Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Uploaded with ImageShack.us
Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
![]()
ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy...
Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ...
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
![]()
ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy...
Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ...
PO CO.... No niech mi ktoś powie ...PO CO DRANIOWI był potrzebny pasek od mojej najlepszej torebki ... ???
No ...
Miszczuniu ma grzyba....A mnie ręce kończą się gdzieś na wysokości kolan.... katarzyna1207 pisze::crying:Miszczuniu ma grzyba....A mnie ręce kończą się gdzieś na wysokości kolan....
... wczoraj po odkryciu grzybka u Kropkowatego w panice zatargałam do weta jednorazowo około 23 kg kotów ( i ze 3 kg transporterów) .... pękł mi kręgosłup, a i oczy nie chcą wrócić na swoje miejsce .. o takie mam..
... Dobijcie mnie...

Kociama pisze::(
Kasiu no to się zmartwiłam
bo Ty nie powinnaś tyle targać
I jak?ma ktoś jeszcze grzyba oprócz Kropiastego?
Trzymam żeby pieczarki se poszły lepiej na rajczule
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Dobrze że nie halucynki. Nie wyobrażam sobie Kropkowatego na jeszcze większym speedzie![]()

Beasia pisze:Ciocie cały czas pamiętają i przesyłają głaski dla Kropencjusza i całej gromadki
Gibutkowa pisze:Koffany Kropulec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości