Femka pisze:ewakuację już ogłosiłam w stosownym wątku
lecę uprzedzić moderację o nadchodzących kataklizmach
się może okazać, że powódź to małe piwko przed śniadankiem w porównaniu z grzeczną agą9955

trafiony-zatopiony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ewakuację już ogłosiłam w stosownym wątku
się może okazać, że powódź to małe piwko przed śniadankiem w porównaniu z grzeczną agą9955
Anja pisze:Femka pisze:ewakuację już ogłosiłam w stosownym wątku
się może okazać, że powódź to małe piwko przed śniadankiem w porównaniu z grzeczną agą9955![]()
![]()
![]()
trafiony-zatopiony
Anja pisze:Fotki, fotki, ...a wiesz, że dzisiaj narąbałam się w nocy podczas rozmowy z nasząprzyjaciółką i właśnie wstałam
teraz muszę się ogarnąć i opanować bańkę, zanim ruszę z nią wieczorem na sushi
czy Ty wiesz jakie to wyzwanie?
Anja pisze:a co do ostatniego pytania,to uprzejmie donoszę,że Trio aż przytupuje z niecierpliwości podczas sprzątania, i robi mi taki numer ze 2 razy dziennie, na ileś tam sprzątań
kuwety mam dwie i stoją obok siebie, jak już sprzątam się pierwszą, to okazuje się natychmiast zalana i zasrana, więc po sprzątnieciu drugiej, znowu sprzątam pierwszą i wówczas robi się wielki tłok w tej drugiej...etc.
przypomina to zawody, kto szybciej i skuteczniej ją wypełni
edit:poprawiam błędy, bo enter mi nawala
Anja pisze:Fotki, fotki, ...a wiesz, że dzisiaj narąbałam się w nocy podczas rozmowy z naszą przyjaciółką i właśnie wstałam
teraz muszę się ogarnąć i opanować bańkę, zanim ruszę z nią wieczorem na sushi
czy Ty wiesz jakie to wyzwanie?
moś pisze:siostry moje- kolejki przed kuweta w czasie sprzatania nie sa nam obce, no
aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
Femka pisze:żeby takie brednie wygadywać, to pewnie kwacha z siarką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 20 gości