szukam kociaka do domu jednorodzinnego ok. Bydg./JUZ MAM :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 20:40 Re: szukam kociaka do domu jednorodzinnego okolice Bydgoszczy

Cariewna, niestety nieaktualne. To do tego domu ma iść Agat.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob maja 22, 2010 20:56 Re: szukam kociaka do domu jednorodzinnego okolice Bydgoszczy

A, to dobrze.
A my zostajemy z czarnobiałasem, na razie będzie u Pani Małgosi, a jak wydam siostry szajby to może odbiorę od niej Kizie i będziemy kombinować dalej :)
Obrazek

cariewna

Od: Czw cze 14, 2007 20:48

Post » Nie maja 23, 2010 19:18 Re: szukam kociaka do domu jednorodzinnego okolice Byd./JUZ MAM

Temat nieaktualny :D
Do sasiadów miał trafic Agat od mirki ale pojechał Mietek :wink:
Mietek ledwie weszłam, zaczał mnie podgryzać, zaczepiać, miziac sie i " świrować" - czyli, krótko mówiąc sam sie chłopak wyadoptował :lol:
Ma teraz na imie Cezar i jest wyluzowany na maksa :twisted:
Bardzo smieszny ten kocurek, dzieciaki podawały go sobie z rak do rak a on po prostu był najszczesliwszym kotem na świecie :wink: Akurat trafił chłopak w niedziele, czyli dzień odwiedzin i z tej okazji wymiziały go wszystkie dzieci z okolicy.
Mysle, ze to był dobry wybór, poniewaz Agat mógłby okazac sie trudny w eksploatacji dla dzieciaków ( 5 kg żywej wagi :lol: ), on nawet mnie zadziwił swoja posturą. Myśle, że Agat trafi szybko do nowego domu, bo to bardzo oryginalny kocur. Tymczasem Mietek trafił tam gdzie powinien :mrgreen: .
Dziekuje mirce za dotychczasowa opieke nad Mietkiem i dzieki niej trafił on do swojego DS.

P.S.
Zyczyłabym sobie zeby wszystkie koty, włącznie z moimi były tak zadbane, wyczesane i zsocjalizowane jak koty u mirki. Tylko podziwiac, ze przy takiej ilości koty są w tak perfekcyjnej kondycji. Polecam kilka do adopcji natychmiast, w przeciwnym wypadku trafią do mnie, bo zauroczyły mnie na zabój :mrgreen: :lol:
Większość kotów to egzemplarze tzw. "samomiziające sie" koty, czyli takie, które wykorzystują ludzkie "bezsensunicnierobiąceręce" do tego żeby podsunąć łepek, brzusio, cokolwiek... :lol:

U mirki nawet niby dziczki to koty, które zaczepiaja łapką, zeby zwrócic na nie uwagę :1luvu:

Jeszcze raz dziekuje mirko za twoje serce i cierpliwość okazane tym kotom
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pon maja 24, 2010 20:51 Re: szukam kociaka do domu jednorodzinnego ok. Bydg./JUZ MAM :)

Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ PRZECZYTAŁAM TAK MIŁE SŁOWA DZIĘKUJĘ
krynia08

[poprzednia]