010 6:53 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

trzymam Izuś, zastanawia tylko ta część o powrocie do pracy? dryndnę wieczorkiem i cię przemagluję w tym temacie.

a Boguś gubi kłaki bo Coco mu się tak spodobała że chce żeby ciocia rambo wpadła i jego też wyczesała :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto maja 25, 2010 6:57 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

rambo_ruda pisze:trzymam Izuś, zastanawia tylko ta część o powrocie do pracy? dryndnę wieczorkiem i cię przemagluję w tym temacie.

a Boguś gubi kłaki bo Coco mu się tak spodobała że chce żeby ciocia rambo wpadła i jego też wyczesała :mrgreen:

Nie zastanawiaj sie, nic nie zmienilo sie ale tutaj z paru wzgledow tego napisac nie moge.

Izabela

Post » Wto maja 25, 2010 7:02 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Izuś, takie sytuacje są najtrudniejsze, ale na pewno podejmiesz najlepsze decyzje!!! Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 25, 2010 12:39 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Iza, trzymaj się.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto maja 25, 2010 13:05 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Bogus

Obrazek

Nie bede "dmuchac" w chusteczke

Obrazek

Co? znowu jakies tabletki?

Obrazek

Taki jestem piekny!

Obrazek

Edzio, Edwardzik, Edek-Zgredek, Edek z krainy kredek... Edward

Obrazek

Izabela

Post » Wto maja 25, 2010 14:09 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Oba kocie zachwycające :1luvu: , ale Boguś... :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto maja 25, 2010 14:54 Re: Lechutek.. i prosba o interpretacje wynikow str 19

Nie wiem jak to napisac, aby byc dobrze zrozumiana.
Milosc moze miec rozne odmiany, kolory. Nie znaczy to, ze milosc do Bogusia jest mocnijesza niz np. do Lechutka. Jest inna.
Z miloscia do Bodzia wiaza sie emocje i duchowa wiez. W stosunku do Lechutka, Edzia czy Coco, milosc jest tez inna, co nie znaczy, ze gorsza.
Pewnie zrozumie mnie osoba, ktora ma w swoim domu wiecej niz 2 koty.
Dla mnie Bogus jest wszystkim- przyjacielem, powiernikiem, miloscia, dotykiem, zapachem, kolorem. Bez niego, nie bedzie juz nic, tak jak bylo.
Pewnie, zyc trzeba bedzie dalej ale co to za zycie, bez czastki siebie?

Troche histeryzuje, martwie sie, wiem, ze taka jestem, jesli chodzi o tego konkretnego rudzielca.
A najgorsze jest to, ze nic nie wiem, oprocz tego, ze jego szpik jest slaby.

Moze ktos zagladal na strone z wynikami Bogusia a moze nie. Tyle jest kocich nieszczesc.
Jednak zadna informacja nie pojawila sie, ani tu ani na pw. Albo nikt nie ma pomyslu co dalej z tym robic albo nie ma juz mozliwosci pomocy.
Nie wiem, juz nic nie wiem, jade na 17.00 do lecznicy. Byc moze dowiem sie wiecej, lub otrzymam odpowiedz, jak z tym dranstwem walczyc.

Izabela

Post » Wto maja 25, 2010 17:10 Re: Lechutek.. i my.

Trzymamy kciuki za Bodzia.
"..jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym"

http://WWW.CIAPKOWO.PL - może ty odmienisz ich los.

mariusz_s

Od: Pon gru 24, 2007 20:56

Post » Wto maja 25, 2010 19:35 Re: Lechutek.. i my.

Dziekuje Mariusz.

Krew pobrana u Bogusia i Coco.
Coco troche podziebiona, dostala antybiotyk. Wody w pluckach nie ma, osluchowo czysta.
Bogus maial usg. Wszystkie narzady idealnie wygladaja. Nawet w pecherzu brak kamykow i osadu. Sciany pecherza gladkie i bez zmian zapalnych.

Pozostaje czekac do jutra na wyniki krwi.
I nadal nic nie wiem.

Izabela

Post » Wto maja 25, 2010 20:20 Re: Lechutek.. i my.

Kciuki włączone są cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro maja 26, 2010 6:51 Re: Lechutek.. i my. Fotki str19

Za kciuki bardzo dziekujemy.

Przekopuje internet, szukam jakis wiadomosci, zaczelam palic faje :( cholera, mazgaj jestem, jak jasny gwint.
Na 9.00 jade do lecznicy, beda juz wyniki kociastych. Byc moze bedzie jakis pomysl, byc moze bedzie nowy trop.
Trzymajcie kciuki za Bogunia.

Obrazek

Izabela

Post » Śro maja 26, 2010 10:37 Re: Lechutek.. i my. Fotki str19

Iza, kciuki zaciśnięte do bólu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro maja 26, 2010 11:18 Re: Lechutek.. i my. Fotki str19

Boguniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trzymaj się Izo!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro maja 26, 2010 20:41 Re: Lechutek.. i my. Fotki str19

Wyniki sa gorsze, niz te z 5 maja. Drastycznie spadaja leukocyty.
Mam dosc.

Izabela

[poprzednia][następna]