Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też, ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo
MIKUŚ pisze:bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też, ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo
Zdradź to miejsce Pawełku
bubor pisze:Nieopodal Bratysławy niestety, prawie zasypiam na siedząco
bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też, ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo
mar_tika pisze:Basia nie ma problemu ,samochód mam na 7 osób zrejestrowany więc miejsca mam do woli
Filomen pisze:bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też, ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo
Paweł czyzbys mieszkał na Krowoderskich Zuchów ? bo ja całe lata za kładką - Nad Sudołem az mnie na Śląsk wywiało
Iweta pisze:mar_tika pisze:Basia nie ma problemu ,samochód mam na 7 osób zrejestrowany więc miejsca mam do woli
W takim razie po mnie tez podjedź
mar_tika pisze:Iweta pisze:mar_tika pisze:Basia nie ma problemu ,samochód mam na 7 osób zrejestrowany więc miejsca mam do woli
W takim razie po mnie tez podjedź
Nie ma sprawy,ale najpierw czekam na Ciebie .Zapowiadasz się z wizytą już ho ho i jeszcze trochę
MIKUŚ pisze:Iweta pisze:(nadal nic, napięcie rośnie)
Dokładnie NAPIĘCIE ROŚNIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości