aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
Zapatrzyłaś się w varię?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
Avian pisze:aga9955 pisze:zmieniam swoj image.![]()
Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
O.
A byłaś inna?![]()
varia pisze:aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
Zapatrzyłaś się w varię?
Avian pisze:aga9955 pisze:zmieniam swoj image.![]()
Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.
O.
A byłaś inna?![]()
aga9955 pisze:Jeden test zdal, test z calego polrocza. Poradzil sobie z ulamkami z obliczaniem pola i obwodu oraz skala. Za to kompletnie nie mozemy przebrnac zakresu z obliczania czasu, kalendarza i wiekow.
Brniemy dalej..... Trudno.
Marcelibu pisze:aga9955 pisze:Jeden test zdal, test z calego polrocza. Poradzil sobie z ulamkami z obliczaniem pola i obwodu oraz skala. Za to kompletnie nie mozemy przebrnac zakresu z obliczania czasu, kalendarza i wiekow.
Brniemy dalej..... Trudno.
U mnie to samo - skala jest nie do pojęcia. A wytłumaczyć sobie nie da. U mnie bardzo podobnie...
Avian pisze:A rysowałaś już i wycinałaś?
Ja kiedyś ucząc maturzystę zbiorów robiłam wycinanki i malowanki, żeby pojął
aga9955 pisze:Avian pisze:A rysowałaś już i wycinałaś?
Ja kiedyś ucząc maturzystę zbiorów robiłam wycinanki i malowanki, żeby pojął
Iza ja nawet zegar z tekturki zrobilam. Pamietam ,ze kiedys dzieciaki tak sie uczyly. Korek od wina i wskazoweczki. A on i tak uparcie myli : za i po.
Nie kuma ,ze za 15 minut 1 to to samo co 12 : 45. I nie wiem jak mu to bardziej obrazowo wytlumaczyc. Szlag mnie trafia.
Nie wspomne juz o tym ,ze musi dodawac i odejmowac godziny ,zeby okreslic wskazany czas. To juz komplentnie czarna magia. Myli mu sie wszystko.
Slabosc widze.....i strach mnie ogarnia co bedzie w piatej klasie. Nie wspomne juz o czarnych wizjach matmy mojej mlodszej latorosli w gimnazjum, gdzie juz mu nie pomoge bo moje zdolnosci matematyczne ograniczaja sie jednak mimo wszystko. Wiec jasne jest ze bedzie potrzebowal korepetycji i to ostrych. I ja pewnie tez przy okazji. Uh
aga9955 pisze:zmieniam swoj image.![]()
O.
Femka pisze:aga9955 pisze:zmieniam swoj image.![]()
O.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
umarłam zapluwszy monitor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avian pisze:... ja myślałam, że obsługę zegarków dzieci przerabiają w przedszkolu![]()
Żeby przy pierwszym własnym na komunię już umiały
Powiedz mu, że się na randki nie umówi, jak nie będzie wiedział na którą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Silverblue i 7 gości