Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:kotka doroty pisze:Miałam jednego dopóki nie zadałam się z...i co i teraz w mojej łazience siedzi tymczasowy tymczas![]()
A było tak fajnie,swobodny dostęp do łazienki,jedna kota -gaduła i maruda ale koffana,i żwirek tylko w łazience rozsypany...
TERAZ TO I W ŁAZIENCE I W POKOJU I W PRZEDPOKOJU.....WSZĘDZIE!!!!
Jest na to rada! Tymczas niech na stałe zostanie i znowu swobodny dostęp będzie do łazienki i żwirek tylko w łazience...
DzikuskoByłam pierwsza
![]()
![]()
kotka doroty pisze:Miałam jednego dopóki nie zadałam się z...i co i teraz w mojej łazience siedzi tymczasowy tymczas![]()
A było tak fajnie,swobodny dostęp do łazienki,jedna kota -gaduła i maruda ale koffana,i żwirek tylko w łazience rozsypany...
kotka doroty pisze:OKI pisze:kotka doroty pisze:Miałam jednego dopóki nie zadałam się z...i co i teraz w mojej łazience siedzi tymczasowy tymczas![]()
Eeee, no bo to trzeba tymczasa zaadoptować i zlikwidować jedną kuwetę![]()
Na serio, to wpisz w wątku jakąś łzawą opowieść, że wyjeżdżasz albo co, bo tak to się chętni nie znajdą
Chodzi oto że,ja naprawdę wyjeżdżam a kocio na tymczasie...OKI przecież Ty wiesz o kogo chodzia reszta to już .....To moje drogie pierwszy i ostatni tymczas u mnie,niestety
tillibulek pisze:a nam Rubka w ciagu dwoch dni jak miala zapalenie pecherza utyla o 20 dkg![]()
TŻ trzy razy wetke pytal, czy jej sie nic nie pomylilo, nie mogl uwierzyc
OKI pisze:tillibulek pisze:a nam Rubka w ciagu dwoch dni jak miala zapalenie pecherza utyla o 20 dkg![]()
U mnie Tać utyła, ale nie w takim tempie - teraz obie z Szelmą ważą tyle samo, 4,6 kg
kotka doroty pisze:Jedna rezydentka,jeden tymczas tymczasowy i jedna łazienka-zablokowana![]()
Ale mam immunitet lepszy niż poselski![]()
OKI pisze:kotka doroty pisze:Chodzi oto że,ja naprawdę wyjeżdżam a kocio na tymczasie...OKI przecież Ty wiesz o kogo chodzia reszta to już .....To moje drogie pierwszy i ostatni tymczas u mnie,niestety
Wiem, po prostu musisz o tym częściej pisać - bo samo podnoszenie ludzie po prostu ignorują![]()
Ja nie dam rady
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:a nam Rubka w ciagu dwoch dni jak miala zapalenie pecherza utyla o 20 dkg![]()
U mnie Tać utyła, ale nie w takim tempie - teraz obie z Szelmą ważą tyle samo, 4,6 kg
Ruby 4,64 kg - ale ona z rasy duzej
kotka doroty pisze:OKI pisze:kotka doroty pisze:Chodzi oto że,ja naprawdę wyjeżdżam a kocio na tymczasie...OKI przecież Ty wiesz o kogo chodzia reszta to już .....To moje drogie pierwszy i ostatni tymczas u mnie,niestety
Wiem, po prostu musisz o tym częściej pisać - bo samo podnoszenie ludzie po prostu ignorują![]()
Ja nie dam rady
Jak mam pisać,kiedy nie można!Echch zaczynam myśleć ze mi te kocio zostanie na głowie![]()
![]()
![]()
W końcu tylko ja podnoszę:(Idę bo doła bedę miała jeszcze większego niż mam,nikt nie da rady,a ja muszę tak...cisną mi się mocne słowa na usta więc idę![]()
![]()
kotka doroty pisze:Oki "nie w końcu coś się znajdzie"tylko kocio ma czas do piątku ,póżniej zabieram Miałkę i wyjeżdżam i niech się dzieje co chce!
kotka doroty pisze:Trudno i darmo moje sprawy rodzinne i zdrowie mojej koty stawiam na pierwszym miejscu![]()
Przepraszam ale mnie poniosło!To nie ja go wyciągałam i nie mnie powinno zależeć na tym żeby kocio miał dom!!!!!To że,on ma tymczas u mnie ,to tylko grzeczność z mojej strony,już dawno nie powinno go tu być!a jak na razie to ja mam problem...
Dobre rady to ja też potrafię dawać
margaretka2002 pisze:Czesc, witam nowe twarze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312 i 58 gości