POWODZ U BIAFRY!5zl nakarmi jednego konia pomozmy po powodzi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 23:06 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Bo do mnie to duzymi literami trzeba. :oops:
Czyli szczurki ( 20 zl za ogon) to wplaty od Thorkatt.
Ale i tak zostaje jedno pytanie, Twoj szczurowaty i Miodalik poszedl na samochod.
A reszta tez bedzie na ten cel?

Czyli na karteczce dopisuje sobie, Thorkatt 40 zl na naprawe.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie maja 23, 2010 23:13 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

ja zrobiłam przelew zaraz jak mi Modjeska podesłała konto, wtedy nie było problemu wielu kont.

Anno, a nie można przyjąć, że po prostu wpłacamy kasę dla Biafry, a potem z nich pokrywane będą najpilniejsze potrzeby? Jak dla mnie wszystko jedno gdzie kto wpłacił.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie maja 23, 2010 23:26 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Moj szczurek tez juz oplacony :) Z tym kontami to ja namacilam - sorki, nadal poszukuje tego konta do trzeciego worka karmy dla kociastych :) Chiara ?

Pomysl z wyslaniem szczurkow razem jest doskonaly - najlepiej do Ciebie Femko, bo ja w domu jestem gosciem :) Thorkatt, moze tak byc ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Nie maja 23, 2010 23:38 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Femko, nie bardzo. Iza teraz ma tyle na glowie, ze zamawianie karmy, szukanie folii po allegro, czy czesci to zbyt wiele.
Dlatego staramy sie to podzielic.Jeszcze jakby miala nam zdawac raporty kto i ile wplacil, to przepadl jak Andzia w krzakach.
Juz widze, jak siedzi w tym blocie, lapie net i wysyla potwierdzenia :-)
Generalnie to sie sprawdza. Za chwile Modjeska zamowi czesci, Chiara wysle zbiorkowe dwa lub trzy worki.
Z nadwyzek czesci zamowimy na allegro folie z dostawa do Biafry.
Skutek taki, ze Iza bedzie miala z glowy latanie za tym.A ze na brak zajec teraz nie narzeka, to wiemy.
Na fundacyjne konto moga wplacac wszyscy. Niektorzy chetniej wplaca na fundacyjne, czy do osob prywatnych.
My sie tutaj znamy i nie mamy problemu z wplatami do Modjeski, Chiary, czy do 3x.
Troche czasami jest z tym zamieszania, ale kasa nie przepadnie i cala pojdzie na ratowanie Fundacji jakby nie bylo :-)
Jak sie u Biafry ciut uspokoi, jak bedzie mieszkac u siebie, to latwiej Jej bedzie to nadzorowac. Teraz dziewczyna jest na walizkach.

Miodalik, no kurcze, nie mam konta do Chiary. Musze to naprawic )

Konto do Chiary pilnie potrzebne.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pon maja 24, 2010 1:01 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

...
Ostatnio edytowano Śro maja 26, 2010 10:07 przez Chiara, łącznie edytowano 2 razy

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon maja 24, 2010 6:29 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Biedne psy :(

niech to się wreszcie skończy !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon maja 24, 2010 6:42 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

poproszę nr konta na te 46 pln do trzeciego worka :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon maja 24, 2010 7:18 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Aniu, miałam na myśli, że i tak nasza pomoc to kropla potrzeb Biafry po powodzi, więc chyba jej rozliczenia przed nami są trochę pozbawione sensu. Pomóc jej trzeba w zamówieniach itp. ale rozliczenia? Ja uważam, że jest to niepotrzebne.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 24, 2010 7:35 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

wow jest 3 worek karmy :1luvu: :piwa: :ok:
pozwolę sobie wkleić nawet :aniołka: :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon maja 24, 2010 8:10 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

W Lanckoronie jest wóz transmisyjny i reporterzy TVN24.
Wysłałam do nich mejla, żeby nagłośnili sprawę i puścili apel o pomoc.

Tak pięknie ludzie pomagali przy ratowaniu schroniska w Krakowie, to i może teraz uda się pomóc Biafrze.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pon maja 24, 2010 9:20 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon maja 24, 2010 9:45 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

iwona66 pisze:poproszę nr konta na te 46 pln do trzeciego worka :ok:

Poszło :kotek:

Wpisujcie proszę swojego nicka w przelewie, bo inaczej będzie mi trudno się rozliczyć i podziękować Wam. Na koncie są obecnie tylko pieniądze Biafry.

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon maja 24, 2010 9:59 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

A ja poproszę na PW numer konta z danymi do przelewu za mysze i szczurzaki!! :)

Aha i dajcie mi jakieś namiary na Biafre w sprawie tego TVN'u. Ja to puszcze innym kanałem - może mój kanał coś zdziała, skoro wóz tam jest.
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Pon maja 24, 2010 10:24 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Femka, masz racje. Tyle, ze to nie jest potrzebne Tobie, mi i dziesiatkom osob z Miau i Dogo, ale..
Moderatorzy na Dogo za brak rozliczen szybko i bez dyskusji zamykaja watki.
Miau to inna sprawa kaloszy.:-) nie lubie chwalic wladzy ;-) ale modow mamy rozsadnych i w porzadku :-)
Biafra rozliczen z prywatnego konta i z fundacyjnego predko nie zrobi i nikt tego nie oczekuje.Na pewno rozliczy kazda zlotowke, ale ....duzo pozniej.
Net ma z doskoku, na portale sie nie loguje, tylko mail. Roboty ma tyle, ze pulk wojska by sie przydal.
Rozliczac za to musimy my, wszystkie zbiorki poboczne, dokladnie, co do zlotowki z wypisaniem nickow.
Rozliczymy wplaty na samochod i folie, ktore ida na konto Modjeski.
Chiara poda nam liste nickow z kwotami wplat i ilosc zakupionej za to karmy.
Itd idt.
Ja to poprzeklejam na Dogo. I tyle moderatorom na razie bedzie musialo wystarczyc :-) Na Dogo tez robia zbiorki i tez beda je ladnie rozliczac.
Rozmawialam z Biafra, bardzo Jej pomoze to, ze na konkretna potrzebe zbieramy na nasze konta i ze od razu wyslemy do niej towar.
Ciagle powtarza, ze mam wszystkim sto i jeszcze sto razy podziekowac:-)
Metoda: cel-konto-zbiorka-wysylka- jest swietna.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pon maja 24, 2010 10:31 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Rozmawialam z Iza o informowaniu TVN.
Iza prosi zeby jednak na razie tego nie robic )
W Jej okolicy 130 osob zostalo bez dachu nad glowa. Siedza na gruzach.
Dom Izy jest w kiepskim stanie, ale....ciagle stoi.
Czulaby sie wyjatkowo niekomfortowo gdyby zaczeto naglasniac Jej sytuacje w swietle sytuacji w jakiej znalezli sie sasiedzi.
Poza tym jak zaczniemy krzyczec glosno o dramacie i zagrozeniu zwierzat, to moga chciec je przeniesc, a tego ani Iza, ani my nie chcemy.
Czyli zdecydowanie, na razie nie prosimy tv o pomoc.:-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]