Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 7:00 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:Jeśli chodzi o termin to parę osób by deklarowało na sierpień.

A może by tak ostatni weekend sierpnia jako termin na imprezke - 28.08 ?

Wtedy Martusia miałaby już "odchowaną pannince" :mrgreen: bo 26.06 to tak tylko 3 tygodnie po wielkim wydarzeniu, niech se Marta odpocznie i dojdzie do siebie w spokoju, wtedy maluszek miałby prawie 3 miesiące 8) - zaraz mnie pewnie Marta ochrzani za troske o nią :mrgreen:
A imprezy w sierpniu jeszcze nie było ;) aa pogoda wiadomo, poza tym wtedy większość ludziów już po urlopach będzie i może wtedy wszyscy by sie w końcu zjechali :wink:
Ostatnio edytowano Wto maja 25, 2010 8:06 przez Kleo, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto maja 25, 2010 7:40 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

witam w poniedziałek :)
słyszałam, że w sierpniu ma być ładniejsza pogoda - bez deszczu znaczy się i cieplej :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto maja 25, 2010 8:07 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Alienor pisze:W sumie 26.06 też mi pasuje :D zwłaszcza jak ktoś zbierze i podrzuci :1luvu:

Oj kochana zabrać to ja moge ,ale podrzucać po imprezce bedziecie sie same :mrgreen:

Asia ty się lepiej przyznaj ile wczoraj ci stuknęło,o ile Baska nie pomylila się :roll:
Mnie w sumie wsio ryba kiedy będzie "kocia potańcówka" i tak wpadne na chwilkę .W sierpniu to może pijawę bym przytachała a tak to będę sama na imprezce :ok: Bedzie trochę luzu :ok: a tatuś niech się martwi bo zostawię mu pod opieką małą.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 25, 2010 8:37 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:
Alienor pisze:W sumie 26.06 też mi pasuje :D zwłaszcza jak ktoś zbierze i podrzuci :1luvu:

Oj kochana zabrać to ja moge ,ale podrzucać po imprezce bedziecie sie same :mrgreen:

Asia ty się lepiej przyznaj ile wczoraj ci stuknęło,o ile Baska nie pomylila się :roll:
Mnie w sumie wsio ryba kiedy będzie "kocia potańcówka" i tak wpadne na chwilkę .W sierpniu to może pijawę bym przytachała a tak to będę sama na imprezce :ok: Bedzie trochę luzu :ok: a tatuś niech się martwi bo zostawię mu pod opieką małą.

No wiesz kobiety sie o wiek nie pyta :wink: niestety dużo za dużo :crying: - starość nadciąga

No ale Marta my byśmy wszyscy chcieli nowego członka naszego gangu zobaczyć i przywitać przy okazji ;) ty to jeden z najważniejszych ludziów na tej imprezie będziesz, nie ma że zajrzysz tylko na "chwilke" 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto maja 25, 2010 8:49 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Asia w tym co robimy nie ma bardziej ważnych i mniej ważnych ludzi ,jak to ktoś kiedyś już pisał na tym wątku w kupie siła :ok:

A tak abstrahując od imprezy .Teresa załóż Tigrze wątek może ktoś ją przyjmie na DT.Ta kotka powoli wycofuje się ,popełnia samobójstwo,nie je zakopuje się w posłanie tak żeby nikt jej nie zobaczył.Nie wiem jaka jest przyczyna ,czy to zamkniecie tak na nią działa czy strata człowieka :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 25, 2010 9:55 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

