KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 19:38 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Najważniejsze, że wszystko jest w porządku i maluszki ładnie rosną. No i fajnie, że powoli domki się znajdują, oby ten jutrzejszy Ci się spodobał (i Kiwi oczywiście) :)

as-ik

Od: Pt maja 22, 2009 22:16

Post » Czw maja 20, 2010 7:08 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

magu napisz coś o nowych domkach dla maluchów

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw maja 20, 2010 11:58 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Witaj Honda :) Domków pomaga nam szukać Animalia... na razie w nowym domku jest tylko Luna - bura panienka. Dostajemy maile,że kotek już się w domku zadomowił i ma się dobrze. Wygląda na to, że domek bardzo ją kochają. Dziś jedziemy do Swarzędza sprawdzić domek dla Kiwi - drugiej burej panienki w skarpetkach. No i chyba zdecyduję się na to, by Dodo zamieszkał w Jeleniej Górze - nikt nam nie chce domku sprawdzić, ale w mailach i rozmowach widać, że tym ludzim bardzo zależy. Obiecali, że moga mi nawet codziennie zdawać relację jak się Dodo miewa, pokazywać na Skypie itp. Przyjadą w sobotę, to pogadamy. Rudaski - braciszki zamieszkają u naszych znajomych - gdy dorosną, i po operacji maluszka (zwanego chwilowo Jasiem)- domek cierpliwie czeka (pomoże sfinansować operację). Pingwinka niby też ma zaklepany domek, ale tu nie jestem pewna do końca, bo domek ostatnio się nie odzywa.
No to tak to w skrócie wygląda...
Mam nadzieję, że jestem wystarcająco ostrożna i domki wybieram njlepsze na świecie...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Czw maja 20, 2010 12:10 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

magu to super, że maluchy mają potencjalne domki :D wierzę, że robisz wszystko, by były najlepsze na świecie.

Jasiek to piękne imię :1luvu: , buziaki dla niego i innych kociatek i kotów :1luvu:

honda11

Post » Pon maja 24, 2010 14:28 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

A jak oczko Jasia?
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Wto maja 25, 2010 23:19 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

witajcie... wszystkie buraski, czyli Luna, Kiwi i Dodo już w swoich domkach... mam nadzieję, że będą szczęśliwe...
oczko Jasia ładnie się zmniejszyło, ale wet mówi, że gałka jest już tak uszkodzona, że nie ma co liczyć na cud... teraz maluszek ma tylko oczko smarowane Tobrexem - antybiotyku w zastrzykach już nie dostaje... w poniedziałek idziemy na kontrolę i wtedy wet podejmie decyzję o zabiegu... maluda rozwija się bardzo ładnie... w niczym nie odstaje od rodzeństwa... jest wesoły i radosny... bryka z rodzeństwem jak szalony... to bardzo cieszy... ja jestem ostatnio bardzo zmęczona...
pozdrawiam wszystkich kibicujących moim maluchom :)
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Śro maja 26, 2010 6:10 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

A ja nadal kciukam za maleńkiego Jasieńka! :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I cieszę się,że mały nie cierpi,że ładnie się rozwija!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 26, 2010 8:12 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

magu przeszłaś ostatnio wiele i masz szczere prawo być zmęczona - remont, przeprowadzka oraz opieka nad rezydentami i szóstką kocich maluchów potrafią każdego wykończyć.
Jesteś dzielną i wspaniałą kobietą! Te koty przeżyły dzięki Tobie!
Zobacz - szaraczki już w swoich domkach :D , na Jasia i rudego braciszka też czeka domek :D , a mała pingwinka niedługo pewnie też go znajdzie.

honda11

Post » Pt maja 28, 2010 7:18 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Magu-my też Cie z naszą czwóreczką gorąco pozdrawiamy!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie maja 30, 2010 18:23 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

dziękuję... dziękuję :D ... u nas bez zmian... maluszki rosną i dokazują... jutro pewnie dowiemy się, kiedy zabieg... pozdrawiamy
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Wto cze 01, 2010 18:14 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

I jak?-znasz juz termin????
Kciuki wielkie za Jasieńka trzymam i ja i moje cztery kotffory! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 02, 2010 8:53 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Ehhh......cudwone wieści że malce w domach 8)
MIKUŚ

Post » Pt cze 11, 2010 22:58 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Pingwinka też już w swoim domku... ma teraz na imię Precy...

to już fotka z nowego domku... mała bardzo szybko się zaklimatyzowała, jest radosna i ciekawska... i uwielbiana przez swoich Dużych...

Obrazek

a tu bliźniaki Jasiu i Stasiu grzeją brzuszki w słonku... pod okiem Klusi, która oczywiście pokochała maluchy miłością bezgraniczną :) ... Jasiu w czwartek będzie miał zabieg... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Obrazek

mało się odzywam, bo zupełnie nie mam czasu ostatnio... pozdrawiamy wszystkie ciotki bardzo serdecznie :) ...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Sob cze 12, 2010 6:09 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Magu-wielkie kciuki za Jasieńka! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 12, 2010 20:05 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

cieszę się, że u Was wszystko dobrze, a za Jasia oczywiście :ok: :ok: :ok:

honda11

[poprzednia][następna]