yosia pisze:ale myslisz o ludziach z wroclawia?
Jeśli to pytanie do mnie to tak - z Wrocławia i podwrocławskich miejscowości. Wiem że Hufiec robi zbiórkę, więc gdyby była potrzeba na karmę to można by się do nich z tym podłączyć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yosia pisze:ale myslisz o ludziach z wroclawia?
jessi74 pisze:yosia pisze:komu w koncu na mleko przelewac? poprosz numer konta
ja mam już dwie wpłaty - może do mnie, a ja cąłość przekażę Biance
od dagmara-olga 10zł
od Agness78 20zł
Bianka, odezwij się jak możemy przekazać Ci pieniądze ?
yosia pisze:dostalam info, ze u weterynarza na pawlowicach sa dwa cale biale kociaki, z niebieskimi oczami, gluche, do uspienia
yosia pisze:dostalam wiecej informacji i juz nie pogubilam. kotki maja 2,5 miesiaca i podobno urodzily sie u pary weterynarzy i u nich mieszkajawychodzi wiec na to, ze weterynarze odwalaja szantaz emocjonalny, zeby wyadoptowac kociaki... mam te informacje z 3 reki, wiec nie wiem na ile sa dobrze przekazane. nie wiem, czy urodzily sie z jakiejs ich kotki, czy jakiejs podrzuconej, czy bezdomnej, czy co.
BIANKA 1 pisze:Ja pieniędzy nie chcę , bo tu i tak nie kupię mleka . Jeśli już , to mleko , a ja odbiorę sobie przy okazji od Ulv .Tu w sklepie nie ma nawet mleka dla dzieci . W miasteczku nie ma sklepu zoo , a u weta sa karmy dla kur i witaminy dla krów .
jessi74 pisze:BIANKA 1 pisze:Ja pieniędzy nie chcę , bo tu i tak nie kupię mleka . Jeśli już , to mleko , a ja odbiorę sobie przy okazji od Ulv .Tu w sklepie nie ma nawet mleka dla dzieci . W miasteczku nie ma sklepu zoo , a u weta sa karmy dla kur i witaminy dla krów .
dobrze, będą zakupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 409 gości