serce mi pęka patrząc na Tigrusie a przed chwilą odszedł jeden maluszek z trójki ze schronu a kolejny tez coś marudzi przy jedzeniu. Walczymy z panią dr a i tak ten syf schroniskowy mocniejszy :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto maja 25, 2010 10:06 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:A tak abstrahując od imprezy .Teresa załóż Tigrze wątek może ktoś ją przyjmie na DT.Ta kotka powoli wycofuje się ,popełnia samobójstwo,nie je zakopuje się w posłanie tak żeby nikt jej nie zobaczył.Nie wiem jaka jest przyczyna ,czy to zamkniecie tak na nią działa czy strata człowieka :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marta założę, ale mam dosłownie jakiegoś doła psychcznego, że kompletnie mi się nic nie chce, najchetniej to bym się chyba zastrzeliła :mrgreen: diabli by wzieli nie mogę się na niczym skupić i mysleć :evil: Sama już od dawna o niej myslałam gdyby nie to ze juto muszę jechać pewnie juz by była u mnie, ale jak mnie nie bedzie nikt się nią nie zajmie :cry: jeszcze wczoraj myślałam o Dorotce, ale niestety z adopcji wraca Alfik normalnie jak nie urok to sraczka - dziewczyny może któryś z naszych DT dalby radę , może chociaż do łazienki ona musi mieć kontakt z człowiekiem i naczejj nie da rady :cry: to spokojna i łagodna kicia tylko smiertelnie się boi :cry: plissss

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 25, 2010 10:16 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

O ile by coś wyszło z Abisią to ja bym mogła ją przygarnąć ( nie wiem tylko jak zareaguje na moją bojową Kićkę :roll: ) Może Agnieszka by się skusiła chociaż na jakiś czas? :roll:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Wto maja 25, 2010 10:50 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Marta wątku już dla Tigruni nie muszę zakładać, znalazłam dla niej domek tymczasowy zawiozę ją dziś do mojej koleżanki z pracy, opiekę nad nią będzie sprawowała jej 19 letnia córa juz jest po maturze więc jest cały dzień w domu, ale na poczatek muszę je w coś wyposażyć kuwetkę, zwirek i troszkę jedzonka - bo dziś nie dadzą rady zrobić już zakupów, Basia napisz do kiedy Tigrusia ma antybiotyk, bo jak coś musze zabrać i Ania podjedzie z nią de weta. Zabiorę ją z kociarni gdzieś około 18 i zawiozę do Jaworzna.

terenia1

Post » Wto maja 25, 2010 10:58 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:.. Basia napisz do kiedy Tigrusia ma antybiotyk, bo jak coś musze zabrać i Ania podjedzie z nią de weta. Zabiorę ją z kociarni gdzieś około 18 i zawiozę do Jaworzna.

Zdzwonimy się jeszcze. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto maja 25, 2010 11:37 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Niech już lepiej zostanie ten termin czerwcowy , bo jaki by sie termin ustaliło to i tak komuś nie spasuje :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto maja 25, 2010 12:00 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Basiu dzwonił do Ciebie Pan z ogłoszenia dla Milusi na naszej stronce - spodobała im się Milusia domek rodzinny , rodzina wielopokoleniowa dziadzkowie, rodzice i dzieci, kotka raczej byłaby nie wychodzaca w domku by miała pełno przestrzeni do latania, chciei podjechać obejrzeć kicię, ja niestety jutro wyjeźdżam wracam w czwartek więc nie miałam możliwosci umówić spotkania.
I jeszcze jedno następna kicia, która chyba na cito potzrebuje domku tymczasowego to Taniusia, też biedna wycofana i wystrachana niemiłosiernie, tez by jej się domek tymczasowych przydał, Basia mówiła że na szczęście wczoraj zaczęła coś niecoś wreszcie jeśc.

terenia1

Post » Wto maja 25, 2010 12:17 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Tak. Pan dzwonił. Ale nie raczył odesłać ankiety. Młody gówniarz i tyle. :? Juz - teraz - natychmiast to niech sobie kupi maskotkę kota.
MIKUŚ

Post » Wto maja 25, 2010 12:21 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:Tak. Pan dzwonił. Ale nie raczył odesłać ankiety. Młody gówniarz i tyle. :? Juz - teraz - natychmiast to niech sobie kupi maskotkę kota.

Basiu ale ten facet dzwonił do mnie dosłownie 15 minut temu, i nie chciał kota juz natychmast :?

terenia1

Post » Wto maja 25, 2010 13:35 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Z dwumiesięcznym wyprzedzeniem na pewno byłoby więcej obecnych :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]