Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 19:31 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

no i na Kasztanowej leje :roll:
MIKUŚ

Post » Pon maja 24, 2010 19:43 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Na Krowoderskich Zuchów też :roll: , ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 24, 2010 19:51 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

A Ś K A

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO "STARA DUPO"

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:

:piwa: :balony: :balony: :torte: :balony: :balony: :piwa:

W imieniu Załogi:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon maja 24, 2010 19:52 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też :roll: , ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo :wink:

Zdradź to miejsce Pawełku :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon maja 24, 2010 19:54 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:
bubor pisze:Na Krowoderskich Zuchów też :roll: , ale byłem dziś w miejscu gdzie nie padało , powiem więcej - świeciło słońce i było piękne błękitne niebo :wink:

Zdradź to miejsce Pawełku :mrgreen:

Nieopodal Bratysławy niestety :( , prawie zasypiam na siedząco :?

bubor

Post » Pon maja 24, 2010 19:58 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

bubor pisze:Nieopodal Bratysławy niestety :( , prawie zasypiam na siedząco :?

Dlaczego niestety - jak coś to mozesz mnie wziąść na wycieczkę :lol: Taką okazję stracić :wink:
MIKUŚ

Post » Pon maja 24, 2010 20:19 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Paweł czyzbys mieszkał na Krowoderskich Zuchów ? bo ja całe lata za kładką - Nad Sudołem az mnie na Śląsk wywiało :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon maja 24, 2010 20:28 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:Basia nie ma problemu ,samochód mam na 7 osób zrejestrowany więc miejsca mam do woli :wink:

W takim razie po mnie tez podjedź :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon maja 24, 2010 20:33 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Filomen pisze:

Paweł czyzbys mieszkał na Krowoderskich Zuchów ? bo ja całe lata za kładką - Nad Sudołem az mnie na Śląsk wywiało :D

Tak , i to w 18 -tce , całkiem niedaleko 8) :wink:

bubor

Post » Pon maja 24, 2010 20:43 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta pisze:
mar_tika pisze:Basia nie ma problemu ,samochód mam na 7 osób zrejestrowany więc miejsca mam do woli :wink:

Nie ma sprawy,ale najpierw czekam na Ciebie .Zapowiadasz się z wizytą już ho ho i jeszcze trochę :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 24, 2010 20:56 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:
Iweta pisze:

Nie ma sprawy,ale najpierw czekam na Ciebie .Zapowiadasz się z wizytą już ho ho i jeszcze trochę :roll:

e tam od razu ho ho 8) Mam nadzieje, że tym razem wpadne na jakieś.....10 min jesli w ogóle uda mi sie wyrwać :roll:

(nadal nic, napięcie rośnie 8) )

Iweta

Post » Pon maja 24, 2010 21:04 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta pisze:(nadal nic, napięcie rośnie 8) )

Dokładnie NAPIĘCIE ROŚNIE :wink:
MIKUŚ

Post » Pon maja 24, 2010 21:14 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:
Iweta pisze:(nadal nic, napięcie rośnie 8) )

Dokładnie NAPIĘCIE ROŚNIE :wink:

Chyba nie myślimy o tym samym napieciu ale podobnym 8)

Iweta

Post » Wto maja 25, 2010 6:27 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Czekam na ciebie iweta ,ale na 10 min to nie wpuszczam do domu,musisz sobie więcej czasu wykroić :twisted:

Podrzucajcie proszę ,może coś sprzedamy
viewtopic.php?f=20&t=111747

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 25, 2010 6:37 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

W sumie 26.06 też mi pasuje :D zwłaszcza jak ktoś zbierze i podrzuci :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]